709
Space Cowboys returns
  • Kiado
    Most olvastam, hogy A-gear "repcsik" a supply base-n tudnak ülni duel közben, ami ugye unfair, mert töltődik a hp-juk, erre azért figyeljetek majd oda.
  • Kiado
    Ééés még mindig nem megy a game... :(
  • Kiado
    Az END gombbal nem tudsz hátrafele nézni? Nekem mintha rémlene, hogy lehet, de nem 100%.
  • dronkZero
    mindig
  • dronkZero
    3. Azt hittem, harcolni akar, nem statisztikát növelni. De ha ez ilyen, akkor inkább abba is hagyom ezt a játékot. A küldetéses része valami ritka szar, unalmas; formációs/brigádos küldetéseket még nemigen láttam; és ha ilyen a PvP, akkor abból nem kérek.
    Egyébként nem teljesen értem a PvP-t az ilyen MMO cuccokban... Ha valaki akár csak két szinttel van fölöttem, már nincs semmi esélyem. Arról szólna akkor a dolog, hogy mondjuk 29-es szinten elkezdem irtani a 20-21-22eseket? (Merthogy csak annyit ír, hogy lvl2X) Hát az kurvára fairplay...
    Van max szint?

Itt, lvl22 környékén elkapott a szokásos MMO betegségem... Nagyon nem látok benne perspektívát. Órákat kell _dolgozni_ (játéknak azt nem nevezném, hogy meg kell ölnöm 60db ugyanolyan röpködő szarságot), hogy menjen föl a százalék, aztán ha fölment, akkor kezdhetem előröl... Nem egy MMORPG-t ezért hagytam abba egy-két hét után.

A rakétás tipphez annyit fűznék hozzá, hogy nekem kb 20ból egyszer sikerült így elkerülnöm. Csak akkor hatásos, ha a rakéta épp a seggedben van. Azt meg nemigen lehet látni, nincs visszapillantó, hátsó nézet, akármi. A Felinatorok rakétái ellen egyetlen dolog jött be: utánégető a tereptárgyak járatain keresztül. Ott mindik leakadtak.

A cuccokról meg: Isten ments, hogy nekikezdjek még egy karakternek. Annyira azért nem jó ez a játék...
  • Kiado
    Csak én érzem úgy, hogy nem hosszútávra van fejlesztve? 1 nap alatt elértem 21. szintet és ha jólláttam akkor 40-45 a max, de lehet, h késöbb lassabb lesz a fejlődés...
  • Broafka
    ez reménytelen, miért nem lehet egy hétköznapot választani a fejlesztésre?
    miért kell egy egész vasárnapot elvenni?
  • Broafka
    apró segítség kezdőknek:
    ha hallod hogy jön feléd egy rakéta, szal pirosan villog a radar, támadnak meg minden, használd a pörgést! (2X 'A' vagy 2X 'D' egymás után, gyorsan) ez azért jó mert ha pörögsz akkor szabályszerűen elrohannak melletted a rakéták, látványos, és hasznos is :)
    gyakorolni jól lehet: Blackburn Site, Felinator repcsiken!

U.I.:
    MIÉRT NEM MEGY MÁR EZ A SZAROS JÁTÉK?
  • Broafka
    nah, először is:
    1, találtam én is egy csomó olyat ami pl A-Gear (tank) -nak jó, fegyvert, turbulenciát, stb, én úgy vagyok vele hogy be a raktárba, aztán majd csinálok magamnak egy tankot, amúgy meg elszoktam adni, mert én a "természetből" szerzem a fegyvereimet, meg a többi cuccot

2, titánium, chrom, iron, stb a páncélnak a tulajdonságait növeli, jobb, erősebb páncélt lehet csinálni

3, az tény hogy ritka nagy parasztok járnak sajnos ebben a játékban, de sajnos nem nagyon tudok igazat adni, mert ha PvP-zel akkor fürgének kell lenned, amint letelik az 5 másodperc a csatakezdésig, egyből lőlj, menekülj stb, és most nem azért hogy védjem a krapekot, de én is szarrá lőttem volna az illetőt
    ez sajnos PvP, ahogy azt mondják: "Megszoksz, vagy megszöksz"
  • dronkZero
    Pár dolgon elgondolkoztam a játékkal kapcsolatban.
    Pl nekem halmokban állnak az A-Gear fegyverek, B-Gear motorok, meg egy halom cucc, ami fel sem megy a gépemre, plusz az olyan cuccok, amiket már nem használok.
    Gondolom nálatok is gyűlik. Boltban párszáz pénzt adnak csak érte, annyiért nem éri meg eladni.
    Én szívesen odaadom ingyen, ha kell nektek. Csinálok majd egy leltárat, hogy pontosan mik vannak.
    Jó lenne, ha ti is gyűjtögetnétek, aztán elcserélgetnénk egymás közt. Sokkal jobban járna mindenki, mintha eladná bagóért a boltban...

A másik fele hasonló. Már többször láttam, hogy "buying 6 titanium/x iron/stb.". Ha valakinek megéri megvenni másoktól, akkor tutira fel tudja használni valamire. Jó lenne rájönni, hogy mire és hogyan. Szal szerintem azokat se adjátok el, pláne ne játékosnak... :P

Egyébként ritka nagy parasztok is játszanak. Az még hagyján, hogy az égvilágon senki nem volt hajlandó segíteni a craftolásban, bármilyen illedelmesen is próbáltam megkérdezni. De tegnap egy klános tag nagyon felqrta az agyam. Megálltam egyhelyben cuccolni, meg chatelni Kiadoval, látom valaki PvP-zni hív. Gondoltam kipróbálom, Accept. Arra nem volt időm, hogy becsukjam az inventoryt. A köcsög parasztja, még mikor álltam, hátulról kb 2 mp alatt szarrálőtt. Sajnos nem emlékszem a nevére, ez a szerencséje... De rohadtul szétrugnám a seggét!
  • Broafka
    a kártyát (mint ahogy ki is van írva) kombinálhatod a fegyverrel a laborban...
  • Kiado
    A klánba feltudnál majd venni?:)
  • DjCsucsu
    Még mindig nem megy?
  • DjCsucsu
    Nem árt! Valljuk be őszintén :D
    Amugy a kárty mire jó? Küldetésből kaptam 3 kártyát (40000 Spi-ért adhatnám el)
    de még nem teszem :D
  • Broafka
    sztem valami javítást, vagy patchet vagy valami hasonlót csinálnak a szerveren...
  • DjCsucsu
    Jó kérdés :D
    Én addig várok míg átmegy havernak a kliens (fél nap)...
    Remélem nem szart be a game :-/
  • Broafka
    bakker, most várni kell 1 napot? :-/
  • DjCsucsu
    Nem vagyok fent! Havernak küldöm messen a klienst :D
    Nem tudja tölteni mert ott is gáz van...
  • Broafka
    te most fent vagy? :O
    nekem nem engedi, azt írja hogy ellenőrzések folynak a szerveren...
    amúgy jah, sikerült a 30
    majd, talán csatlakozom, de nem hiszem, szeretek független lenni :)
    ha már a valóságban nem sikerül (hála a szüleimnek)
  • DjCsucsu
    Broafka hanyas vagy? Sikerült a 30-as?
    Én most megyek a 23-ért de eltünt minden szal lejöttem a game-röl. Most havernek segítek benne.
    Télleg nincs kedved csatlakozni? :(
    Eddig 2-en vagyunk :) (a többieket nem látom fent sosem :( )
  • Broafka
    most nem tudok felcsatlakozni :(
    valami baj van a szerverrel
  • Broafka
    bármikor segítek bárkinek :P
  • Kiado
    Teljesen alapon volt,mostmár megoldva,köszi :)
  • Broafka
    azt ne dobd el, mondjuk ezek szerint nem is lehet!
    mennyi a full-od? szóval a benzined
    vidd fel a benzined kb 120 ?literre? az elég lesz, és akkor lesz elég súlybíró képességed, többet ne tegyél rá, mert felesleges...
    tegyél be mást a raktárba, tuti vannak felesleges cuccaid...
  • Kiado
    Ancient arrow
    Ettől hogy szabaduljak meg?:)
    Se eldobni nem lehet,se megsemmisíteni,se warehouse-ba rakni áááá megőrülök és nemtudok space-el turbózni sem,mert túl sok a súly :(
  • Broafka
    huh, 29-es vagyok :)
    és + 50% szal lassan (nagyon lassan :() meglesz a 30 is ;)
  • Broafka
    F1 - súgó minden levan írva (ábrák is vannak)
    F3 - PvP
    F8 - trade
  • Kiado
    Na lassan lvl 17 leszek, valaki meg tudja mondani, hogy lehet kihívni valakit pvp-re, vagy tradelni?
  • Kiado
    okok, köszi szépen :)
  • dronkZero
    Shift.
    F1 - help, ott leír minden billentyűt.
  • Kiado
    Kiado néven vagyok, már lvl 6, az érdekelne, hogy targetet lehet-e valahogy cserélni, mert kijelöl 1et, de ha nem azt akarom lőni, akkor meg kell várni míg eltűnik, nincs rá valami gomb?
  • DjCsucsu
    Fel vagy véve friendbe amugy :)
    A másik: Ha segítesz nem leszek egyedül ;)
  • Broafka
    de most megyek fel ha érdekel (Broafka, vagy Brofi)
  • Broafka
    mert nem futunk össze soha, az nem azt jelenti hogy nem is játszok :)
    egyenlőre maradok független, köszönöm szépen
    nem azért mondtam, csak tanács, mert egyedül nehezen fog menni sztem...
    én anno másik MMORPG-ben csináltam klánt, nem is ment (egyedül csináltam)
  • DjCsucsu
    Amugy ha akarod kinevezlek téged, mert ugyis te voltál előbb 20-as. Bár nem veszem észre h játszol. :(
  • DjCsucsu
    Játszottam igen...
  • DjCsucsu
    Mi lesz a neved a játékban?
  • Broafka
    merész dolog csinálni egy brigad/klán-t, egy klán vezetése elég komoly feladat: segíteni a másikat, cuccokat adni, pénzt ha kell az illetőnek, meg ilyenek
    játszottál te már valaha MMORPG-vel?
  • DjCsucsu
    Örülj neki! nekem 1, 1.5 óra volt :)
  • Kiado
    Kipróbálom énis a gamet, most kezdtem csak letöltést, de még fél óra mire lejön ez a retek :(