940
-
#299 512 alapból ilyet adnak nem? w850 és w810 között vacilálok.. -
Landor #298 mekkora kártya van benne? -
#297 thx -
#296 én regel 7 től a suli ig nekem 40 perc az út telefon módba hallgatom a zenét és még haza fele is és suliba is szóval nekem ugy 5 6 napot bir -
#295 hi szeretném a t felhasználókat megkérdezni h hogyan bírja az akksi? 2 napot írnak neten ami hervasztó...
napi 2 óra mp3 pár üzi, pár hívás? nehogy már csak 2 nap?
thx -
#294 SonyEricsson kártyafüggetlen mobil telefon 2 év garanciával
W 810
Ár:. 72000
-
Matula bácsi #293 2 év SE garancia, magyar nyelv. A cég állítása szerint nem külföldről származik, de mindegy, a garancia a lényeg. -
Landor #292 az jó ár
szürkeimport rlz -
#291 okés:) -
Matula bácsi #290 Úgy néz ki, holnap érkezik a telefonom a GSM Takácstól. 71890 volt kártyafüggetlenül. -
#289 80k photohallban, ez elvileg nem sufni :)
w850-nek meg lájtos változata a w830, 3G nélkül, de a kamerája visszalépés :( + az elöl világít mindent cucc se túl jó.
fehér w810, na az igen -
Landor #288 - ~5 hónapja
- ~tavasszal kb 'kivonják'. A W850 nem= W810 utód! Sőt néhány szempontból az gyengébb is (nincs edge, sem AF kamera). Előnye a kompatsága (bár még eldől ha majd fogom, elvileg ehónap végén) és a 3G, meg talán a BT 2.0
- már csak a tartozékok miatt sem fog sokat csökkeni az ára a pannonál; a w800as is valami 70-el ment ki. -
Matula bácsi #287 Sziasztok!
Mivel a 6310i-m megérett a cserére telefont kerestem, melyet meg is találtam: a K750i lett volna a megfelelő. Mire elszántam magam a vásárlásra a Pannon kivonta a kínálatából, így került képbe a W810i. Régi Nokiásként természetesen megnéztm a 6233-at is, de nem győzött meg: gyengébb zene, 64Mb kártya az 512-vel szemben, adatkábel hiánya - hogy csak azokat a tulajdonságokat soroljam, amelyek nekem számítanak. A SE minőségről fiam K300i-je győzött meg, szegény nagyon sokat kapott az élettől, de még mindig kifogástalanul működik. Sajnos a W810i drágább, mint amennyit telefonra szeretnék költeni, ezért szeretném megvárni amíg kicsit lemegy az ára. Ebben a témában lenne néhány kérdésem:
-Mikor jelent meg a szolgáltatóknál?
-Várhatóan mikor fogják kivonni? Úgy látom néhány on-line GSM boltban már van W850i, lassan megjelenik a szolgáltatóknál is. Ekkor fog lekerülni a W810i a kínálatról?
-Mennyi lesz a várható legalacsonyabb ára a Pannonnál 2 éves előfizetéssel? Mennyi volt a W800i legutolsó ára a Pannonnál? Gondolom annak közelében lesz a W810i ára is.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
#286 igen,köszi a választ.közben rájöttem én is.
1ébként a frssitéssel kapcsolatban,azt hallotam,ez a SEUS-os dolog,még nem igazán kiforrott, a telefonon keresztül meg pláne nem (nem értem,akkor mér rakták bele).
Van akinek sikerül,de azoknak is ilyen-olyan problémával, kinek jobb lesz ténleg,kinek nem.
Érdekes azis,hogy a hivatalos oldalon nem tűntetik fel az aktuális firmware-verziókat.
...szóval azt mondják 1enlőre a SonyEricsson szervizbe érdemes frissiteni a szoftot,az a legbiztosabb (még). -
TomBond #285 Vedd át néma üzemmódra és a fülesen fog csörögni! -
#284 sziasztok!
meglehet azt vhongy csinálni,hogy mikor csatlakoztatva van a füles és pl.bejövö hivás van,akkor az a fülesen szoljon??
Sztem több értelme van,minthogy elhalkul és maga a telcsi cseng,amit a fülembe a fülessel, kizárt,hogy meghalljak,csak onnan tudhatom,hogy lehalkul a zene (k750i-n is igy volt) -
TomBond #283 Erről a problémáról én is hallottam, de ha jól tudom a független telóknál ilyen nem volt. Én kétszer frissítettem a neten keresztül eddig mindíg minden rendben volt, és mindig magyar maradt a menü és a beállítások is megmaradtak. A wapon még sose próbáltam frissíteni, de nem is talált még soha friss szoftvert. -
#282 khmm. nekem minden full magyarra volt állítva. simán frissítette is a telcsit,csak mikor bekapcsoltam minden angol volt.mondom sebaj menüben visszaállítom magyarra,csakhogy angolon kívül nem volt semmi más nyelv.gondoltam vmit elnéztem, frissítem újra és jó lesz,persze nem ez történt.. szépen megadta magát a telcsi és vihettem a szervízbe,ahol újra rakták a cuccait és azt tanácsolták hogy ne frissítsek ha nem muszáj mert megbízhatatlan a progi.ja azt meg melegen ajánlották hogy waprol ne frissítsek.(igaz hogy nem is tudok mert t-mobile kikapcsolta ezt az opciot..) -
#281 na jó megprobálom :P -
TomBond #280 Én nem telefonnal frissítem hanem USB kábelen keresztül az Internetről!
Innen letöltitek a UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe-t. és telepítitek. Ezután mindent magyarul végig leírnak a progiban hogy mit kell csinálni. Fontos hogy mindenhol a magyar nyelv legyen beállítva már telepítéskor is. Ha a frissítés előtt cent európa lesz akkor oké.
Sok szerencsét!
Ha valami nem megy szóljatok. -
#279 mond már el,hogy sikerül neked?
nekem az R4CE012-őre irja,hogy a legfrisebb.
-
#278 telóval -
TomBond #277 Mivel próbáltad frisíteni? A telóval vagy USB-n keresztül a netről? -
#276 nekem kiirta h frissiteni kéne de amikor akarom frissiteni azt irja h "you phone already has the latest softwarepeddig ez van rajta : CXC1250316 R4DB004 -
TomBond #275 Most frissítettem a legújabb szoft: CXC1250316 R4EA031 -
#274 nekem a sonyy ericson boltban rakták rá a frissitést -
#273 egyébként te a SEUS-ba a "magyar" nyelvet választottad,mikor inditotad az "update-service.exe-t" ?? -
#272 TomBond azt állítja neki ez van: CXC1250316R4DB005
hát én nemtudom. Én még a tiedre se tudom frissiteni,pedig kártyafüggetlen és azt irja ki nincs elérhető frissités
..nem értem már ezt -
#271 sztem r4db004 es szoftez a legfrisebb ez van nekem is rajta -
#270 ..nah sikerült !!
DE azt irja ki hogy "nincs elérhető frissités, telefonján már telepitve a legfrissebb szoftver!"
ténleg az R4CE012 a legfrisebb?? -
#269 ez az amit a telóhoz kapsz cd de sztem neked nem ez kell
sztem r4db004 es szoftez a legfrisebb ez van nekem is rajta -
#268 ez a PC_suite izé tartalmazza az USB Flash-t??
bocs ha hülyéket kérdezek,de ez az első
SE telóm. 1ébként kártyafüggetlen a cucc és a "CXC1250316 R4CE012" jelű szoft. van rajta. Ezt kéne frissitenie,ugye?
-
#267 LINK -
#266 ezt pontosan hol találom, tudsz linket adni? -
Landor #265 nem cseszi el
nemhiszem hogy ez rajta lenne a cd-n, a weboldalukrol kell letölteni -
#264 az ,ami a CD-n "Drivers/USB Cable" könyvtár alatt van??
(egyébként ,mi a különbség a WAP-onkeresztüli, meg a SEUS-os frissités között??)
-SEUS-os nem cseszi el a cuccot?? -
Landor #263 első alkalommal fel kell telepíteni az usb flash drivert a windozra -
#262 Sziasztok!
Akinek sikerült mesélje már el,hogy ment az online frissités (SEUS-al) ??
Odáig jutok,hogy kiirja: 1.tötsem ffel az akkut 2. vegyem ki a SIM-et, akksi be, "C" lenyomva, USB bedug és csak a"vissza" gomb van !!
-
#261 Ha a walkmann lejátszót használod a telón ott van pause is. Bele tudsz tekerni a videóba és még képkockát is menthetsz. Meg ki tudod tenni vízszintesbe a filmet. Csak úgy kicsit pixeles lesz. -
#260 --IIITTTTTTTTTTT--