709
Space Cowboys returns
-
asszem :P -
Nuki #308 windows cédé kell hozzá. van? :D -
honnan tölthetek le nyelvi csomagot hogy letöltsem az oldalról a játékot, mert így kóreai és nem értek belőle semmit sem :-/ -
Nuki #306 gondolom koreai... :ð -
már nem! :D
nekem valami nyelvicsomagot akart telepíteni, de nem szeretem telepíteni az ilyen dolgokat, meg volt is vele egy kis gond, szóval hagytam a fenébe -
A www.spacecowboy.net betöltődésekor valami Weblaunchert akart telepíteni a rohadék. Nektek nem? -
és akkor hogy fogok tudni most játszani a gémmel? -
Nuki #302 válcs át japánra az érthetőbb :P
lehet hogy vége a beta-tesztnek :\ -
visszatérve, még mindig nem tudok felcsatlakozni, és a www.spacecowboy.net-re is valami iszonyat koreai írás jön elő nekem :-/ -
Nuki #300 node ezt keverem össze :D -
egyszerű megjegyezni, ha nagyon leegyszerűsítjük a dolgokat, akkor a real az, amiben számolni kell! (Matek, kémia, fizika, infó, stb) -
Nuki #298 rák egye meg az ötszáz pontukat, állítólag az is lesz, ésha idén nem jön össze egyetem, az a sokpontos rendszer mégnagyobb szopás :P
igen őket azért nem támogatják mert sok van, a REÁLOSOKAT pedig annál inkább sem támogatják.... (reál kémia-fizika-matek...?) (én ezekben nem voltam sosenem jó)
mármint abban hogy melyik tantárgy micsoda:P ezek a kategóriák keverednek bennem... -
igen, de jövőre akkor is nehéz lesz, mert emelik a pontokat, meg a Humán tantárgyak iránt érdeklődőket sem támogatják... stb stb stb -
Nuki #296 aki túl van rajta aszongya könnyü, aki nem az azt hogy nehéz. :) -
mert jövőre nagyon nehéz lesz! azért :) -
Nuki #294 miért lenne könnyebb? :D kisérleti nyulaknak sose volt könnyü... :] -
ha most lesz akkor meg mit izélsz, neked még könnyebb lesz, de nekem jövőre, én vért fogok izzadni, meg pisilni, meg minden :-/ -
Nuki #292 amúgy nem is játszom nagyon....
izgulok az éretségi miatt :\ -
Nuki #291 nem mert formázás volt :P
és amikor eszembe jut hogy le kéne tölteni, a limitem általában a végét járja, úgyhogy halasztok mindég :D -
azt írja ki hogy server is not activated! -
lehet...
miért, te még játszol vele? :) -
Nuki #288 nem lehet hogy szerver down van? -
vissza akarok nézni kicsit, feltettem a játékot, de valamiért nem akar csatlakozni...
mit kellene beállítani vagy mit lehetne tenni hogy felcsatlakozzon?
pls valaki help! -
Nuki #286 még mindig ingyenes-e? :)
[könnyebb ide bekérdezni, mint megnézni hogy megvan e az accountom és fellépni:D] -
Nuki #285 van más szerver?! wow :D -
Kiado #284 Sajna bannolták 2 szer is accountomat, úgyhogy nem kezdem már újra, inkább EVE-online. :) -
szerintem ez már mingyá megszűnik :P -
ThunderBite #282 Joymus server, kék oldalán van még valaki magyar? -
Nuki #281 WoW? :D -
Cat 02 #280 SRo ? :D -
Nuki #279 Minden játékot megunnak egyszer ;D
Majd később újra fellángolunk ;) -
jah, az a gond hogy én sem, hiányzik valami a játékból, ami megadja a hangulatát, van hangulata, de valami hiányzik belőle sajnos :( -
Nuki #277 senki sem játszódik már? az a gond hogy én sem.... :Ð -
Nuki #276 upp!! -
Nuki #275 mosmár igen, akkor megnézem a pirosakat is bár a kék a kedvenc szinem sazl hű maradok :) -
mondom! lehetsz 1 accounton belül más nemzet is! -
jah a B-Gear az hasonlít egy wraith-ra :) -
Nuki #272 mert a Dzsungelban tök Zerg-irtós fílingem volt :)
ülök egy Wraithben és csak lövöldözni kell :))) -
Nuki #271 azét mondtam ha több lenne majd(szerver) :Ð akkor az a másik lesz a piros szerver nekünk magyaroknak ;) - ha accountonként vagy csak szerverenként van nemzetválasztás :)
fúú, pl a karakterképek is változtak, meg a töltésképek is változtak, úgy jobb lett a játék, látszik régen voltam :p -
hát én azért kezdtem mert találtam már rengeteg jó cuccot hozzá, és találtam egy nagyon durva fegyvert:
kétcsövű, 15-ös szintű és 235-ig sebez
és baromi gyorsan lehet vele írtani, levegőben is ugyanolyan jó lelehet, kicsit furcsább levegőben mint a gépek de megelehet szokni, és az egyik legjobb PVP karakter, és baromi gyorsan lehet vele írtani, feltéve ha jó a fegyvered :)