AirRivals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Viszont ami pozitivum volt: Nem ereztem abszolut laggosnak a szervert, az urhajo egybol reagalt a kiadott parancsokra. Nem szokvanyos MMOm olyasmi mint a Morrowind az RPGk kozott, tehat az ugyessegednek is szerepe van a jatekban, hiszen sajat magad iranyitod az egerrel az urhajot a statok erteke mit sem er ha ugyetlen jatekos vagy es allandoan mellelosz az ellensegnek.
Sajnos a missiok maradtak a buta MMORPGkben megszokott lojj le ennyi meg annyi ellenseget a feladat teljesitesehez. (Legalabbis az elso kuldetesek errol szoltak) Grafika nem csunya, es a jatek tutorialja egybol megtanitja a kezdoket a kezelesre.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De érdekes lehet, megnézem én is.
Bar az MMORPG kicsit erosnek tunik, ugyanis inkabb actionMMORPGnek titulalnam.
Freelancer tipusu jatek, egerrel kell iranyitani az urhajot, amit mindenfele joval ellehet latni a varosokban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A jatek jelenleg ingyenes, csak regisztralni kell az oldalon.
http://www.spacecowboy.net
Vegul izelitonek egy-ket kep.