940
-
ent #219 Az alap menü felépítés maradt csak vagy fel került a többi függeteln theme is? Egysorban a menük -
#218 na westendben megcsinálták a telót 2.5 óra alatt. maradt a t-mobilos menü meg a simlock is. de fent van legujjabb firm és működik a teló :-D -
Somik #217 Nem viszem be.
Akkor jó lesz nekem angolul is, mivel az előző mobilom frissítésekor se volt benne magyar nyelv... -
#216 szervíz -
Somik #215 Nekem is T-mobil-os, és frissítettem tegnap, aztán nekem is angol lett.
Nem ajánlot fel semmit. Csak, asszem annyi volt, hogy van frissítés hozzá. Választani nem lehetet. :-/
5let? -
TomBond #214 Nállam is volt ilyen gond pedig nem is frissítésről volt szó! Vidd be a SE szervízbe és ne mondd meg hogy szoftverfrissítés után csinálta a galibát. Azt viszont mondd meg hogy T-mobilos. Szerintem gariba megcsinálják és még a gari sem ugrik.
Sok sikert! Azért írd ide higy mi lett. -
#213 olyan gondom is akadt vele hogy fotofény villogott rajta össze vissza, emiatt gondoltam hogy jó lesz ha software-t frissítek rajta erre megdöglik a kedves..
üfsz szerint attol lett angol a kicsim hogy vmi hiba lépett fel frissítés közben. csákó csak szervízt tudta javasolni, azt mondta itthon sehogy se tudom helyre állítani a bekövetkezett hibát. gondolom t-mobil meg egyből azzal fog jönni hogy ki akartam kódolni és ugrik a gari. kissé peches vagyok, még csak 4 napja van nálam a telcsi.. -
#212 időközben beadta a kulcsot szegény, mostmár csak egy szép fehér képet ad 1 kis rezgés keretében.. t-mobilenál vettem a telcsit.. sony-ericcson szervízben nem fognak elhajtani emiatt? mert ha lehet inkább oda vinném. -
ent #211 Amikor updatelted, felajánlott egy típust, mit írt ki? Lehet, hogy nem magyar menüt tett fel... Irány szervíz! -
#210 ejj de jól megszívtam.
update-ltem a telcsim erre elveszett magyar menü. van angol és kész. mit rontottam el? -
#209 -
dussy #208 Én még leszedtem... -
#207 sry tőrőlték :(( -
TomBond #206 Nem regisztrált oldal! -
#205 ITt van 129 téma ! -
dussy #203 És hol lehet elérni??? -
#202 129 témám és 10000 játékom van hozzá:) -
ent #201 www.pappfer.hu
Kártyafüggetlenül vetted? -
joshua7 #200 Nekem tegnap óta van meg, SEUS-en keresztül frissítettem is a szoftot. Gyerekjáték volt.
Tudtok hozzá +témákat? -
TomBond #199 Üdvözlünk a klubban!!!
-
#198 -
#197 Na srácok megvan, tényleg kurva jó. -
Landor #196 nekem is nyikorgott.. eleinte..
aztán elvittem a szervizbe és kicserélték az egész joypadot -
#195 várd is kurva jó teló
eleinte nekem nyikorgott a"az a kör izé ":) d emár nem szerencsére!! -
#194 Köszi már nagyon várom, hogy megjöjön ma. -
#193 ahha csak úgy de tobávv fejlesztet rádió van benne szal ki irjah pl roxy meg ijenek -
#192 Neked már régóta van egyet árulj el a rádió ebben is csak akkor müködik ha bedukom a fülhalgatót? -
#191 jaoks -
#190 én alapba kártyafüggetlenbe veszem. -
#189 de ma viszem rakatok rá uj szoftvert ingyen és kiütetem -
#188 tmobilos -
#187 kártyafüggetlen? -
#186 az szép
70 ért vettem -
#185 85,000 -
#184 Olasz ország jejejejeje! :)
mennyiért? -
#183 Holnap nekem is meglessz az új w810i. Elfogadható áron. -
#182 én majd holnap fogom a westenbe , visszairtak a sony ericssonról szal köszi igazadvolt:) -
dussy #181 Nekem sincs bajom vele,de tegnap frissítettem egy szoftvert az Se oldalán. -
Landor #180 de, ez járható persze.
a garinak már úgyis mindegy -
ent #179 Nincs baj vele