41998
-
#3455 -
#3454 jo figy, örülünk hogy megjöttél, rakhatod segítünk, építő kiritkával, vagy ahogy kell...
csak ahogy Icey-s mondta túlzásokba sem kell esni...
/ronda ez a csaj -
#3453 áááááááááááá meg van
na?ne ez a legjobb csak próba
szar a kivágás -
#3452 [IMG]http://[/IMG] -
#3451 felraktam és utána? -
#3450 szal ide -
#3449 valahova feltöltöd a képet pl ide, aztán ott lesz egy olyan link ami igy kezdődik és azt ide belinkeled és küldöd:P -
#3448 és hogy?persze azt gondoltam.nem akarom az egész könyvtáramat felraKNI. :) -
Icey87 #3447 persze, hogy lehet csak mértékkel azért... :)
Én egyszer már megkaptam a magamét... -
#3446 Tök jo hogy van ez a topik.ide lehet rakni munkákat?Mert ha akkor tök cool. -
#3445 Hello! Végre itt! -
#3444 ha igen akkor melyik az? -
#3443 az benne van amivel Kellemes unnepeket? -
Shadow_THH #3442 c:\windows\fonts -
#3441 ami a képen van betütipus az honnan van? -
#3440 Ezt hülyén fogalmaztam, mert nem is igazán a kerettel van a baj, hanem ezzel a kékkel, ami a hátterében van. De mindegy. -
#3439 -
#3438 jólvan, okés...nekem tetszik, nektek nem...legalább elfoglaltam magam..probáltam meleg színeket használni a karácsony miatt..és mi az, hogy a PS nem illik bele?
#3435: a galériámban megtalálod..
-
#3437 OK, kösz! -
#3436 Tudok mindent amit elmondtál, nem is arra a keretre gondoltam, hanem a fehérre. És ezalatt nem az SG fehér hátterét értettem :D
Benc16: Lapozz vissza odáig, ahol a bannerverseny volt, szerintem ott még be van téve. -
#3435 Vkinek, meg van eredetiben ez a kép? (tudjátok ami régen volt, most fel lett dolgozva... - asszem) -
#3434 karácsonyi design, azért olyan a béka és azért van keret, ha rákattintasz akkor láthatod, hogy elég nagy, a szöveg lehetne, Kellemes Photoshopos Ünnepeket :) -
#3433 ékezetet rajzolhatnál ;)
béka nekem sem kóstál sok szépérzést, más ja és a sarkokra én nem dupláznám a fehéret... -
#3432 Nem rossz, de nem jön be. Béka színe nem jó és ez a keret sem kell rá, valamint a PS nem illik bele és még kicsi is. Bocs. -
#3431 feldobtam + krácsonyi hangulatuvá tettem a régi bannert...(már megszoktam)
döntsétek el, hogy használjátok e..
-
#3430 gondolom ismered az apple meg mac design-okat, egyszerü, tiszta szinek és vonalvezetés ... gyönyű, szerintem
bannerban, 768x120-300 ig ( csak akkor legyen olyan nagy ha INDOKOLT) -
Icey87 #3429 persze a mostani is jó, csak túl egyszínű... -
Icey87 #3428 mekkora méretű kép is kell a bannerhoz?összeütök valami ütőset, amint végetér az a karácsonyi őrület, vagy ha lesz egy kis szabadidőm!
peace -
#3427 -
Icey87 #3426 előző banner valahogy jobban bejött... -
#3425 ugye?:) -
#3424 -
#3423 már most látom milyen jól fog mutatni a karácsonyos rész nélkül :) -
#3422 ehh nm, kint is volt bannernek, csak irták h inkább szedjük le... -
#3421 én sajnos még ilyen bannereket nem tudok csinálni :D de majd figyelem miket müveltek és tanulok -
#3420 az enyém jön :D -
Icey87 #3419 Hello!
Hát teljesen megvagyok illetődve, nem néztem egy 3napig a fórumvan és mit látok mire visszajövök???Hogy az egyik munkám van kirakva bannernek (kék háttérrel, házról ugráló emberek..), mikor pedig lejebb lapoztam saját magam véltem felfedezni egy kis próba banneren, hát erre nem is tudok egyebet mondani...KÖSZÖNÖM!!!Főleg Neked Zsolesz!!!
Peace -
#3418 MOndom én,rakjuk ki akkor inkább az enyémet :P
http://www.kpfeltoltes.hu/view/061210/pslog__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
egy (e) betűt írjatok a k és a p közé az elején -
#3417 Banneromra nem is szoltok semmit?:( -
#3416 nem sértődtem meg ha erre gondolsz.