709
Space Cowboys returns
-
#29 én mindent próbáltam az idhez de semmi sem jött be:( még a billre is ráfeküdtem -
#28 nekem is ez volt -
Thanatos #27 index alpon jobb oldalt..., énis szivtam vele :) -
Borg #26 Hogy megéri e?:) Ingyen van.
Nincs veszteni valód :) Nézd meg. -
#25 Akkor? Most megéri leszedni? -
Borg #24 Hm. Elmentem benne valami lvl8-ig kb. De ennyi, meguntam :(
A városban látom, hogy chatelnek, meg tradelnek, de fogalmam sincs, azt hogy kell :) Bementem ilyen shopokba, és vettem ezt azt a gépre, de ennyi.. -
#23 Te kis teheneszfiucska. :P -
Borg #22 Ehh frissítettem, erre most kiirja, hogy logged in...
Na, jön le nekem is ez a spéckomboj.. -
Borg #21 Igen, ott is ugyanennyi történik. Semmi.
Próbáltam ff meg opera alatt is. -
#20 És megpróbáltál belépni a megadott adatokkal?
Mert nálam is csak ennyi történt, de rögtön be is tudtam lépni. -
Borg #19 Nekem nagynehezen engedte az ID-t, kitöltöttem vele az űrlapot, de a submitra már hiába nyomok, csak tölt egyet, és nem történik semmi... -
#18 Nincs az elrejtve : Space Cowboy (English client) -
#17 Kipróbáltam én is és szerintem is egész kellemesen el lehet vele lövöldözni főleg így ingyen (tartok tőle, hogy komoly összegeket azért nem fizetnék érte). -
#16 lődd le a popupkillert vagy adwatchet ha van és akkor mennifog...egyébként énvok a béna vagy tényleg elvan rejtve a clienthez a link? -
#15 Nem lehet azert, mert mar van olyan nevu ID ?
Nekem siman engedte.
Feljott egy kis ablak beirtam, leellenorizte, hogy van e mar olyan nevu ID aztan mar mukodott is a dolog. -
#14 Hát ez lol .... próbálom beírni az id-t miután lecsekkolta de folyton csak csekkolgatja és nem engedi beírni :( -
#13 Regelek neked ha akarod csak akkor privibe ird meg milegyen az acc. -
#12 én meg regelni nem tok mert nem engedi beírni az id-met mert állandóan checkel-ni akra vagy mi a fene...meg honnan lehet letölteni?^^ -
#11 Sajnos nem tudom megmondani egyenlore semmi konkretum nincs sehol leirva. -
Thanatos #10 megvan...., grrrrr :DDD -
Thanatos #9 hm, regiztem de nem tlaálok linket letöltéshez, hihetetlen, iylen korán lenne? :DDDD valaki szánjon meg egy directlinkel pls :) -
Thanatos #8 és az is amrad (mármint ingyenes) vagy csak amig béta? -
#7 It is online game with RPG’s growth concept and you can experience the fun of FPS
ez jól hangzik -
#6 A készítők sem MMORPG-nek, hanem 3D Shooting MMOG-nek nevezik a játékot. De tényleg érdekes, már jön lefele. -
#5 Jatek kozben sokkal szebb. (Mondjuk a varosok kidolgozasa nem annyira, bar ott csak a felszerelkezes zajlik)
Viszont ami pozitivum volt: Nem ereztem abszolut laggosnak a szervert, az urhajo egybol reagalt a kiadott parancsokra. Nem szokvanyos MMOm olyasmi mint a Morrowind az RPGk kozott, tehat az ugyessegednek is szerepe van a jatekban, hiszen sajat magad iranyitod az egerrel az urhajot a statok erteke mit sem er ha ugyetlen jatekos vagy es allandoan mellelosz az ellensegnek.
Sajnos a missiok maradtak a buta MMORPGkben megszokott lojj le ennyi meg annyi ellenseget a feladat teljesitesehez. (Legalabbis az elso kuldetesek errol szoltak) Grafika nem csunya, es a jatek tutorialja egybol megtanitja a kezdoket a kezelesre. -
Borg #4 Hm, tiszta Tribes grafika, 98-ból :)
De érdekes lehet, megnézem én is. -
#3 Nos teszteltem es nem tunik rossznak egyaltalan.
Bar az MMORPG kicsit erosnek tunik, ugyanis inkabb actionMMORPGnek titulalnam.
Freelancer tipusu jatek, egerrel kell iranyitani az urhajot, amit mindenfele joval ellehet latni a varosokban. -
#2 lol lehet felteszem, aranyos ^^ -
#1 Aki szereti az urhajos MMORPGket azoknak ajanlom a Space Cowboy-t.
A jatek jelenleg ingyenes, csak regisztralni kell az oldalon.
http://www.spacecowboy.net
Vegul izelitonek egy-ket kep.