41998
-
#3375 én csak simán annyit csináltam volna hogy a napocskás képet, raktam volna be elé ezzel a szöveggel... szerintem -
#3374 nemis értem, 2 külön réteg, nem mozog eggyüt ha nincs linkelve, akármit raksz rá :) -
#3373 Várom a kommeteket a képhez + hogy mit kéne csinálni hogy jobb legyen -
#3372 Ha van sok layerem és egyikre rakok shadowot/drop shadow/ akkor a kövi layerre is rakok és ha azt mozgatom mozog az előőre rakott is, pedig nincs linkelve. meg lehet oldani h ne mozogjon a msi9k ha az egyiket mozgatom? -
#3371 nem teccik/ nem jeleníti meg?XD -
#3370 Nekem nem jön be. -
#3369 most igy este ennyi jött, ha nem tetszik nem kell kirakni...
-
#3368 oppp, sry, előbb ez még nem volt itt, csak lapozgattam és kb az 5. oldarol irtam :P -
#3367 értem. nem tom mér kérdeztem én ugyse tudok ilyesmiket csinálni ötlet rengeteg de megvalositani nem tudom -
#3366 Mekkora méretü legyen? 786*? -
#3365 768x120-300 ig...
engem nem zavarnak a nagy bannerek, ha kell hát legyen nagy, DE ne feleslegesen ! -
#3364 mérete? -
#3363 ugy gondolom a banner már régi...
mostantól ha esetleg nagyon elvagytok, csináljatok banner-t
és alapbol az addig mig valaki nem csinál újat, de min. 1hét/ banner ... -
#3362 mire gondoltál egészen pontosan?
feliratra? logóra?
milyen színekkel? -
#3361 tudna vki nekem csinálni két logot?
mind1 milyen vagy felirat, vagy nélkül (Fekete Sereg) (FS)
kell egy nagy 200x200px (jpg)
meg egy 16x16px (jpg)
előre is köszönöm! -
#3360 Köszi. -
#3359 inkább kék a domináns mint a piro szerintem... hátul lehetne mögöttük tűz, valahol meg kék neonfények...
ha kell küldök élethű tüzes brush-t...
vegyél fel messengerre..
[email protected] -
#3358 Köszi. Szerinted milyen fényforrás kéne oda ahol vöröses fény van az oldalukon? Én tűzre gondoltam, de abból képtelen vagyok élethűt csinálni. -
#3357 a katonák alapvetően éjszakai képből vannak, hátteret sötétítsd
és emeld ki rajta a fehér szineket
meg az éleket, amik csillognának -
#3356 Ne itt van legújabb képem. Még nincs teljesen készen, de gondoltam berakom és akkor kérnék is egy kis segítséget a fények megoldására.
-
#3355 köszi sikerült. és neked is kösz xelag -
#3354 gif... -
#3353 -
#3352 hogy csináljak magamnak jo avatar képet ami 8 kbyte? ha ugy lerontom az már nagyon ronda :( Mit ajánlotok? -
#3351 ez naon jooo! az effekt is meg a csaj is -
AZ első két képem miután leszedték a gipszet, a csaj körbevágását most nézzétek el légyszi,mert ahoz nem volt kedvem :D -
#3349 az egy külön kép, és magában tök jól néz ki szép havas az egész és osk ember van egy parkban és ég a tüz de igy nem vehető ki. szal nem én csináltam... -
#3348 Zsolesz hogyan csináltad a tüzet a képedre??
-
#3347 engem az zavar, h két hét és karácsony, és az egész diákcsoportnak most mondtak fel melóhelyen. ez zavar. -
#3346 főleg ha belegondolok hogy mához, kevesebb mint 2hétre, már minden itt lesz...
mindenesetre nem nagyon zavar :)... bár szeretem a telet, hóesésben sétálgatni egy szép lánnyal... stb. :) jóis az
on:...
-
#3345 hát nem tom ti hogy vagytok vele de nekem még nincs olyan érzésem hogy mindjárt karácsony meg tél XD Inkább tavasz -
#3344 amúgy neked is, mastasoppa' -
#3343 ennél jobbat úgyse. karácsony alkalmából elutazott a kreativitásom. elment síelni. a közeljövőben visszajön remélem... -
#3342 akkor egyelőre marad... -
#3341 nekem is:P -
#3340 Nem rossz, de nekem a mostani jobban tetszik. -
#3339 előző képes hsz-emet kéretik törlni. thx. a kép megg itt van -
#3338 tök fasza lett... -
#3336 szakítottam időt egyre...
ha valaki csinál jobbat term. cserélem... -
#3335 akkor még jó, h nem kezdtem neki.