940
-
Landor #419 nemtom, már nem emlékszem pontosan, de a SE oldlán le van írva magyarul -
lacaaa2 #418 jólenne ha nem kéne szervízbe vinni bár garanciás -
lacaaa2 #417 Köszi és hogy kell fleshelni?Bocs de csont hülye vagyok hozzá nem csináltam még ilyet -
Landor #416 flesheld ujra a kábellel, szoftver meg a SE oldaláról tudsz letölteni hozzá
ha nem megy, akkor SE szerviz.. -
lacaaa2 #415 Sziasztok van egy kis problémám a w810i-vel ha tudna valaki segíteni megköszönném ha bekapcsolom csak világít egy darabig aztán kiírja hogy valami softver problémája van tegnap rányomtam egy játékot és azóta csinálja ezt ha valaki tudna segíteni hogy honnan tudok softvert letőlteni hozzá és hogy hogy rakjam fel a telcsire megköszönném -
#414 itt -
#413 Hali, a bannert hol kértétek, hogy berakják a topicotokba???
Bocs, hogy ennyire nagyon off, de w300i-hez csináltam egy bannert és senki nem tudja mondani, hogy hol kell kérni a banner berakást/cserét a mobilos topicokba. -
#412 van apróhírdetés, oda írjátok ezeket... -
Memory Stick #411
1GB 2GB 4GB SONY MEMORY STICK PRO DUO
SONY PSP-BE! SONY MOBILOKBA: K750, D750, W800, W850 P990, STB..
SONY FÉNYKÉPEZŐGÉPEKBE! MINDEGYIK ÚJ, BONTATLAN, JAPÁN TERMÉK, HOLOGRAMM9S MATRICÁVAL! CSEREGARANCIÁVAL! HELYSZÍNEN KIPRÓBÁLHATÓ!!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: BP. XI. KER! POSTAI UTÁNVÉTEL: + 1000 FT
AZ 1 GIGÁS HIGH SPEED KÁRTYA ÁRA: 5.490 FT/DB,
A 2 GIGÁS HIGH SPEED: 7.990 FT/DB,
4 gigás: 15.990 FT/DB
0670-527-7935 -
#410 HEllo!
Eladó új Sony Ericsson W810i 24 hónap garanciával, függetlenül!
Tartozékok:
-headset
-töltő
-adatkábel
-leírások
-driver cd
-doboz nincs hozzá
Ár: 50.000Ft
u.i.: Bocsi, ha ez nem a reklám helye! :) -
#409 sztem utángyártot :) eredeti drágább lenne :) -
Landor #408 ez eredeti? -
#407 akit érdkel fehér előlap annak itt van 4200 FT pkval együtt -
#406 nincsmit -
lacaaa2 #405 köszi sikerűlt -
#404 a .jar file -t kell felmásolni pl a memkártya/egyéb mappába és onnan telepíteni (gy.k.: kiválasztod fájlkezelőben a fájlt és megkérdi a teló hogy telepíteni akarod e, és igent nyomsz) -
lacaaa2 #403 Sziasztok!Tudna valaki segíteni?W810i-m van és szedtem le játékokat de bevan csomagólva a kérdésem ki kell csomagólni és hova kell bemásolni a telefonba hohy működjön is??Előre is köszi -
#402 hallod én nem tom sztem lehet :) nekem anno k700i n volt ilyet progim -
#401 sns eket lehet pc irni aztán a telora kuldeni? nekem sharp gx25hoz volt ilyen progi, névjegyzék minden volt benne.... vagy outlok-kal lehet ilyet ?? -
#400 ájáj sztem sony ericsonba próbáld emg hát ha ők megtudják csinálni
ték -.- -
#399 a master reset a szoftvert is visszaállitja??? -
#398 hali, hogy lehet vissza rakni régebbi szovftver a telora? frissitettem de ez a geci kihagyta a magyar nyelvet, és vmi kinai meg thai nyelveket rakottt fel az angol mellé.......... vááá miért ilyen szar ez az update service???? -
#397 ezt mondom én is, kösz :D
de mar lattam olyan oldalt ahol azt irjak jo ehhez is, persze a fules biztos jo, csak az iranyito egység is megy e a telefonnal.... -
#396 itt csak w950i + w850i + w710i + k800i hez jó -
#395 a HPM-85 akkor jo a telohoz? mert a SE honlapon nem irjak.... :( -
#394 én nem rakok fel semmilyen szoftvert gépre
bedugom gépbe az usbt mega telóba és totalcommanderrel megcsinálom sokkal könnyebb :) -
#393 na sikerult csak akadozik....nem vmi folamatos -
#392 az oké... csak vmiért nem tudok rátenni...te probaltad mar? nekem mindig vmi unexpected error, van mikor az elején van hogy a végén, de sosem fejezi be... -
#391 tudsz mert alapból is van rajta (demo tour) -
#390 hali
mp4et tudok ratenni?
probaltam feltolteni ra de vhol mindig megszakad.... telefon modban a pc suite-al.... -
#389 Boldog karácsonyt útólag :) -
#388 azért van mert teljesen le avcgy merűlve tedd fel tőltőre egy órára ha akkor se jó vegyél hozzá új akksit próbáld azzal :) -
#387 köszi, de ha rárakom a töltőre, akkor is elkezd pirosan világítani -
Landor #386 túlmerült/töltés probléma -
Landor #385 a Hangok nézetben külön lehet bontani a kártya és a telefon fájljait -
#384 Sziasztok, van egy kis baj a telefonommal (V630i- nem akartam ezért új topicot nyitni...).
Szóval ha be akarom kapcsolni a telefonomat, akkor a teló tetején lévő LED elkezd pirosan villogni pát másodpercig és semmi más nem történik.Tudna vki segíteni, hogy ez miért van?
Köszi -
#383 hali nekem az lenne a problémám hogy mikor gépről fölrakok mp3-akat akkor a walkman módban megjelenik mindaz 55 de a sima hangok mappában csak kb20 ez mért van és hogy lehet megcsinálni hogy mind megjelenjen a hangok mappában?
előre is köszi -
#382 nem nagyon porosodik -
#381 na most jól porosodik v. jól szigetel:D? -
#380 jól