940
-
TomBond #940 Biztos! :-)
-
#939 Biztos nem? :) -
TomBond #938 Nekem még megvan, de nem szeretnék tőle megválni! :-)
-
#937 Van ilyen valakinek eladó? :) -
#936 Sikerült beállítanom a wap-ot!
Megtaláltam a T610 beállítását a neten, és addig állítgattam míg sikerült! :D
beírtam, hogy www.youtube.com, kerestem egy videót,
elakarom indítani -> a média fájl nem található :D
Elég lassú a wap, vagy a teló procija gyenge :( -
SEHELP #935 Szia!
Nem wapon keresztül kellene csatlakoznod. Ezen az oldalon találsz információkat és beállításokat a GPRS alapú internetről: http://www.technet.hu/telefon/20060516/csak_egyszeruen_gprs_internet_mms_es_e-mail_beallitasok_s60-on/ -
#934 Sziasztok!
Ma megrendeltem a Vodafone-nál az 1 hónapos mobilnetet.
Beállítottam, de nem akar felmenni a wapra! :(
Előfizetésem van. Elvileg mennie kéne.
-
harcsy #933 A "szórakozás"-ban vannak a játékok -
38tibi38 #932 Nekem az lenne a kérdésem hogyan lehet játékokat átmásolni rá? Mert leszedtem egy game-et az adatkábelt bedugtam de nemtalálom a "játékok" mappát ahova bekéne másolni. Vki help -
#931 Sziasztok!
Miért nem működik az SE PC Suite Windows 7-tel?
Nem látja a telómat :( A telefon gyári lemezét már nem találom :(
Kéne 1 kis help!!! -
jambi69 #930 Hello! Olyan problémám lenne hogy szoftvert frissíttetem a telon és amikor bekapcsolom akkor kiírja hogy please wait és a felénél megál a csík nem megy tovább volt hogy egy órát vártam vele ,de meg sem mozdult :S Mi lehet a baj ?? -
TomBond #929 Nem lehet hogy megadta magát a teló? Nem mai darabok már. -
Kismuflon #928 szevasztok!Nekem az a problémám,hogy a számoknál a középső oszlop nem működik.Most frissítettem a szoftvert,de így sem jó(w810i)!kösz -
TomBond #927 Hát akkor sajnos én nem tudok segíteni! :-(
Ezért jó néha menteni ... bár tudom ez most rajtad nem segít. -
mustar #926 Na sok keresés után megtaláltam őket, a gond az, hogy a telóról el is vesztek a számok és sms-ek (kivéve amik az simen voltak). Így már nem tudom őket átmenteni sehova. Ami még megmenthet, hogy a lementett adatok között ott vannak, de ehhez már nem értek hogyan lehetne megnyithatóvá tenni őket. Sajnos a sima visszamásolás a telóra nem működött, nem jöttek vissza az adatok. -
TomBond #925 Nálam van a menüben olyan lehetőség, hogy másolás a sim-re meg hogy másolás a sim-ről. Ezeket próbáltad?
Egyébként a telefon alapból tud biztonsági másolatot készíteni a memkártyára.
Én biztonsági mentésre a MyPhoneExplorer-t használom. -
mustar #924 Mondd, hogy meg lehet menteni! -
mustar #923 Csak simán átmásoltam. Pc suite-ban nem találtam meg a biztonsági mentést, amit egyébként javasoltak, ezért csak simán áthúztam totalcommanderben. -
TomBond #922 Hogyan másoltad át? Biztonsági mentést készítettél, vagy simán átmásoltad?
-
mustar #921 Egy sony ericsson W810i- már nagyon dühös- tulajdonosa vagyok. A mai nap során előjött ismét egy olyan hiba, hogy számok hívásakor, illetve sms küldésénél szakad a vonal még mielőtt kicsöngene, illetve kézbesítene. Természetesen a bejövő hívásokat sem kapom meg. A legutóbb egy szoftverfrissítés segített, ma azonban nem oldotta meg a problémát, ez még nem is lenne akkora baj. Viszont, amit én biztonsági mentésnek hittem (az összes file-t átmásoltam a mem. és sim kártyáról a gépemre) az nem úgy sikerült. A frissítés során elvesztek a tel.számok amikor a memórián voltak és az sms-ek is. Amikor totalcommanderből visszaraktam a file-okat akkor sem jöttek elő a kapcsolatok és az üzenetek. Hogyan tudnám megmenteni azokat? Nagyon fontos lenne :( -
BIZ0906 #920 Tárgytalan. -
BIZ0906 #919 Mondjatok nekem egy helyet ahol egy elszakadt hangszórót kicserélnek e csak a hártya szakadt ki meg az előlapi szakad le vagyis megszívta a teló sajna de minden megy rajta csak a hangszóró gázos és egyáltalán, lehet e alkatrészt kapni hozzá és ha a szerviz nem de én meg tom oldani mármint ki lehet egyáltalán cserélni? Vagy a szerviz meg tudja csinálni és kb mennyiért? -
bajtokarpi #918 Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó, és megbízható SE szervízt? Beázott a telefonom a DM koncerten.
Köszi -
ibox #917 Hello szeretném a w810-emet fleselni.
Hogyan kell?
Mit kell letölteni,a folyamatot stb...
Legjobban a fles menük érdekelnek. -
TomBond #916 Nekem még nem sikerült szoftvert szereznem hozzá! -
#915 Sziasztok.
Egy kérdésem lenne a w810i mobilt lehet használni webkamerának?
-
Hippo #914 Sziasztok!
van egy nagy problémám!
w810i SE telóm van és nagyon elszúrtam..
Szoftver frissítést akartam csinálni rajta a hivatalos update-elő programmal.. adatkábel rádug, kikapolom a telefont, majd bekapcsoláskor eszeveszettül nyomom a C billenytyűt.. aztán, ugyebár a drága 64bites Vista nem talált flash drivert, így bukott a mutatvány, írta hogy nem tudja frissíteni.
Lehúzom a kábelt, bekapcsolna a gépezet, de ehelyett csak folyamatosan villlog fehéren, semmi mást nem tudok vele csinálni..
hogyan tudnám helyrehozni? Kérlek segítsetek nekem!
Előre is köszönöm! -
KoniZTE #913 csicska SZUD ! -
luckyboi #912 Csá, eltört a kijelzőm a telón, de amúgy műxik, hova vigyem cserére , Debrecen és környéke jöhetne szóba. Mennyivel lesz könyebb a péztárcám azt nem tudjátok ? -
Zzoli05 #911 Az lehet de jobb hogy inkább ne legyen teló és amúgy is Pozsonyba viszem tehát onnan nem fogják sehova kuldeni szerintem. -
#910 hát... én nem tudom, de tény, hogy hetekig fogsz rá várni, ha egyáltalán visszakapod ugyanazt a telefont.. -
Zzoli05 #909 Én nem ilyen sarki servizbe viszem hanem a T-mobile-ba ahol ki lett véve a teló! -
#908 hát ha ilyen sarki szervizbe viszed a gari igy is ugy is elszáll, de mindegy.. -
Zzoli05 #907 LEhet má beviszem! -
#906 hát, ha nem tudja bekapcsolni akkor nehezen fogja megmondani. ja és gari is fontos... -
#905 milyen szoft van rajta ? -
#904 :D -
Zzoli05 #903 A mentett weblapok kozott rámentem és aztán megált minden kivettem az akkut és már nem csinált utánna semmit!
de nem tom miért pedig márt tobszor is nézegettem azt a .txt-t! -
#902 hm. és mivel nézted a .txt fájlt? csak ugy lefagyott?
Landor: -
Landor #901 szlovákián :D