940
-
TomBond #178 Amennyiben még működik az ami régen akkor beviszed valamelyik SE szervízbe (pl. WestEnd) és elmeséled nekik hogy folyamatosan fagy, vagy kitalálsz valami mesét ami hihetőnek tűnik, hogy frissítsenek rajta szoftvert. Ezután ők átveszik a telót és garanciában megcsinálják neked. INGYEN!
Egyébként nem tudom mi a francnak vesztek szolgáltatótól telefont. Annyival nem olcsóbb amennyi baj van vele (meg a lebutított szoftverrel). -
#177 a telóm moble előfizetéses és budapesten van e olyan szerviz ahol új szoftvert raknak rá, és hogy ez ingyen e van
erre felelnétek ?. -
TomFace #176 Én most éppen mobilvásárlás előtt vagyok. Arra lennék kíváncsi, hogy a K800i hozza-e a W810i zenei minőségét, mert főképp zenehallgatásra használnám, másrészt szükségem van a nagy kamerára, ezért nem tudok dönteni. Ha megbizonyosodnék abban, hogy a K800i is képes olyan minőségben zenét lejátszani, mint a W810i, akkor azt választanám (vennék bele később nagy memóriakártyát) Válaszotokat előre is köszönöm! -
ent #175 De biztos van olyan manus, pl aki épp most üti ki a telóm, aki a köv frissítést is felteszi majd....
Vagy ez sem járható út? -
Landor #174 tényleg így van..
SEUS-al, vagy a telefon upgradejaval te fel nem tolsz rá nem brandeltt menü... -
ent #173 pont ezért találták ki, hogy le lehessen tölteni a legfrissebb firmware-kat is. Ne kell a szervízbe vinni hogy a legfrissebb szoftver legyen rajta, sőt az SE meg se tudja hogy van telefonod, mégis a lefrissebb van rajta.
Na most komolyan, rámondtad, vagy tényleg így van? -
TomBond #172 Régebben csináltunk ilyeneket (a vodafonos szervizes javaslatára) és nem vesztette el a garanciát. Gondolom most is menne a dolog. -
#171 ez komoan meg lehet csinálni ? és nem vész ell a gari ? -
Landor #170 Mert az updatelésnél nézik az a telefon egyedi azonosítóját, ami tartalmazza azt az információt hogy milyen szotvernek kell(ene) rajta lennie.. -
TomBond #169 Szerintem ahhoz nem kell kiüttetned, hanem az eredeti szoftvert kell rátöltetned. Vidd be egy SE hivatalos szervízbe úgy tudom megcsinálják (bár attól még szolgáltató függő lesz, csak a szoftvere lesz olyan mint a függetlené) -
#168 mért nem ?
ha pl kiüteted akkor tudod a w810be a frisités szolgáltatás is megkapod nem ? és ott utomatikusan tucc frisiteni ! vagy nem ?:S -
Landor #167 nem -
ent #166 szasz evri.
Ha kiüttetem a telót, akkor a frissített softver olyan lesz mint a kártyafüggetlennek? (értem a menü felépítését elsősorban) -
#165 jaja -
Landor #164 a w800 legidegesítőbb dolga volt..
mindig elhúzódott, amiáltal kinyílt a kamera.. :S -
paulthomas #163 Hali.Nekem 1 gondom van ezzel a telóval.Nincs kameravédő ami fontos lenne. -
TomBond #162 Nekem a frissítés során egy európai frissítést ajánlott fel, értelemszerűen ezt választottam (azaz rányomtam a tovább gombra).
Nem tüntek el a képeim, hangjaim, beállításaim, minden maradt úgy ahogy beállítottam. -
ent #161 Nekem is az van most amit te frissítettél!! És mégsem. Van vki akinek szolgáltatótól vásárolt készüléke van és tud frissíteni?
TomBond: magyar nyelv kiválasztásával frissítettél? -
TomBond #160 A készülék szoftververziójának számát az alábbi szervizkód segítségével kaphatjátok meg, melyet a telefon alaphelyzetébe kell bebillentyűzni:
*(csillag), jobbra (navi gombbal), *, balra, balra, *, balra, *
Ezek után „Szolgáltatási infó”, majd „Szoftverinfó” menüpont kiválasztása.
-
dussy #159 Vagyis ajánlott 1 frissítés???
A készülék magentás... -
ent #158 Lehetséges, hogy a unfüggetleneket nem lehet így frissíteni? -
TomBond #157 Igen kártyafüggetlen.
CXC1250316R4DB004-ről CXC1250316R4DB005-re frissítette. -
ent #156 Na most várj. Ez kártyafüggetlen amit frissítettél? Mert nekem azt mondja az Update Service hogy nincs újabb elérhető frissítés (R4CE012 most)... -
#155 azaz -
ent #154 CSak egy kis CtrlC:) -
TomBond #153 Köszönöm a kisegítést! Ennél tökéletesebben nem is lehet megfogalmazni. -
#152 A frissítési szolgáltatás használatát az indokolja, hogy telefonja egy fejlett elektronikus eszköz, amely kompatibilis a számítógéppel, és a legújabb szoftverek lehetővé teszik hatékonyabb működését.INFO -
dussy #151 Akkor meg minek??? -
TomBond #150 Semmilyen változást nem tapasztaltam, de semmi baj nem volt a telefonommal.
A garancia nem veszik el, de a szolgáltatók által árult hálózatfüggő készülékeket nem is biztos hogy lehet frissíteni. -
#149 Én nem merem frissiteni mert félek hogy elvész a gari -
dussy #148 Milyen változást tapasztaltál eddig?? -
TomBond #147 A gyári SE Update Service progival frissitettem a NET-en keresztül a telefon szoftverét! Most a CXC1250316R4DB005 verziójú lett. Ha érdekel valakit. -
#146 ja azt lehetet dobálni ,ütni ,vágni de a mai telók már a felét se birják :P -
dussy #145 Az 5110-es COOL!!! -
ent #144 Annyiért el is adnám... (Esetleg, ha, netán vki: PÜ) -
Landor #143 -
#142 56 ezer ért itt esztergomban!:) -
Landor #141 passz..
gondolom előfizetéses ár mínusz 5-10e? -
ent #140 Nekem nagyon bejött a teló, semmi gondom, semmi bug. Oly annyira bejött, hogy eladnám a 2 hete tmobilban vett példányomat és veszek egy függetlent. Mennyiért lehetne most eladni? -
Landor #139 1: 140.000HUF?! ..átbasztak..
2: Nem dísznek van a garancia (gondolom ennyi pénzért azért van ez is hozzá), szóval vidd el a szervizbe, egy hét mulva visszakapod megjavítva és csá.
3: az enyém is jelenleg szervizben van, de nem picsogok a fórumban, ismerem a mobilpiacot -ebben dolgozok- ez ilyen...
Vagy megszoksz, vagy veszel egy 5110est..