41998

photoshop-banner.jpg
  • RaZoK
    bocs, ha félreértettél, a kivitelezés jó...csak nekem nem tetszik az ilyen stílus...=)
  • v150r
    fél óra alatt ennyire futotta.
    de mivel tetszik majdnem mindenkinek, ezért nem kezdtem bele újba.
    de hajrá, csinálj te is, hogy lássam, te mire vagy képes.
    semmi extra nincs benne, a concept az volt, h a "digitális művészet" számomra kedves műfajait dobjam össze stílusosan, letisztultan, a site színeihez igazítva.
    valószínűleg pont ezért tetszik nekik (és nekem is, szar munkát nem postolok).
  • RaZoK
    szerintem elég gyér...de ne vedd a szivedre, sokaknak tetszik..
  • RaZoK
    célszerű lenne akkor már, télies bannert kreálni...és majd ha vége a télnek, akkor jöhet egy új..
  • zsolesz92
    Egy srác kért meg hogy csináljak az oldalára bannert.
    Megcsináltam neki :
  • zsolesz92
    VRSDM mondta igy a méretet:P
  • bardocz
    Mostani bannernél viszont vagy a felső képet kéne szélesíteni,vagy az alsót keskenyíteni mert most nem ugyan olyan szélesek és így érdekes;)
  • zsolesz92
    Csávó aszonta köll rá nonfigurativ alakzat, neve, nem feltűnö szinek, egyszerü legyen, meg madarak:P minden megvan:P mnax a szine nem
  • Pheaper
    áz
  • ColdFire
    :DDD
  • VRSDM
    osztom a véleményed:)
  • zsolesz92
    Sztem szar lett :D
    Vélemény?
  • zsolesz92
  • zsolesz92
    de épp azaz hogy nem kell átirni azért script. Nem hiszem hogy ott is percre pontosan cserélgetik... sztem az magátol változik, egyszer beirod, legalább is én igy képzeltem el. htmlben van hasonló...
    minnyá dobok fel egy képet..
  • v150r
    :D:D:D
  • VRSDM
    nagy gond ám számomra minden nap átirni másmire :D
  • zsolesz92
    a 3D Studio Max topicba olyan banner van h reggel világos délután napfényes este lámák égnek éjjel sötét, ez gondolom scripttel van megoldva, meglehetne csinálni itt is hogy minden nap más banner jöjjön be. Ha tetszik az ötlelt megprobálhatom megszerezni a változás kódját.
  • VRSDM
    jó...
    tetszik
    beraktározunk bannerből egy évre? :D
  • xelag
    akit érdekel egy másik logó az nézze meg az alábbi linket is :

http://www.kpfeltoltes.hu/view/061210/pslog__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

egy (e) betűt írjatok a k és a p közé az elején
  • VRSDM
    hogy őszinte legyek oda kell tennem majd magam :)
  • v150r
    zsír, thx
  • VRSDM
    akkor ezt megbeszéltük...
    hétfőn csere:) mert uj hét / zso most rá*ott
  • v150r
    sztem is.
    más betűszín amúgy nem nagyon illene hozzá (tegnap próbálkoztam vele, de végülis a fehérnél maradtam, erős, ragyogó outerglow-al))
  • VRSDM
    nincs vele semmi baj, nyomdász haver által belőtt nem olcsó tft-m van, mint a fénykép olyan, és semián olvasható...
  • v150r
    colorize ^^
    jah és ty :)
    ha nem látjátok a szöveget akkor azon még módosítok
  • KILLER2
    Ez nekem is magyon tetszik.
  • VRSDM
    OH MY GODNESS
    ... brutál jólett... /pont az én izlésvilágom
  • Met
    vedd ki a pipát a use global lights elöl
  • Shiwo
    nem rossz,csak nehéz kivenni a szöveget..
  • Shadow_THH
    szépek
  • Pheaper
    h csnáltad meg h az egész kép egyszinű legyen ?? nagyon bejövös (Y)
  • v150r
  • Max Damage
    Sziasztok...

Gondoltam benézek, hátha valamelyikőtök lenne olyan kedves és segítene nekem megtervezni és megrajzolni egy logot. Igazából nem lényeges, hogy túl nagy kép legyen, tehát egy nagyjából 80x80 px-es mű bőven megteszi, azonban én képtelen vagyok megcsinálni Photoshop-ban, ezért kérem a segítségeteket. (Egy szolid emblémáról lenne szó, néhány színnel, de szép kinézettel, meg esetleg egy kis árnyékkal az embléma alatt, lehetőleg transparent háttéren) Tehát ha valamelyikőtök tudna rám szánni egy kis időt és lenne hajlandó segíteni akkor kérem írjon az [email protected] e-mail címemre, és köszönöm szépen előre is!
  • zsolesz92
    Meg ha lesz időtök probáljátok ki pls hogy egy fehér backgroundra rakjatok 2 képet, ne linekléjétek meg semmi csak asdjatok az egyiknek egy drop shadowot, jól láthatóan mozgassátok el, meg a másiknak is adjatok egy drop shadowot, és amikor azt mozgatjátok mozogni fog az előző kép shadowja is...
  • zsolesz92
    VRSDM pls ezt csweréld le akkor, vagy semmit ne rakj ki nekem az is mind1, csak nehogy az illető felháborodjon :P
  • zsolesz92
    Akkor azt gyorsan vegyük le:P illetve leveszem. Mert az icey és lehet bele sem egyezne:P
  • VRSDM
    épp ezért találtam ki ezt, legalább kiderül mindneki hogy mit is hoz ki magából, vagy hogy mi az amivel felvállalja... igen ez már banner témát...
    másrészt most akkor Ő lesz kintt, aztán ugy is lesz csere...
  • Shiwo
    nekem nem ilyen szolid dizájnmunkák jutottak eszembe.. meg szerintem ez a topic nem 1 emberről szól, szval vagy mindenkit kikéne oda tenni, vagy senkit..de én tuti nem 1ezek bele, hogy kitegyenek bannerbe..
  • VRSDM
    már megvan soppolva az ember, egy régebbi munkája az...
    /de énsem tenném oda...
  • Shiwo
    pl. levenni az emberkét a jobb oldaláról..
    mert a végén még contest lesz belőle, és tényleg meglesz photoshoppolva..de lehet annak nem fox örülni...