940
  • Pheaper
    nme teszik rá a tmboliba és szabályosan sehol neme teszik rá! még a sony erocsonba sem
  • baluhun007
    és hogy leeht rakatni elmegyek a t-mobile-ba és ott ráteszik?
    mert am a témák közt van walkman téma de ott nem ilyen
  • Pheaper
    igy lehet rakatsz a telefonra gyári szoftvert és akkor ilyen lesz a z equalizer téma
  • baluhun007
    ha v.ki tudja h lehet ezt megcsinálni az pLS írjon
    köcce
  • baluhun007
  • baluhun007
    nem took rájönni egy kurva funkcióra
  • Pheaper
    van vkinek átlátszó tokja hozzá?
  • kacajka
    Szép jó reggelt!
    TomBond!Köszi,néhányba bele tudok tekerni így,de van amikbe még így sem!No mind1!
    Atlon!A fényképező részével én is így vagyok!Napsütésben gyönyörűek a képek,de ha már egy picit sötétebb a hely,akkor nem tetszenek a képek.Lehet,hogy a beállítást kéne tökéletesíteni,de most megpróbálkozom egy vakuval!
  • Pheaper
    :)
  • Landor
    oké
  • atlon

Samsung SGH-D600
  • Landor
    milyenhatszáz?
  • atlon
    MÁr egy hete én is együttélek w810-es kedvesemmel. A hangja szebb, mint amit valaha halottam telefonon, de a fényképezőgépével nem vagyok elégedett. Egy samsung sgh 600-al szemben szerintem jóval roszabb képet csinál. Vagy csak én nem állítottam be valamit? Tapasztalatok?
  • Pheaper
    köcce télleg bele lehet tekerni :)
  • TomBond
    A videókba is bele lehet tekerni, csak a Walkman lejátszónál kell elindítani.
    Megnyomod a W gombot -> visszanyíl -> Videók!

Itt lehet tekerni megállítani stb.
  • Pheaper
    érdekes ..:) nekem még nem sikerült beletekernem de ha rájösz akkro zsójj plz: P
  • kacajka
    Sziasztok!
    Van valakinek valami tapasztalata azzal,hogy a telefonra áttöltött 3gp filmekbe hogyan lehetne beletekerni,pillanat megállítani stb..?
    Ugyanis ha meszakítom a filmet akkor előről kell kezdeni.Gondolom valami progi kéne hozzá.Van ötletetek?Előre is köszi!
    Üdv:Anita
  • Pheaper
    Ne is maradj w810i user :
  • Landor
    egy fehér W850ér lehet becsábulnék.. bár.. nem..
  • Pheaper
    aztaa jól járt
  • EmThor
    durva.. de EW-ben 70-ért még mindig nem rossz
  • Landor
    a héten volt nállam egy ügyfél, fehér W810e volt..huhh..
    valahol a távolkeleten vette forintba átszámolva olyan 40ezerért.. ;>
  • EmThor
    thx, nagyon durcán szól
  • Pheaper
    nagy baj
  • Nem3sis
    ez baj
  • Pheaper
    nekem nem váltott viszsa saját kezüleg kellett
  • Nem3sis
    nektek automatikusan visszaállt rendes időszámításra a telefon vagy vissza kellett állítani? ha magátol állt vissza akkor hogy van beállítva?
  • Pheaper
    üdv a w810i userek körében :)
  • EmThor
    na megvettem, kártya is benne volt (512-es)...

nagyon jól szól a fülessel, de a magasakhoz kellett még egy kis equalizer :)

nem tettem fel progit, usb-vel ráköt gépre és áthúztam a file-okat, remélem jó így, a végén meg lehúztam.

kamerába lépéskor villog 3szor vmi, software hiba, majd frissítem, de nagyon tetszik eddig.

beraktam akksit, nem töltöttem, most lemerítem, majd utána töltöm kikapcsolva 8-10 órát.
  • Pheaper
    hidd el jól jársz vele :)nkem eddig nagyon bejött :)
    ték :)
  • EmThor
    kösz, ha lesz még szerintem veszek
  • Pheaper
    jaja 2 év én is ott akartam venni mikor még 110 volt ..:)
  • EmThor
    nem kamu állítólag hétvégén annyi lesz, de mindenhol?

és EW-ben rendes 2 éves gari van?
  • alkess
    Electro World hétfőn reklámozta a tv-ben 60 ezerért. Vagy csak kamu?
  • EmThor
    hülye MM 110ért adja, bementem Saturnban, ott 90, de legalább meg lehetett nyomkodni :)
  • Pheaper
    én is újra raktam a windows és neekm a driver felrakása nélkül felismeri és tudok total commanderbe helyezni cuccokat..
  • Jinx4169
    hali!vki pls help! nemrég újratelepítettem a windowst azóta nem tudom használni az USB-t a géppel amikor telepítené a drivert mindig egy 5percet keres aztán kírja h érvénytelen adtaok és nem rakja fel a drivert...pls help thx
  • Landor
    erre biztos hogy nem..
  • Pheaper
    nem tud valaki egy olyan java alkalmazást a telóra hogy lejácca a következő file-okat :AVI, MPEG1, DivX, XVID, MPEG2, ASF ??
  • Landor
    ja hogy még nincs meg a teló.. :)