940
-
#259 Sok száp háttér, stb. SE telefonokhoz, teljesen ingyen: Lasyk -
#258 Sziasztok!
Mit ajánlotok,melyik Pesti GSM boltban érimeg +venni ezt a gyönyörűséget?
(normális garanciát adnak és beszámitanak használt telkót)
köszi a válaszokat -
Bruti #257 Csá!
W810i-t vettem a napokban.
Letöltöttem filmet, konvertáltam 3gp-be, le is játsza, de nem vagyok megelégedve a videóplayerrel ami alapból van a telón. Semmi funkció nincs rajta, csak play/stop. Van valami videoplayer ami normálisan működik a w810i-n?
thx
-
#256 Helló! Van egy felesleges 512-es kártyám nem érdekel valakit? -
Landor #255 Rádióra lehet sugározni - olyan max 1 méterről megy :) -
#254 ha vki nem tudná akor ez az
de ez mire jó ? -
Landor #253 éééés igennn! végre megvann az mmr60 -
#252 semmit vagy max odaragasztod gumiszalaggal :DD -
#251 és mit lehet vele csinálni
-
TomBond #250 Nekem nem! Bár nem is szoktam kiszedegetni a kártyát! -
#249 nekem jah -
#248 Srácok. Nektekis kilazul a Memóriakártyánál az a gumis rész? -
Landor #247
olcsón nem kell MPS-60?
neked 5500, mert frses vagy -
#246 király vagy. köszi. -
boleta #245 Hello!
nem tudnak valaki adni egy jó fajta video tőmőritőt
ami tud 176x120 ba tőmőriten vagy 120 x90 be
aki tud az irjon plz -
Landor #244 visszafelenyíl hosszan -
#243 hogyan lehet lerakni kicsibe egy javas alkalmazást? -
kacajka #242 Köszönöm szépen,egyből sikerült megoldani!:) -
#241 szia!előszőr is én ugy csináltam hogy megnyitottam a total commander a telefon memóriájába feltőltőttem a videókat ... -
kacajka #240 Sziasztok!
Én is egy W810i teló boldog tulaja vagyok,most per pillanat annyi a gondom,hogy nem tudom hogyan lehetne 3gp-s videót rátölteni kábellel.Tudna valaki ebben segíteni?Már kísérleteztem vele egy csomót,de nem jártam sikerrel.:(
Előre is köszi!
-
Landor #239 Eladó 2 darab bontatlan MPS-60.
6500/db -
boleta #238 ok megprobálom kőszi
-
#237 A témában van egy .xml fájl. Ebbe kell beszúrni egy sort. Ha az orbit rezgő menüjét akarod valami más témához beállítani akkor ezt kell beírni:
<Sony_Ericsson_theme version="4.1"> ezt átírod 4.1-re ha nem az van
<Desktop_style Type="File" Source="orbit.swf"/> ezt a sort beszúrod ide
<Background Color="0x000000"/>
Több embernek volt problámája a szoftver frissítéssel. Úgy tudom a hálózati záras telóknál fordult elő, hogy frissítés után nem volt magyar nyelv. Szerintem próbáld meg frissíteni a szoftvert és kijelölni a magyart mikor bejönnek az országok. Vagy szervíz -
boleta #236 engem érdekelne meg volna egy olyan kérdésem hogy magyar nyelvet nem tudod honan lehet le tőlteni?mert én nem magyarországon vásároltam és igy nincs hozá
-
boleta #235 kőszi -
#234 Úgy értem, hogy nem szolgáltatófüggő szoftver van rajta. -
Landor #233 gyári menüs telók -
#232 Akit esetleg érdekel, a gyári menüs telókhoz bármelyik témához be lehet tenni a flash menüt. -
#231 http://www.mobile9.com/
http://www.pappfer.hu/
http://upside.dk/cm/index.php?cat=0 -
boleta #230 űdv mindenkinek nem tudtok olyan helyet ahonan játékot lehet le tőlteni és témákat erre a tipusra?
-
#229 Nem tudjátok honnan lehet a szoftvert letölteni? Nem frissíteni, csak a szoftvert magát. Valszeg abban van az orbithoz használt .swf fájl. -
#228 nekem is annyit adtak rá de nem ugrott a garim :) mert a sony ericson adot még + 1 év garit rá :) -
#227 csákó nekem is rá tette volna, de azt mondta hogy ugrik a gari. azt meg nem szeretném mert most 2 évet adnak rá. -
#226 én a tmobilba vettem a telót előfizuval és rakattam rá gyári szoftver ( de ez a sonyericson boltba nem legális ) nekem azért raktak rá :P -
#225 hmm. süti, gondolom gyári soft van rajta nem ez a fos t-mobile-os. -
#224 nekem nem :) nekem igy néz ki az equalizer theme : -
#223 van equalizer téma, de a menü ugyan az a 3*4-es felosztású mint többi témánál. -
#222 sztem az equalizer témára gondol ott vannak egy sorban a menük :) amugy a témák nem változnak a független és a korlátlan (tmobilos ) telokon :) -
#221 milyen theme-kre gondolsz? menü alap maradt. -
#220 én jól jártam tmobilos volt a telom és a srác nem figyelte sztem a tmobilos menüt és rárakta a gyári menüt:P