41998

photoshop-banner.jpg
  • Shadow_THH
    nem én
    karnaugh tábla a wikin
  • v150r
    kódoláselméleti alapfogalmak lol :D
    te beteg vagy :D
  • autoszimulator
    száxxxx... nekem csak next félévtől lecc
  • Shadow_THH
    holnap digit ZH :Ccc
  • droidika
    ColdFire nekem tetszik a mikulásosrepülős:) Ha esetleg tovább csinálnád akkor lehetne, hogy a repülőbe is száljon be mikulás, a szerelőket tötöld ki a gép farkánál, a pilótafülkéből is integethetne egy, meg v.mi keret . A gép orrán kira a miki:)
  • autoszimulator
    havasiccsuk be
  • ColdFire
  • ColdFire
    http://www.masters.extranet.sk/index.php?site=tutorials/tippek.html
  • acsati
    Egy havas feliratot vmi jo betütipuusal szeretnék. Tudtok ilyesmi tutorialt?
  • VRSDM
    KARÁCSONY MINDENHOL
  • VRSDM
    péntekem ugyis laza nap, holnap alkotok mind2-re
  • ColdFire
    azserossz, legyen az!
  • ColdFire
    elég hülye ötlet, de tuningolja mindenki ezt a képet, ahogy akarja:)
    így biztos mindenki neki tud kezdeni :D
  • VRSDM
    1 ötlet:
    lehetne olyat, hogy karácsonyi témában, karácsonyozást lehetne tenni minden féle helyre, ... viz alá ... marsra ... hősök terére ... akárhova
    hm?
  • ColdFire
    gondolkozok rajta:)
  • VRSDM
    Fóti jó-lánybarátom ;)
    valaki akar kiirni contest-et?
  • ColdFire
    contestet kérek :\
  • droidika
    Zsolesz #3450-es http://sgupload.uw.hu/" linkjét használtam a végén. Kösz a leírást, majd kipróbálom.
  • RaZoK
    hmm...ki a csaj? :D
    msn cím...lehet ismerem O_o
  • VRSDM
    tettem már be, 5megás képet is :)

képem: pár brush, azon gradient, és outer glow, aztán meg radír
  • droidika
    Szerintem is kira! (mint a képeid általában, még ha csak unaloműzésből is készült, majd egyszer megkérdezem a spirális vonalakat, hogy csináltad:) "20k" ha rákattintasz a képfeltöltésre olvashatod:)
  • VRSDM
    ha megnézd az nem talált be;)
    a bugyija jobb szélénél feljön... :)
  • autoszimulator
    nyugee nem lecc baj :D amugy az effekt is nagyon teccik ám :D az egyik kis "polipkar" ott a lába között elég jo helyre talált be :D
  • VRSDM
    nem rámoccani:) csak okosan
  • autoszimulator
    jocsaj
  • France men
    Szerintem zsir!!
  • VRSDM
    hol hallottad ezt hogy 20k ? :D

és egy kép(fáj a fejem és nemvagyok jól... a kép is ilyen :D)
    unalomüzős...
  • droidika
    Nagyon köszönöm a gyors és pozitív hozzászolásokat,jól esett! SHADOW: a koncepcióm a kettősség, semmi és a teremtés utáni valami volt. Ezért direkt szintelen és üres. VRSDM, VISOR: a kép végleges állapotában kissebb nagy fekete kerettel és nekem is jobban tetszik úgy! Azért homályos mert azt olvastam, hogy 20 kbyte méretű képet tölthetek fel,ezért lerontottam a minőségét.Bocs a bőőő léért mégegyszer köszönöm.
  • v150r
    ha tényleg igaz, amit leírtál, akkor az azt jelenti, h van hozzá érzéked ;)
    nekem tetszik ;)
    valóban homályos... a resize segíthet ;)
    szép munka!
  • VRSDM
    tényleg jó, de indokolatlanul nagy, és homályos
    vedd lejjebb a méretet(px-ben értem)
    amugy tényleg jó, van fantáziád:)
  • pako00
    bakker nagyon jóóóóó
  • Pheaper
    nekem is teccik :)
  • Shadow_THH
    nekem tetszik csak a szinekkel kellett volna kicsit variálni folytasd a shopppolást ha tényleg csak ennyi idődbe telt
  • droidika
    Csa mindenkinek! Rendszeresen visszatérek ide nézelődni, olvasni a hozzászólásokat. Első képem, melyet úgy készítettem, hogy délután még azt se tudtam, hogy kell kivágni, másolni, 6db. képből, este 11-re ez lett az eredmény. Vélemény?
  • Icey87
    Éééértem...
  • Desmond20
    Hi!A kép csak proba volt azt akartam irni hogy nem ez a legjobb de hirtelen csak ez volt kimentve jpg-be.De majd mentek ki jpg-be is képeket.
  • v150r
    vegyél vissza a brightnessből...
    akkor az sg oldalsó színeit sem látod, mert az összes szín amit használtam, annál sötétebb.
    amúgy nálam eleve fel van tolva a brightness és még így is tökéletesen kivehető.
  • Icey87
    Miért írtad azt, hogy ez a legjobb, ha tudod, hogy "szar a kivágás"? /Ez csak megjegyzés, nem is muszály rá válaszolni/
  • Icey87
    Hát igen, jó, hogy a photoshop-ban egy kattintással lehet kivágni a dolgokat, de mint azt a #3452 -es kép is mutatja látszik is az eredménye!Desmond legközelebb ha ezt a módszert választod figyelj legalább arra, hogy milyen "agresszív" legyen a kivágás /Tolerance/!
    Pecae
  • xelag
    Suliban vagyok,és a mostani banner olyan világos,hogy nem látszódik se felirat ,se az anime csaj... ..