940
-
G_ArchAngel #58 Squad Of TRaitorS? Létezik még az általam alapított BF klán?:)
Jó látni...
Szép idők voltak... -
Landor #57 +beépített fényérzékelő és szabályzó rendszer -
#56 oksa thx -
G_ArchAngel #55 #7 komment... -
#54 miben jobb ez a teló a W800nál ? -
G_ArchAngel #53 [URL=http://www.mobilport.hu/?r=6611]touchscreen-es kínai "W810i"[/URL] -
Landor #52 Ííígy van!
Tessék megvenni az én W800amat hogy megvehessem a W810et!
Érdeklődni nállam priviben! :D -
#51 hytok !
Szerintem sokkal egyszerűbb ha w800i t vesztek mert az jobban megéri , mert csak a dizánj ban jobb a w810i mint a w800 sőt még a memóriája is kisebb :(( peddig sztem jól nézki :))
-
#50 Electro World-ben lehte kapni asszem 96-ért. -
Landor #49 Jah 6630, csak elírtam. Nehogy azt hidd hogy még nem fogtam 6630at -
fzoli990 #48 6630, és nem 6620!!! És a képek alapján lehet akkorának tartod mint egy tégle, de eléggé kis telefon!! Ugyanolyan magas meg vastag mint mondjuk egy W800, csak a szélessége nagyobb az átlagnál. DE ahhozképest hogy Symbis tea nagyon kicsi! 1szóval: JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ:)))))))))) -
Landor #47 6620 okos, de trampli.. -
fzoli990 #46 Ja bocsa az OFF-ér, végülis ez W810 topic....
-
fzoli990 #45 Landor te is itt vagy (mint az SEHQ-n)! Üdv néked! Sajna nemsikerült beszerezni a W800-at, de nem is bánom mer a Nokia 6630 az nagyon kúl és olcsóbb is volt! -
Landor #44 az viszonylag korrekt ár érte..
bár én olcsóbban veszem -
#43 szép,tetszik!
(csak mert fekete) -
szafi #42 az aproneten láttam w810i-t 96ért ... de lehet hogy csak marketing fogás ... -
Landor #41 Biztos hogy nem.. -
G_ArchAngel #40 akkor gondolom Voda-nál meglehet majd úszni 80k körül, Vitamax csomagban... -
Landor #39 106.900Ft - nagykerből -
G_ArchAngel #38 Állítólag már kereskedelemben kapható (a hivatalos SE oldal szerint) - ha valaki tud ilyen telefonról, legyenszíves jelezze...
Köszönöm...
(magyar "szürkeimport", illetve Vodafone előnyben) -
boldow #37 azt nem tudjátok megmondani, hogy mi a teendő, ha a telefonról áttöltött 3pg-s flimnek nincs hangja?? -
#36 -
Landor #35 Szevasz Zoli!
Te mindenhova bekempelsz?
Szerintem sokkal királyosabb a fekete-narancssárga!
Na de még nem 100%, majd ha látom élőbe akkor eldöntöm hogy marad-e a W800 vagy sem. Bár az EDGE miatt a 810 fele húz a mérlek. Egyébként állítólag később majd kijön a 'hagyományos' fehér-narancs színekben is. -
G_ArchAngel #34 vegyél fehéret, az szép kislányos szín, adnak hozzá rózsaszín szőrős hótaposót is... -
fzoli990 #33 Végre van egy sony walkman teló ami nem joyos és nem ilyen elforgathatós vagy szétcsúsztathatós! És erre meg ilyen undorító fekete szín rajta egy narancssárga walkman-gombal! Így elbszni -
Landor #32 Pannnonál biztos hogy lesz, csak azt nrm tudom neked garantálni, hogy ott fog először emgjelenni :)
Bár én azt hiszem ezt is függetlenül fogom megvenni :) -
dussy #31 Találgatás vagy csak remény???
Nekem ennél kézzelfoghatóbb kell.
Mostanában akad a T-Mobilnál is 1-2 SE. -
Landor #30 Remélem Pannon..
A PGSM az a szolgáltató ahol a legtöbb SE található meg a kínálatban. -
dussy #29 Nekem is w800i-m van,de nagyon tetszik a 810-s is!
Ha elfogadható lesz az ára lehet asszony megkapja a 3 hónapos telót! :)
Lehet tudni,hogy melyik szolgáltatónál bukkan fel először??? -
G_ArchAngel #28 látom lepattan rólad sz irónia...
arra akartam vélozni, hogyha 500€ lesz Ausztriában, akkor itt minímum 700€ -
Landor #27 szerintem semmi köze a balkánnak a sonyericsson árához.. -
G_ArchAngel #26 pedig fogsz: ez csak elméletben EU, gyakorlatilag Balkán... -
Landor #25 Had' ne fizessek már 20-30 ezret egy más színű előlapért, meg az EDGE-ért.. -
G_ArchAngel #24 legyen igazad!
én sajnos 6számjegyűt tartok reálisnak -
Landor #23 Én olyan 80-90 körül számolok vele hálófüggetlenül. -
#22 Kb. mennyi lesz? -
Landor #21 március -
kandzsal #20 Hali azt nem tudjátok hogy mikor jön ki ez a telóó??? -
#19 Az EDGE a lényeg itt igazából. Ha laptoppal akarsz netezni, akkor nagyon fontos, ha csak asztali géppel, akkor lehet mondani, hogy lényegtelen.