709
Space Cowboys returns
  • Broafka
    asszem :P
  • Nuki
    windows cédé kell hozzá. van? :D
  • Broafka
    honnan tölthetek le nyelvi csomagot hogy letöltsem az oldalról a játékot, mert így kóreai és nem értek belőle semmit sem :-/
  • Nuki
    gondolom koreai... :ð
  • Broafka
    már nem! :D
    nekem valami nyelvicsomagot akart telepíteni, de nem szeretem telepíteni az ilyen dolgokat, meg volt is vele egy kis gond, szóval hagytam a fenébe
  • Herold
    A www.spacecowboy.net betöltődésekor valami Weblaunchert akart telepíteni a rohadék. Nektek nem?
  • Broafka
    és akkor hogy fogok tudni most játszani a gémmel?
  • Nuki
    válcs át japánra az érthetőbb :P
    lehet hogy vége a beta-tesztnek :\
  • Broafka
    visszatérve, még mindig nem tudok felcsatlakozni, és a www.spacecowboy.net-re is valami iszonyat koreai írás jön elő nekem :-/
  • Nuki
    node ezt keverem össze :D
  • Broafka
    egyszerű megjegyezni, ha nagyon leegyszerűsítjük a dolgokat, akkor a real az, amiben számolni kell! (Matek, kémia, fizika, infó, stb)
  • Nuki
    rák egye meg az ötszáz pontukat, állítólag az is lesz, ésha idén nem jön össze egyetem, az a sokpontos rendszer mégnagyobb szopás :P

igen őket azért nem támogatják mert sok van, a REÁLOSOKAT pedig annál inkább sem támogatják.... (reál kémia-fizika-matek...?) (én ezekben nem voltam sosenem jó)
    mármint abban hogy melyik tantárgy micsoda:P ezek a kategóriák keverednek bennem...
  • Broafka
    igen, de jövőre akkor is nehéz lesz, mert emelik a pontokat, meg a Humán tantárgyak iránt érdeklődőket sem támogatják... stb stb stb
  • Nuki
    aki túl van rajta aszongya könnyü, aki nem az azt hogy nehéz. :)
  • Broafka
    mert jövőre nagyon nehéz lesz! azért :)
  • Nuki
    miért lenne könnyebb? :D kisérleti nyulaknak sose volt könnyü... :]
  • Broafka
    ha most lesz akkor meg mit izélsz, neked még könnyebb lesz, de nekem jövőre, én vért fogok izzadni, meg pisilni, meg minden :-/
  • Nuki
    amúgy nem is játszom nagyon....
    izgulok az éretségi miatt :\
  • Nuki
    nem mert formázás volt :P
    és amikor eszembe jut hogy le kéne tölteni, a limitem általában a végét járja, úgyhogy halasztok mindég :D
  • Broafka
    azt írja ki hogy server is not activated!
  • Broafka
    lehet...
    miért, te még játszol vele? :)
  • Nuki
    nem lehet hogy szerver down van?
  • Broafka
    vissza akarok nézni kicsit, feltettem a játékot, de valamiért nem akar csatlakozni...
    mit kellene beállítani vagy mit lehetne tenni hogy felcsatlakozzon?
    pls valaki help!
  • Nuki
    még mindig ingyenes-e? :)
    [könnyebb ide bekérdezni, mint megnézni hogy megvan e az accountom és fellépni:D]
  • Nuki
    van más szerver?! wow :D
  • Kiado
    Sajna bannolták 2 szer is accountomat, úgyhogy nem kezdem már újra, inkább EVE-online. :)
  • Broafka
    szerintem ez már mingyá megszűnik :P
  • ThunderBite
    Joymus server, kék oldalán van még valaki magyar?
  • Nuki
    WoW? :D
  • Cat 02 #280
    SRo ? :D
  • Nuki
    Minden játékot megunnak egyszer ;D
    Majd később újra fellángolunk ;)
  • Broafka
    jah, az a gond hogy én sem, hiányzik valami a játékból, ami megadja a hangulatát, van hangulata, de valami hiányzik belőle sajnos :(
  • Nuki
    senki sem játszódik már? az a gond hogy én sem.... :Ð
  • Nuki
    upp!!
  • Nuki
    mosmár igen, akkor megnézem a pirosakat is bár a kék a kedvenc szinem sazl hű maradok :)
  • Broafka
    mondom! lehetsz 1 accounton belül más nemzet is!
  • Broafka
    jah a B-Gear az hasonlít egy wraith-ra :)
  • Nuki
    mert a Dzsungelban tök Zerg-irtós fílingem volt :)
    ülök egy Wraithben és csak lövöldözni kell :)))
  • Nuki
    azét mondtam ha több lenne majd(szerver) :Ð akkor az a másik lesz a piros szerver nekünk magyaroknak ;) - ha accountonként vagy csak szerverenként van nemzetválasztás :)

fúú, pl a karakterképek is változtak, meg a töltésképek is változtak, úgy jobb lett a játék, látszik régen voltam :p
  • Broafka
    hát én azért kezdtem mert találtam már rengeteg jó cuccot hozzá, és találtam egy nagyon durva fegyvert:
    kétcsövű, 15-ös szintű és 235-ig sebez
    és baromi gyorsan lehet vele írtani, levegőben is ugyanolyan jó lelehet, kicsit furcsább levegőben mint a gépek de megelehet szokni, és az egyik legjobb PVP karakter, és baromi gyorsan lehet vele írtani, feltéve ha jó a fegyvered :)