709
Space Cowboys returns
  • SamuraiJack
    én mindent próbáltam az idhez de semmi sem jött be:( még a billre is ráfeküdtem
  • SamuraiJack
    nekem is ez volt
  • Thanatos
    index alpon jobb oldalt..., énis szivtam vele :)
  • Borg
    Hogy megéri e?:) Ingyen van.
    Nincs veszteni valód :) Nézd meg.
  • Zsoltika 007
    Akkor? Most megéri leszedni?
  • Borg
    Hm. Elmentem benne valami lvl8-ig kb. De ennyi, meguntam :(

A városban látom, hogy chatelnek, meg tradelnek, de fogalmam sincs, azt hogy kell :) Bementem ilyen shopokba, és vettem ezt azt a gépre, de ennyi..
  • [Jakuza]
    Te kis teheneszfiucska. :P
  • Borg
    Ehh frissítettem, erre most kiirja, hogy logged in...
    Na, jön le nekem is ez a spéckomboj..
  • Borg
    Igen, ott is ugyanennyi történik. Semmi.
    Próbáltam ff meg opera alatt is.
  • CS@
    És megpróbáltál belépni a megadott adatokkal?
    Mert nálam is csak ennyi történt, de rögtön be is tudtam lépni.
  • Borg
    Nekem nagynehezen engedte az ID-t, kitöltöttem vele az űrlapot, de a submitra már hiába nyomok, csak tölt egyet, és nem történik semmi...
  • [Jakuza]
    Nincs az elrejtve : Space Cowboy (English client)
  • CS@
    Kipróbáltam én is és szerintem is egész kellemesen el lehet vele lövöldözni főleg így ingyen (tartok tőle, hogy komoly összegeket azért nem fizetnék érte).
  • Gnome
    lődd le a popupkillert vagy adwatchet ha van és akkor mennifog...egyébként énvok a béna vagy tényleg elvan rejtve a clienthez a link?
  • [Jakuza]
    Nem lehet azert, mert mar van olyan nevu ID ?
    Nekem siman engedte.
    Feljott egy kis ablak beirtam, leellenorizte, hogy van e mar olyan nevu ID aztan mar mukodott is a dolog.
  • NST Demo
    Hát ez lol .... próbálom beírni az id-t miután lecsekkolta de folyton csak csekkolgatja és nem engedi beírni :(
  • [Jakuza]
    Regelek neked ha akarod csak akkor privibe ird meg milegyen az acc.
  • SamuraiJack
    én meg regelni nem tok mert nem engedi beírni az id-met mert állandóan checkel-ni akra vagy mi a fene...meg honnan lehet letölteni?^^
  • [Jakuza]
    Sajnos nem tudom megmondani egyenlore semmi konkretum nincs sehol leirva.
  • Thanatos
    megvan...., grrrrr :DDD
  • Thanatos
    hm, regiztem de nem tlaálok linket letöltéshez, hihetetlen, iylen korán lenne? :DDDD valaki szánjon meg egy directlinkel pls :)
  • Thanatos
    és az is amrad (mármint ingyenes) vagy csak amig béta?
  • ReTeK
    It is online game with RPG’s growth concept and you can experience the fun of FPS

ez jól hangzik
  • [NST]Cifu
    A készítők sem MMORPG-nek, hanem 3D Shooting MMOG-nek nevezik a játékot. De tényleg érdekes, már jön lefele.
  • [Jakuza]
    Jatek kozben sokkal szebb. (Mondjuk a varosok kidolgozasa nem annyira, bar ott csak a felszerelkezes zajlik)
    Viszont ami pozitivum volt: Nem ereztem abszolut laggosnak a szervert, az urhajo egybol reagalt a kiadott parancsokra. Nem szokvanyos MMOm olyasmi mint a Morrowind az RPGk kozott, tehat az ugyessegednek is szerepe van a jatekban, hiszen sajat magad iranyitod az egerrel az urhajot a statok erteke mit sem er ha ugyetlen jatekos vagy es allandoan mellelosz az ellensegnek.
    Sajnos a missiok maradtak a buta MMORPGkben megszokott lojj le ennyi meg annyi ellenseget a feladat teljesitesehez. (Legalabbis az elso kuldetesek errol szoltak) Grafika nem csunya, es a jatek tutorialja egybol megtanitja a kezdoket a kezelesre.
  • Borg
    Hm, tiszta Tribes grafika, 98-ból :)
    De érdekes lehet, megnézem én is.
  • [Jakuza]
    Nos teszteltem es nem tunik rossznak egyaltalan.
    Bar az MMORPG kicsit erosnek tunik, ugyanis inkabb actionMMORPGnek titulalnam.
    Freelancer tipusu jatek, egerrel kell iranyitani az urhajot, amit mindenfele joval ellehet latni a varosokban.
  • tigeroo
    lol lehet felteszem, aranyos ^^
  • [Jakuza]
    Aki szereti az urhajos MMORPGket azoknak ajanlom a Space Cowboy-t.
    A jatek jelenleg ingyenes, csak regisztralni kell az oldalon.

http://www.spacecowboy.net

Vegul izelitonek egy-ket kep.