940
-
#379 akkor belátogatok majd oda:) -
Landor #378 japánba.. hagyukmá.. #318
egyébként a SE pontba 10 ropi szereléssel és gari megmaradással együtt.. csak még nincs nekik csak fekete.. elvileg januárban lesz nekik fehér :) -
#377 hali mennyire porosodik a telo kijelzője(remélem jól szigetelt)? -
#376 20 ezer az sok japánba 28 dolcsi sacc per kb 6-7 ezer plusz 5 dolcsi mig házhoszálitják -
#375 a gari már rég ugrott :D -
Landor #374 westend valamelyik zug gsm: 20.000 és gari ugrik -
#373 na tud vki előlapot magyaroszágon lehetőleg fehér legyen én találtam egyet de ott csak bank karival lehet és az japánba van szal ? :) -
luckyboi #372 Mióta megvan a készülék semmi nem válozott az életemben. Ja,de egy dolog mégis. És egy kicsit zavar is. A zenehallgatás közben mindíg valami furcsa nedvességet érzek a nadrágomban. Ez mindíg zavarba hoz. A reklámban miért nem mondták, hogy ELÉLVEZEK A HANGZÁSTÓL??????? -
Landor #371 Eladó egy MMR-60 as FM sugárzó.
Ára 12.000 Ft
Csomagolás nincs, csak a dobozkája, egyszer használtam. -
#370 tudtok eladó fehér előlapot? -
#369 há nem :D :SASADSDAD:S:DADA -
thoomas #368 nem te vagy a hülye!!!! hanem én vagyok a nemhülye:D:D:D:DDD::D....éted:P -
#367 ezek szerint hülye vok :SA_:SA:S:SDD:SA:SDAS -
thoomas #366 Hát egyik se az igazi...azthittem én vagyok a hülye azt majd ti segittetek...:D:D -
#365 ez ?vagy ez ? -
#364 LOL :D utána nézek :P -
thoomas #363 amugy mostmár tisztázzuk a dolgot:P!!!... szal az AAC = eAAC+ ????:O mert én már letöltöttem egy rakás ilyen progit de egyikse tud olyat:S:S:(..és sztem ez se:( na de azéért köszi!!!:D:D -
#362 jajj már :Pitt van :P -
thoomas #361 jaja!!nagyon tumbáj:D:Dde inkább keresdd az eAAC+-t....:D:D:D -
#360 teccik a banner? -
thoomas #359 oks:P -
#358 na akkor pilla :) -
thoomas #357 Nem akarok kukacoskodni:), de itt is csak AAC encoderek vannak... na mind1 azért köszi!!!:P -
#356 talán itt ;-) -
thoomas #355 szevasztook!!!
azt szeretném kérdezni h honnan lehet letölteni olyan progit amivel MP3-ból eAAC+ formátumot lehet csinálni!!!gogleban már róbáltam de nem találok..pedig azéé azzal jó sok helyet lehet megtakaritani a memory stick-en:) előre is köszi!!!
CIAOOO -
#354 tudsz rá rakni -
#353 ezt miért nem lehet hozzá csatlakoztatni? az SE oldal szerint...ja és jack dugos fulest akkor tudok rátenni? -
#352 ja amugy elég érdekes árak vannak... photo hall 87, MM 86.... mamuttgsm 60 , partnerogsm 60 -
Landor #351 űtős, igen
#318 -
#350 komolyan, ez eszembe sem jutott, akkor igy már bátrabban veszem meg, bár ennek azért utánanézek :D -
#349 jó néz ki úgy is de lehet kapni hozzá fehér előlapot is sztem :) -
#348 hali, kicsit lehet hulye kérdés, de nem találtam még sehol fehérben errefelé, képek alapján tetszik fehérben, valoságban is olyan ütős? :)
csak ugy nem merem megrendelni..... -
Landor #347 egy kaptafa mind
a 800 meg a 810 meg a 850 is
azt vedd amelyik tetszik külsőre.. -
gimme5 #346 Köszi!
Még valami:
Azt mondják, a 800i jobb, mint 810...
Szerintetek???
Az igaz, hogy ott van, ami védje a kamerát, meg ilyenek, de őszintén szólva a színe abszolút nem tetszik...
Igazából most nekem a lényeg az lenne, hogy könnyen kezelhető legyen és persze a zenehallgatás!!!
Zenehallgatás szempontjából van valami különbség a kettő között?
Kamera nekem igazából nem nagyon számít...ha lenne olyan, amiben nincs (és jó áron), akkor olyant vennék...
Na, többet nem kérdezek, ha azt mondjátok, hogy érdemes ezekből a szempontokból nézve a w810i-t megvenni, akkor nem gondolkozok tovább...
Köszi! -
baluhun007 #345 nekem sem sérülékeny és am elég masszív hátul a műanyag ami a kamerát kürbeveszi -
#344 nekem nem sérülékeny -
gimme5 #343 Szeretnék ilyen telefont venni, egyedül az zavar egy kicsit, hogy a kamerát nem védi semmi...(nem igazán szeretem a tokokat...)
Mennyire sérülékeny a kamerás rész???
Köszi! -
#342 Témák
Hentman! Nálam működik a MyPhoneExplorer és én is függetlenül vettem anno! -
HentmaN #341 Hali! Nekem van egy olyan kerdesem hogy vettem 1 hónapja egy SE w810-et betoltam neki usb-t és felismerte cserélhető lemezként a telefont (PHONE) és a memóriakártyát is (PHONE CARD)külön... Ezutan felraktam ezt a PcSuite-t progit csak ugy próbakent, mert kivanmcsi voltam rá és, nem isrmete fel a telót. Nem nagyon foglalkoztam vele de most talaltam egy masik progit: MyPhoneExplorer nevezetűt és hiába rakom fel nem ismeri fel a telót... nem tudom mi lehet a gond, az hogy két külön meghajtónak ismerné fel a memóriakártyát meg a telót...? Függetlenként vettem a DIGITEL-től (www.digitel.co.hu) -
baluhun007 #340 és olyan odlalt nem tucc feketén ahol le lehet szedni és rálőnni?