940
  • Pheaper
    akkor belátogatok majd oda:)
  • Landor
    japánba.. hagyukmá.. #318

egyébként a SE pontba 10 ropi szereléssel és gari megmaradással együtt.. csak még nincs nekik csak fekete.. elvileg januárban lesz nekik fehér :)
  • Pethy23
    hali mennyire porosodik a telo kijelzője(remélem jól szigetelt)?
  • Pheaper
    20 ezer az sok japánba 28 dolcsi sacc per kb 6-7 ezer plusz 5 dolcsi mig házhoszálitják
  • Pheaper
    a gari már rég ugrott :D
  • Landor
    westend valamelyik zug gsm: 20.000 és gari ugrik
  • Pheaper
    na tud vki előlapot magyaroszágon lehetőleg fehér legyen én találtam egyet de ott csak bank karival lehet és az japánba van szal ? :)
  • luckyboi
    Mióta megvan a készülék semmi nem válozott az életemben. Ja,de egy dolog mégis. És egy kicsit zavar is. A zenehallgatás közben mindíg valami furcsa nedvességet érzek a nadrágomban. Ez mindíg zavarba hoz. A reklámban miért nem mondták, hogy ELÉLVEZEK A HANGZÁSTÓL???????
  • Landor
    Eladó egy MMR-60 as FM sugárzó.
    Ára 12.000 Ft
    Csomagolás nincs, csak a dobozkája, egyszer használtam.
  • Pheaper
    tudtok eladó fehér előlapot?
  • Pheaper
    há nem :D :SASADSDAD:S:DADA
  • thoomas
    nem te vagy a hülye!!!! hanem én vagyok a nemhülye:D:D:D:DDD::D....éted:P
  • Pheaper
    ezek szerint hülye vok :SA_:SA:S:SDD:SA:SDAS
  • thoomas
    Hát egyik se az igazi...azthittem én vagyok a hülye azt majd ti segittetek...:D:D
  • Pheaper
    ez ?vagy ez ?
  • Pheaper
    LOL :D utána nézek :P
  • thoomas
    amugy mostmár tisztázzuk a dolgot:P!!!... szal az AAC = eAAC+ ????:O mert én már letöltöttem egy rakás ilyen progit de egyikse tud olyat:S:S:(..és sztem ez se:( na de azéért köszi!!!:D:D
  • Pheaper
    jajj már :Pitt van :P
  • thoomas
    jaja!!nagyon tumbáj:D:Dde inkább keresdd az eAAC+-t....:D:D:D
  • Pheaper
    teccik a banner?
  • thoomas
    oks:P
  • Pheaper
    na akkor pilla :)
  • thoomas
    Nem akarok kukacoskodni:), de itt is csak AAC encoderek vannak... na mind1 azért köszi!!!:P
  • Pheaper
    talán itt ;-)
  • thoomas
    szevasztook!!!
    azt szeretném kérdezni h honnan lehet letölteni olyan progit amivel MP3-ból eAAC+ formátumot lehet csinálni!!!gogleban már róbáltam de nem találok..pedig azéé azzal jó sok helyet lehet megtakaritani a memory stick-en:) előre is köszi!!!
    CIAOOO
  • Pheaper
    tudsz rá rakni
  • Tikal #353
    ezt miért nem lehet hozzá csatlakoztatni? az SE oldal szerint...ja és jack dugos fulest akkor tudok rátenni?
  • Tikal #352
    ja amugy elég érdekes árak vannak... photo hall 87, MM 86.... mamuttgsm 60 , partnerogsm 60
  • Landor
    űtős, igen
  • Tikal #350
    komolyan, ez eszembe sem jutott, akkor igy már bátrabban veszem meg, bár ennek azért utánanézek :D
  • Pheaper
    jó néz ki úgy is de lehet kapni hozzá fehér előlapot is sztem :)
  • Tikal #348
    hali, kicsit lehet hulye kérdés, de nem találtam még sehol fehérben errefelé, képek alapján tetszik fehérben, valoságban is olyan ütős? :)
    csak ugy nem merem megrendelni.....
  • Landor
    egy kaptafa mind
    a 800 meg a 810 meg a 850 is
    azt vedd amelyik tetszik külsőre..
  • gimme5
    Köszi!
    Még valami:
    Azt mondják, a 800i jobb, mint 810...
    Szerintetek???
    Az igaz, hogy ott van, ami védje a kamerát, meg ilyenek, de őszintén szólva a színe abszolút nem tetszik...
    Igazából most nekem a lényeg az lenne, hogy könnyen kezelhető legyen és persze a zenehallgatás!!!
    Zenehallgatás szempontjából van valami különbség a kettő között?
    Kamera nekem igazából nem nagyon számít...ha lenne olyan, amiben nincs (és jó áron), akkor olyant vennék...
    Na, többet nem kérdezek, ha azt mondjátok, hogy érdemes ezekből a szempontokból nézve a w810i-t megvenni, akkor nem gondolkozok tovább...
    Köszi!
  • baluhun007
    nekem sem sérülékeny és am elég masszív hátul a műanyag ami a kamerát kürbeveszi
  • Pheaper
    nekem nem sérülékeny
  • gimme5
    Szeretnék ilyen telefont venni, egyedül az zavar egy kicsit, hogy a kamerát nem védi semmi...(nem igazán szeretem a tokokat...)
    Mennyire sérülékeny a kamerás rész???
    Köszi!
  • alkess
    Témák

Hentman! Nálam működik a MyPhoneExplorer és én is függetlenül vettem anno!
  • HentmaN
    Hali! Nekem van egy olyan kerdesem hogy vettem 1 hónapja egy SE w810-et betoltam neki usb-t és felismerte cserélhető lemezként a telefont (PHONE) és a memóriakártyát is (PHONE CARD)külön... Ezutan felraktam ezt a PcSuite-t progit csak ugy próbakent, mert kivanmcsi voltam rá és, nem isrmete fel a telót. Nem nagyon foglalkoztam vele de most talaltam egy masik progit: MyPhoneExplorer nevezetűt és hiába rakom fel nem ismeri fel a telót... nem tudom mi lehet a gond, az hogy két külön meghajtónak ismerné fel a memóriakártyát meg a telót...? Függetlenként vettem a DIGITEL-től (www.digitel.co.hu)
  • baluhun007
    és olyan odlalt nem tucc feketén ahol le lehet szedni és rálőnni?