AirRivals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki melyik típust szereti? és miért?
és milyen típusú hajótok van? és hányas? :P
(csak hogy legyen téma)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
vagyis elcsalogatsz egy felinotert, én mondjuk úgy csináltam hogy gyorsan be, lõttem mint állat, közben pörögtem, nehogy eltaláljon egy lövedék, megholt, aztán boost ki a biztonságos terepre
A flointereket ellen nincs más mód, csak a 2-szeres oldalra mozgás?
kitartóan küzködök a 35-ös szintért :P
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
mingyá 35, jeee
ugye most mindenki kék? :D
vagy lehet hogy folytatom az egyik könyvemet amit írok :)
most töltöm, mingyá meglátjuk milyen...
„Eszem szerint pesszimista vagyok, akaratom és hitem arra vezet, hogy optimista legyek.\"
A másik szivesen látok mindenkit a "klánba"! Konkrétan azért van h csak a Magyarok legyenek benne, szóval aki akar jelentkezzen nálam. A nevem Csucsu. A másik: van 48-as Gear update is. A harmadik: a materialsokkal updatelni lehet.
Link fontos dolgokhoz (pölö armor upgrade-hez, gearekhez ): http://www.sco-fans.com/pages/game.php
Sok fontos dolog, info van. :)
a Klánra visszatérve: fõként azért van h könnyen megtaláljuk egymást, vmint tudunk "party"-zni is ha minden jól megy Voice-szal. (bár az nem tuti h müködik...már próbáltuk) :( Pedig jó lenne. A tegnapi kimaradás láttam nem update volt :D
Kiado neked azt üzenem h türelem, tornaterem. Megéri várni hidd el! ;)
A felinatorról annyit h engem szó nélkül szétszed szal hagyom a gyakorlást :D
„Eszem szerint pesszimista vagyok, akaratom és hitem arra vezet, hogy optimista legyek.\"
míg nem voltál addig fent tartottam a topicot :D
ha megnézed lehet venni 45.ös armort, szóval muszáj tovább mennije, amúgy meg nekem már van olyan skillem, aminek a következõ szintjét csak lvl 60-asan tudom megtanulni :)
engem az dühít hogy nem igaz hogy nem lehetne kiírni valamit a hivatalos oldalra hogy mikor lehet fölmenni...
De ha már itt tartunk, az milyen már, hogy egy rohadt sasba(Rock) kell 8 rakéta? Sõt a Sandrock megesz reggelire. Egy _ÛRHAJÓT_!!
Az alapkoncepció tetszik, csak a kivitelezéssel vannak problémáim, így hosszabb távon...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
volt hogy egyszerre vagy 5 töltetet kikerültem...
mind1, nekem tetszik
de nem fogok egy játékért folyamatosan fizetni
ez meg ingyenes, és nem az erdõben rohangálós, fakarddal ütlegelõs MMORPG...
Egyébként nem teljesen értem a PvP-t az ilyen MMO cuccokban... Ha valaki akár csak két szinttel van fölöttem, már nincs semmi esélyem. Arról szólna akkor a dolog, hogy mondjuk 29-es szinten elkezdem irtani a 20-21-22eseket? (Merthogy csak annyit ír, hogy lvl2X) Hát az kurvára fairplay...
Van max szint?
Itt, lvl22 környékén elkapott a szokásos MMO betegségem... Nagyon nem látok benne perspektívát. Órákat kell _dolgozni_ (játéknak azt nem nevezném, hogy meg kell ölnöm 60db ugyanolyan röpködõ szarságot), hogy menjen föl a százalék, aztán ha fölment, akkor kezdhetem elõröl... Nem egy MMORPG-t ezért hagytam abba egy-két hét után.
A rakétás tipphez annyit fûznék hozzá, hogy nekem kb 20ból egyszer sikerült így elkerülnöm. Csak akkor hatásos, ha a rakéta épp a seggedben van. Azt meg nemigen lehet látni, nincs visszapillantó, hátsó nézet, akármi. A Felinatorok rakétái ellen egyetlen dolog jött be: utánégetõ a tereptárgyak járatain keresztül. Ott mindik leakadtak.
A cuccokról meg: Isten ments, hogy nekikezdjek még egy karakternek. Annyira azért nem jó ez a játék...
miért kell egy egész vasárnapot elvenni?
ha hallod hogy jön feléd egy rakéta, szal pirosan villog a radar, támadnak meg minden, használd a pörgést! (2X 'A' vagy 2X 'D' egymás után, gyorsan) ez azért jó mert ha pörögsz akkor szabályszerûen elrohannak melletted a rakéták, látványos, és hasznos is :)
gyakorolni jól lehet: Blackburn Site, Felinator repcsiken!
U.I.:
MIÉRT NEM MEGY MÁR EZ A SZAROS JÁTÉK?
1, találtam én is egy csomó olyat ami pl A-Gear (tank) -nak jó, fegyvert, turbulenciát, stb, én úgy vagyok vele hogy be a raktárba, aztán majd csinálok magamnak egy tankot, amúgy meg elszoktam adni, mert én a "természetbõl" szerzem a fegyvereimet, meg a többi cuccot
2, titánium, chrom, iron, stb a páncélnak a tulajdonságait növeli, jobb, erõsebb páncélt lehet csinálni
3, az tény hogy ritka nagy parasztok járnak sajnos ebben a játékban, de sajnos nem nagyon tudok igazat adni, mert ha PvP-zel akkor fürgének kell lenned, amint letelik az 5 másodperc a csatakezdésig, egybõl lõlj, menekülj stb, és most nem azért hogy védjem a krapekot, de én is szarrá lõttem volna az illetõt
ez sajnos PvP, ahogy azt mondják: "Megszoksz, vagy megszöksz"
Pl nekem halmokban állnak az A-Gear fegyverek, B-Gear motorok, meg egy halom cucc, ami fel sem megy a gépemre, plusz az olyan cuccok, amiket már nem használok.
Gondolom nálatok is gyûlik. Boltban párszáz pénzt adnak csak érte, annyiért nem éri meg eladni.
Én szívesen odaadom ingyen, ha kell nektek. Csinálok majd egy leltárat, hogy pontosan mik vannak.
Jó lenne, ha ti is gyûjtögetnétek, aztán elcserélgetnénk egymás közt. Sokkal jobban járna mindenki, mintha eladná bagóért a boltban...
A másik fele hasonló. Már többször láttam, hogy "buying 6 titanium/x iron/stb.". Ha valakinek megéri megvenni másoktól, akkor tutira fel tudja használni valamire. Jó lenne rájönni, hogy mire és hogyan. Szal szerintem azokat se adjátok el, pláne ne játékosnak... :P
Egyébként ritka nagy parasztok is játszanak. Az még hagyján, hogy az égvilágon senki nem volt hajlandó segíteni a craftolásban, bármilyen illedelmesen is próbáltam megkérdezni. De tegnap egy klános tag nagyon felqrta az agyam. Megálltam egyhelyben cuccolni, meg chatelni Kiadoval, látom valaki PvP-zni hív. Gondoltam kipróbálom, Accept. Arra nem volt idõm, hogy becsukjam az inventoryt. A köcsög parasztja, még mikor álltam, hátulról kb 2 mp alatt szarrálõtt. Sajnos nem emlékszem a nevére, ez a szerencséje... De rohadtul szétrugnám a seggét!
Amugy a kárty mire jó? Küldetésbõl kaptam 3 kártyát (40000 Spi-ért adhatnám el)
de még nem teszem :D
Én addig várok míg átmegy havernak a kliens (fél nap)...
Remélem nem szart be a game :-/
Nem tudja tölteni mert ott is gáz van...
nekem nem engedi, azt írja hogy ellenõrzések folynak a szerveren...
amúgy jah, sikerült a 30
majd, talán csatlakozom, de nem hiszem, szeretek független lenni :)
ha már a valóságban nem sikerül (hála a szüleimnek)
Én most megyek a 23-ért de eltünt minden szal lejöttem a game-röl. Most havernek segítek benne.
Télleg nincs kedved csatlakozni? :(
Eddig 2-en vagyunk :) (a többieket nem látom fent sosem :( )