41998
-
Shadow_THH #3495 nem én
karnaugh tábla a wikin -
#3494 kódoláselméleti alapfogalmak lol :D
te beteg vagy :D -
#3493 száxxxx... nekem csak next félévtől lecc -
Shadow_THH #3492 holnap digit ZH :Ccc
-
#3491 ColdFire nekem tetszik a mikulásosrepülős:) Ha esetleg tovább csinálnád akkor lehetne, hogy a repülőbe is száljon be mikulás, a szerelőket tötöld ki a gép farkánál, a pilótafülkéből is integethetne egy, meg v.mi keret . A gép orrán kira a miki:) -
#3490 havasiccsuk be -
#3489 -
#3488 http://www.masters.extranet.sk/index.php?site=tutorials/tippek.html -
#3487 Egy havas feliratot vmi jo betütipuusal szeretnék. Tudtok ilyesmi tutorialt? -
#3486 KARÁCSONY MINDENHOL -
#3485 péntekem ugyis laza nap, holnap alkotok mind2-re -
#3484 azserossz, legyen az! -
#3483 elég hülye ötlet, de tuningolja mindenki ezt a képet, ahogy akarja:)
így biztos mindenki neki tud kezdeni :D
-
#3482 1 ötlet:
lehetne olyat, hogy karácsonyi témában, karácsonyozást lehetne tenni minden féle helyre, ... viz alá ... marsra ... hősök terére ... akárhova
hm? -
#3481 gondolkozok rajta:) -
#3480 Fóti jó-lánybarátom ;)
valaki akar kiirni contest-et? -
#3479 contestet kérek :\ -
#3478 Zsolesz #3450-es http://sgupload.uw.hu/" linkjét használtam a végén. Kösz a leírást, majd kipróbálom.
-
#3477 hmm...ki a csaj? :D
msn cím...lehet ismerem O_o -
#3476 tettem már be, 5megás képet is :)
képem: pár brush, azon gradient, és outer glow, aztán meg radír -
#3475 Szerintem is kira! (mint a képeid általában, még ha csak unaloműzésből is készült, majd egyszer megkérdezem a spirális vonalakat, hogy csináltad:) "20k" ha rákattintasz a képfeltöltésre olvashatod:) -
#3474 ha megnézd az nem talált be;)
a bugyija jobb szélénél feljön... :) -
#3473 nyugee nem lecc baj :D amugy az effekt is nagyon teccik ám :D az egyik kis "polipkar" ott a lába között elég jo helyre talált be :D -
#3472 nem rámoccani:) csak okosan -
#3471 jocsaj -
#3470 Szerintem zsir!! -
#3469 hol hallottad ezt hogy 20k ? :D
és egy kép(fáj a fejem és nemvagyok jól... a kép is ilyen :D)
unalomüzős...
-
#3468 Nagyon köszönöm a gyors és pozitív hozzászolásokat,jól esett! SHADOW: a koncepcióm a kettősség, semmi és a teremtés utáni valami volt. Ezért direkt szintelen és üres. VRSDM, VISOR: a kép végleges állapotában kissebb nagy fekete kerettel és nekem is jobban tetszik úgy! Azért homályos mert azt olvastam, hogy 20 kbyte méretű képet tölthetek fel,ezért lerontottam a minőségét.Bocs a bőőő léért mégegyszer köszönöm. -
#3467 ha tényleg igaz, amit leírtál, akkor az azt jelenti, h van hozzá érzéked ;)
nekem tetszik ;)
valóban homályos... a resize segíthet ;)
szép munka! -
#3466 tényleg jó, de indokolatlanul nagy, és homályos
vedd lejjebb a méretet(px-ben értem)
amugy tényleg jó, van fantáziád:) -
pako00 #3465 bakker nagyon jóóóóó -
#3464 nekem is teccik :) -
Shadow_THH #3463 nekem tetszik csak a szinekkel kellett volna kicsit variálni folytasd a shopppolást ha tényleg csak ennyi idődbe telt -
#3462 Csa mindenkinek! Rendszeresen visszatérek ide nézelődni, olvasni a hozzászólásokat. Első képem, melyet úgy készítettem, hogy délután még azt se tudtam, hogy kell kivágni, másolni, 6db. képből, este 11-re ez lett az eredmény. Vélemény? -
Icey87 #3461 Éééértem... -
#3460 Hi!A kép csak proba volt azt akartam irni hogy nem ez a legjobb de hirtelen csak ez volt kimentve jpg-be.De majd mentek ki jpg-be is képeket. -
#3459 vegyél vissza a brightnessből...
akkor az sg oldalsó színeit sem látod, mert az összes szín amit használtam, annál sötétebb.
amúgy nálam eleve fel van tolva a brightness és még így is tökéletesen kivehető. -
Icey87 #3458 Miért írtad azt, hogy ez a legjobb, ha tudod, hogy "szar a kivágás"? /Ez csak megjegyzés, nem is muszály rá válaszolni/ -
Icey87 #3457 Hát igen, jó, hogy a photoshop-ban egy kattintással lehet kivágni a dolgokat, de mint azt a #3452 -es kép is mutatja látszik is az eredménye!Desmond legközelebb ha ezt a módszert választod figyelj legalább arra, hogy milyen "agresszív" legyen a kivágás /Tolerance/!
Pecae -
#3456 Suliban vagyok,és a mostani banner olyan világos,hogy nem látszódik se felirat ,se az anime csaj... ..