41998
-
#2525 egy csaj megkért, hogy rózsaszínes, fantasy képet csánljak a képből, ami kurva kicsi volt, ennyit hoztam ki belőle ;)
-
#2524 öreg hibát követsz el testvér -
#2523 Mindegy most már idegességemben letöröltem az egész pst-de még le sem birom törölni mert már háromnegyed oráj csak törli :S -
#2522 holitt? nemtudom melyikre gondolsz most. a GIF-re nem? -
#2521 Köszi és itt az advanced nél mi az alp beállitás mert elnoymkottam mérgemben :P
? -
#2520 érthető, hát ha benézel a galériámba, akkor láthatod hogy mekkora képek vannak, én ha ide netre teszem, akkor általában 6-8 között rakom, ugy még bőven jó, ritkán rakom max-ra csak, ugyis mindent megtartok psd-be is akkor meg felesleges...
az első kérdésedre meg szóval, a gond a jpg-ben van, próbáld ugyan ezt gif-be és máris apró lesz a képed... -
#2519 Kösz a segitséget!!
DE van itt még valami akartam magamnak egy lokot csinálni és amikor meg akartam nyitni egy új lapot már az eleve 11. kilos volt
Ez szerintem nem normális igy és még azt is szeretném kérdezni hogy amikor elmentem a fájlt ahogy a második képen van hogy ott is esetleg mi az az érték ami normális??(nem tom étrhető volt e a makogásom :D)
-
#2518 figy egy eygszerübb jokkal, ha jól rélmik, van olyan formáju vektoros forma a ps-ben alapbol ami ilyen lekerített téglalapot ábrázol, azt ráraksz egy akkorát amekkora kell, aztán ctrl+layer képe a layer ablakon, ezzel kijelelöd a téglalapod, aztán meg inverzeled a kijelölést, asszem ctrl-shift-i és törlöd a kapott maszk menétn az eredeti képed, a téglalapot meg törlöd a fenébe
#2516 - O_o még jó hogy... -
#2517 Kösz ez a én szintemet meghaladja vagyis feladdtam -
#2516 Ti próbáltatok már a Warp-al hajót hajtogatni? -
#2515 na suliból vagyok... szóval a lényeg a lényeg látom megy itt a nagy okítás, nem mintha ellenemre lenne csak nyugodtan...
contest-re meg hát amint hazaérek hirdetek egy ujat, aztán aki akar csinál aki nem az nem aki meg sajátot akar akkor berakja azt... -
#2514 utána én elprobáltam, végülis ugyanerre jutottam csak én megcsináltam a roundedet, kijelölés(ctrl+layer palette) katt az alap képre, select inv delete és töröltem a "shape layert" vagyis a roundedet -
#2513 figy nagyon eccerű... ott oldalt a panelen van lejjebb a vektorgrafikus szekció. Ott ráklikkelsz először arra a toll-fej-re és ott felül átállítod azt, hogy külön rétegen dolgozzon a vektorgrafikában, ergo rögtön a tollfej mellett a három képből kiválaszotd azt, amitben van a toolfej és körülötte négy sarkú-nágyzet van. erre ráklikkelsz, hogy állítódjon át. majd az eszköz-panelen, ahol vannak a vektorgrafikus dolgok a toll mellett közvetlen van a forma opció. Hosszan klikkelsz rá, ettől kiugrik egy kis menü, hogy milyen formákból választhatsz, választod a Rounded Rectangle Tool-t. majd megrajzolod a kívánt téglalapot ezzel (fennt a radiust állítva egyre kerekítheted). majd klikkelsz egyet a jobb klikk-el a megrajzolt téglalapban belül és kiválasztod, hogy Make Selection... utána még a Feather-t is állíthatod. Ha a feather 0 akkor nem fog egyáltalán homályos lenni a széle, minél nagyobb annál homályosabb. ezután már csak vissza kell menni a pixelgrafikus részbe, amit úgy intézel, hogy szimplán az eszköztár legfelső fekete nyíljára kattintasz, ezután azt csinálsz a kijelölt dologgal, amit akasz. -
#2512 akkor a feather miatt homályosodik be... akkor enm tom, még azt tom ajánlani amit irtam, hogy lekerekíytett sarkú téglalap...azzal vágd ki -
#2511 Kösz de igy is behomályosodik ugyhogy feladom!! :=((((((((((((((((8 -
#2510 figy, megfogod a polygonal lassot, feahter monnyuk 5 és rakzolsz shifhtet nyomva tartva egy téglalapot, lezárod és legömbölyíti. utána jobb gomb a kijelölésbe select inverse, és a delete gomb. nem tom h igy csináltad e, igy probáld -
#2509 A ffeatheron hiába állitok nagyobbat akkor is ilyen homályos lesz csak mégjobban legömbölyitve a téglapapirt meg nem tom mi:S -
#2508 vagy feathert állítasz vagy lekerekített téglalíappal... -
#2507 Ahhh thank nagyon;)(Y),
akkor már mégegy kérdés csak mer tmost tanulom a shopot szeretnék egy olyat hogy a képem le legyen gömbölyitve a széle mint pölö az msn avatar és kiválasztom a négyzet kijelölöt után ot 12 pixet állitok és akkor le is gömbölyödik de ha kivágom már ilyen homályos kaki lesz:
Mit lehet csinál hogy rendesen élesen vágja ki és rendesen le legyen gömbölyitve?? -
#2506 amikor újat csinálsz és bejön az ablak, ahol állíthatod a méretét az új dokumentumnak ott van lejjebb, hogy Color Mode: Ott a Greyscale-t állítsd át RGB-re, aztán, hogy hány bit-eset akarsz azt már te döntöd el
ha pedig már van egy dokumentumod ilyenben de azért szeretnél még színesbe dolgozni vele akkor fennt az Image->Mode -ot állítsd RGB-re -
#2505 Bázzeeeeeeeeee
Elcsesztem a PS-t vagy legalább is nem tom mit állitottam el! :(:(
Tudtok segitani! Olyan van hgyha megnyitok egy új üres lapot akkor azt csek a szürke különböző árnyalataival tudom szinezni és nem enged szint választani vagyis enged csak mindig különböző szürke jelenik plz heeelp! -
#2504 Nem zavar nagyon. De lehet, hogy most esetleg nem kée contest hanem mindenki csaiáljon amit akar. Mostanában úgyis mindenki elfoglat. -
#2503 nem sértünk semélyi jogokat mivel a lány beleegyezett :D szóvan nyugodtan.. akár lehet ez az uj contest :DD -
#2502 mig nincs uj szerintem maradhat, de ha nagyonzavar :)
/énis akarok ujat csaképp olyan sok időm van:) da akkor ma kitalálok egyet, vagy van konkrét 5let?
#2500 - nemis értem, mármint személyi jog? vagy hogygondolod? -
#2501 Nem kéne lassanként új contest? Vagy legalább levenni a mostani címét. -
#2500 Haljátok, ha így vkit átt alakítunk akkor az nem baj? -
#2499 Bocsi az előző is jó csaka faroknál és a szarvsknál nem teljesen stimmel a fény. mind1 itt van jobban. mondjuk nagyon nem gáz de engem zavar :D
DevilBaby -
#2498 Ezer köszönet :D -
#2497 Mindent a megrendelőért...
Devil Baby -
#2496 Felraktam még egy két képet hogyha valaki nagyon unatkozna.. :D :)
Képek , különben a neve ANETT.. -
#2495 szia! egy nagyon szép lett köszönöm! ha esetleg megkérnélek átudnád irni DEVIL BABY-re? :D me msnen meg ienen ez a neve és azé.. :D köszike :D -
#2494 találtam grafika gyűjteményeket (nem tudtam, hogy ez egy progi), autó dekorhoz
namost nekem egy kellene fajta, sajnos csak vektoros gyüjteményt találtam abban nincs benne és reprodukálni PS-ben nem tudta -
#2493 Létom ti is veszitek a Digitális foto magazint:D -
#2492 nekem igen, bár nekem inkább tünik egy komolytalan programnak mint egy komolyabbank :D dejó magyar mondat :) szóval nempróbáltam ki, de amiket láttam hallottam olvastam róla azok arra utaltak nálam hogy 2-3-4 klikk és faszánnézel ki ergó a kezdő is szépet tud vele csinálni, olyan is aki komolyabbhaz (ps) nem ért annyira. -
#2491 Az, hogy Aurora Graphics, ismerős valakinek? -
#2490 Itt egy gyors munka. A lányok szerintem jobb ha kisördögök... :D
Eredeti méretben -
#2489 Sziasztok!
Nemrég volt egy csajszi akivel mindenféle jó képet csináltatok!
angyal, meg cool kocsi mögötte stb... ha szépen megkérnélek titeket ebből a csajsziból nemcsinálnátok valami angyalt vagy valami cuki ördögöt? :D
katt ide
ha valaki megcsinálná megköszönném!ha rossz helyen járok sorry!
u.i.: a képet holnap 20.00 kor törlöm szóval ha valaki elvállalná mentse le, thx -
#2488 te állat :D -
#2487 -
izb #2486 kicsit rohadt, kicsit büdös, kicsit gazdag de a miénk sajnos...
Remélem azért neki nem fáj még így sem:)