709
Space Cowboys returns
-
#349 mi a neved? :) -
mezzanine #348 Na haverral most jutottunk el 16. szintig de piros oldalon kotottunk ki -
#347 jöjjön már fel valaki! :D
cuccolnom is kéne :P -
#346 jeee lvl 28!
3 óránként 1 szint! :DDDD
jah és 100 a max szint, szóval mondom én hogy röhely a gáme fejlődése! :D -
Nuki #345 woáow!!! :D az királyos:D -
#344 igen, de a max szint az nem 30-nál van, hanem 60-nál vagy mennyinél :-/
tovább lehet menni, de elég lassan lehet fejlődni, és nem nagyon lehet találni jó fegyvert...
azért legalább 45-ig még úgy kéne fejlődnöm hogy nem igaz...
nah mind1, majd kűzködök egy kicsit, csak ne lenne olyan sok piros, aki csak úgy poénból lelő :-/
de nem baj, találtam egy király hajtóművet ami felgyorsít BOOST-tal 350-re és így most a rakétákat is letudom hagyni! :DDDD -
Nuki #343 nemtudom, nem lehet tovább menni?
(mindenhol így van, minnél közelebb a max szint annál lassabb fejlődés) -
#342 eddig még nem találtam meg, de biztos van!
mindenesetre kb úgy lvl 20-22 körül mér iszonyat lelassul a játék, öl az ember, de alig fejlődik, pff, lehet hogy partyba kéne menni, de senkivel nem lehet jól... -
Nuki #341 neeem, éreccségire hivatkozva semmivel nem játszom :D
(ez igaz) de nem lehet hogy van egy másik város is? -
#340 hát nem tudom, amikor legelőször pl felmentem a Diablo 2 battlenetre, akkor ki volt írva egy csomó helyen pl:
need SHAKO offer GEMS
need ENIGMA offer xy
need Stone of Jordan offer valami
de itt mindenki csak megy és megy, és megy, és lő!
ezért sem túl szalonképes még a játék!
(amúgy, te most játszol?) -
Nuki #339 csak nem tudsz róla szerintem :) -
#338 az a baj ezzel a játékkal, hogy nincsenek benne olyan cuccok, amikért az emberek úgy igyekeznének... :-/ -
#337 én felakartalak, de valamiért nem engedte! -
#336 Ha jól láttam van benne barátlista, majd felveszlek. :\ :D -
#335 jóóó, de erőkülönbség nincsen, vagy van valami különbség? -
Nuki #334 hát akkor a pirosak le tudnak lőni, szerintem ennyi :) -
Nuki #333 szóval a régi szerver nincs meg és resetelődtek a karakterek. áhá. -
#332 Elértem a lvl 11-et, kaptam egy questet, de még nem álltam neki, de valszeg itt kell választani a piros/kék oldal között... Majd 22:30 körül meglesem. :D Akkor leszen időm. :D -
#331 jut eszembe van két karakterem jelenleg:
Brofi, Karton
mind a kettővel a H betűvel kezdőd szerveren vagyok, és amikor tehetem felmegyek... -
#330 először is a H betűs szerverre gyere, mert azon vagyunk :P
másodszor pedig először érd el a lvl 11-et és akkor döntsél (FIGYELEM HA MÁR VÁLASZTOTTÁL A KÉK VAGY PIROS OLDAL KÖZÖTT AKKOR MÁR MINDEN KARAKTERED CSAK AZT AZ OLDALT VÁLASZTHATJA!!!!)
én a kékhez csatlakoztam, nem hiszem hogy nagyon számítana bármit is, legalábbis nem nagyon érzékeltem... -
mezzanine #329 Helo sziasztok reggelre lejott a game, most eppen patchalei csak villamban futottam at az irasotokat, ezert inkabb kerdezek mert surget az idő (meló) melyik oldalon kezdjek? Ha jol olvastam van tobbfele oldal ^^ -
#328 FrodoHuN, majd 19:30 körül megyek vissza again a H-betűsre :D. Most meg elmenek pihizni, mert szétjátszottam az agyam a 9Dragons-al. :D -
#327 mi a neved a játékban amúgy? -
#326 oké -
#325 Akkor majd átmenek oda, azt csinálok egy "karaktert" oda is, de már csak holnap. :) -
#324 én a Hovernomuson vagyok, vagy min, minek váltogassak szervert, egyik helyen sincsenek magyarok nagyon :D -
#323 És a Joymus-on vagyok, ha keresénl véletlen, de most játszom egy fél órát, azt mentem alukálni. :D De holnap esetleg talákozhatunk vhol. -
#322 Nekem a 3.3.46-ról 3.3.48-ra való frissítés vagy 1.5 óráig tartot. :( :D De kivártam >:) -
#321 nah végre lejött!
ez egész más lett mint régen, na persze még nem tudtam belépni mert már nem is tudom mi volt az azonosítóm! :D
de még tölti az új verzsönt, aztán megpróbálkozok feljutni...
kíváncsi vagyok mennyire változott meg belül -
#320 nem nagyon :D
az alapötlet nem rossz, de hiányzik belőle a hangulat! (meg a társaság) -
#319 innen töltöttem le, a CNET Download-ot válaszottam. Ugy látszik nem jáccanak soka, ha nem válaszolnak. -
#318 Minjá megkeresem. -
#317 honnan töltötted le a game-t? -
#316 Áh, rájöttem a hibára, tettem bele alulvonásjelet, most nem raktam és jó. :D -
#315 Most próbáltam csak elindítani, mert dolgom volt. Szóval az hogy nem megy nem igazán értem. Ugyanis a game elindult, csak karakterkészítésnél volt egy pici hiba, nem engedett csinálni. :\ Na mind1, azért ha a kérdésre váalszolnál, akkor örülnék. -
Nuki #314 ha sikerül szólj, mert állítólag most nem üzemel :) -
Nuki #313 hát attól fogod rendesen látni és nem kockákat. az angolra nem fogja lefordítani... -
#312 Hello!
Írjátok meg, melyiken vannak a legtgtöbben magyarok, uganis most töltöttem le és majd szeretném kipróbálni. :-) -
#311 telepítettem, de nem működik, ugyanúgy kriksz-kraksz japánul (vagy milyen nyelven) van :-/ -
Nuki #310 vezérlőpult -> területi és nyelvi beállítások -> nyelvek fül. onnan tudni fogod :]