A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
úúúristen valaki segitsen
épp frissitettem az egérdrivert, amikor 99%-nál elszállt kékhalállal. azóta nem mozdul a kurzor. megpróbáltam újrarakni a drivert, egy régebbit is, de 99%-nál mindig kékhalál. ezután megpróbálomam az xp-vel "javitani" (huhh nem hittem hogy valaha is megteszem), épp most csinálja, de már akozben sem mozdul az egér
van valami lehetőség az xp-újrarakáson kívül?
o, jah az még hozzátartozik, hogy felmentem a másik winfosról a gépre (mer' kettő van fenn, he-he), és az egyetlen beszállás könyvtára (doc csett-ben) tök üres volt, holott úgy egy órája még kb. 300MB volt... lehet hogy valami leirtotta az agészet?
na jutnak eszembe itt a dolgok közben... bementem parancssorból a gépre (winfos helyreállito konzolal vagy mi az ágyú), bementem rencergizdaként, és még egy sima cd parancsot sem engedett, mondván hogy hozzáférés megtagadva...
itt közben megy a winfos javitás és sorban dobja ki a hibaüzeneteket...
juj itt valami nagyon el fog szállni van egy olyan érzésem...
na kész a javitás, nézem az eredményt...
tölt...
felpörög a cd...
kattog a monitor...
megjelent a kurzor...
"Kis türelmet..." (lol) :D /bocs hogy így írok, de közben mennek az események :P/
ajaj nagyon úgy néz ki hogy kiakadt, nem tölt semmit...
hú micsoda anyázó e-mail lesz ebből :P
ááá elkezdett tölteni...
megint abbahagyta, a cd is leállt...
nuku életjel...
ez végleg kiakadt...
belerugtam.
hohóóóóóóóó megint tölt (juj ezt máskor is alkalmazni fogom... :P)
megköszönte hogy a winfos xp-t választottam, és szánjak pár percet beállítására...
de vazze nemtok mert nem működik az egerem, node mindegy megoldom billentyűzettel...
gratulált, neki is foghatok...
óóó sikerült belépnem a beszállásba, úgyláccik mégis maradt valami
no akkor a helyzet az, hogy mindezek után van xp-m, de nincs egerem. pontosabban kurzor van, de nem mozog. valaki valami?