AirRivals

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm, regiztem de nem tlaálok linket letöltéshez, hihetetlen, iylen korán lenne? 😄DDD valaki szánjon meg egy directlinkel pls 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

és az is amrad (mármint ingyenes) vagy csak amig béta?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ReTeK
It is online game with RPG’s growth concept and you can experience the fun of FPS

ez jól hangzik

[NST]Cifu
A készítõk sem MMORPG-nek, hanem 3D Shooting MMOG-nek nevezik a játékot. De tényleg érdekes, már jön lefele.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[Jakuza]
Jatek kozben sokkal szebb. (Mondjuk a varosok kidolgozasa nem annyira, bar ott csak a felszerelkezes zajlik)
Viszont ami pozitivum volt: Nem ereztem abszolut laggosnak a szervert, az urhajo egybol reagalt a kiadott parancsokra. Nem szokvanyos MMOm olyasmi mint a Morrowind az RPGk kozott, tehat az ugyessegednek is szerepe van a jatekban, hiszen sajat magad iranyitod az egerrel az urhajot a statok erteke mit sem er ha ugyetlen jatekos vagy es allandoan mellelosz az ellensegnek.
Sajnos a missiok maradtak a buta MMORPGkben megszokott lojj le ennyi meg annyi ellenseget a feladat teljesitesehez. (Legalabbis az elso kuldetesek errol szoltak) Grafika nem csunya, es a jatek tutorialja egybol megtanitja a kezdoket a kezelesre.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hm, tiszta Tribes grafika, 98-ból 😊
De érdekes lehet, megnézem én is.
[Jakuza]
Nos teszteltem es nem tunik rossznak egyaltalan.
Bar az MMORPG kicsit erosnek tunik, ugyanis inkabb actionMMORPGnek titulalnam.
Freelancer tipusu jatek, egerrel kell iranyitani az urhajot, amit mindenfele joval ellehet latni a varosokban.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

tigeroo
lol lehet felteszem, aranyos ^^
[Jakuza]
Aki szereti az urhajos MMORPGket azoknak ajanlom a Space Cowboy-t.
A jatek jelenleg ingyenes, csak regisztralni kell az oldalon.

http://www.spacecowboy.net

Vegul izelitonek egy-ket kep.

← ElőzőOldal 15 / 15