41998
-
#4572 És attol meg hez alinkje:) -
#4570 ha konnektálási gondjaitok vannak, akkor a hostoló szedjen le egy bulletproof ftp server-t, kreáljon egyet és ott ő állítja be h hányan, milyen névell és egyébként :) -
F1re #4566 nem kell honlapra hanem figye tegyuk fell te most feltoltoted a laci.rar filet akkor ez a linkje hogy ha nem mappaba csak siman feltoltod arra az ftp-re http://users.atw.hu/arcrajzolas/laci.rar -
F1re #4558 lehetne ugy csinalni hogy az egesz osszes kepet betomorited meg cuomot es 1 filet feltoltesz amit belinkelsz es akkor 1x kurva sokan is tudnank tolteni -
#4548 sőt firefoxxal is, most probáűltam... csak beütöd h ftp.atw.hu és kéri a jelszót fnevet... -
#4547 En is azzal töltöm de nem volt kedvem faqut irni es ehhez taltam -
#4546 totalcommanderrel is lehet :) -
#4545 Oh jaj de gyik vok most nezem h milyen képet linkelte boccsasatok meg:) ugylaccik esélyes a pokol -
#4542 Kemeny 20 kbyteval tudok feltolteni párszáz képet szal, asziszem fem fogja elsietni:) -
#4541 de hogyan lehet letölteni?oldalról nem lehet? -
#4540 szolj ha fennvan :D -
#4539 elkezdtem a feltöltést:) -
#4538 mikor lesz fenn? -
#4537 H egyertelmub legyen:)
FTP hozzáférés paraméterei:
Kiszolgáló: ftp.atw.hu
Felhasználónév: arcrajzolas
Jelszó: arcrajzolas -
#4536 Na Mindenki tud FTP rol tolteni? Az se baj ha nem majd elmagyarazom... Szépen lassan feltöltöm: Kiszolgalo: ftp.atw.hu, felhn, jelszo: arcrajzolas
eccere cask egy ember fogja tudni tölteni, de turelem rozsat terem, es aki le mere törölni öket azt megeszem:) Jó szorakozast:) -
#4535 jah sztem -
#4534 mind1
de ugy töltsd h le is lehessen tölteni ne csak megnézni pls -
#4533 Vag yföltöltsem az összeset egy hunlapra? -
#4532 [email protected] rajzos, ha sok unatkozol, és van időd akkor a karikás is :P -
#4531 Melyik kö? es kinek? Van akarikaturas, meg arcrajzolos emailt es könyvet kerek.:) -
#4530 én nekem is jöhetne -
#4529 nekem is pls: e-mail / msn : [email protected] -
#4528 Engem érdekelne az E-mail cimem benne van az infomban.
-
#4527 En karikaturakat imadok rajzolni, van is rol egy csomo konyvem gépen, meg arcrajzolasro meg ilyesmirol akinek kell atkuddhetem. -
#4526 nekem van soksok, rajzos könyvem amiket szépen végig is csináltam, meg olvastam (3giga ebook-ba) ezek csak arc meg emberek
meg van pár anime-s is,,, nomeg alapból is jól rajzolok szerintem, aztán azóta egész jól megy, szerintem
de ez azért tényleg kemény :D -
F1re #4525 ez kb az en szintemet karcolja :D -
#4524 LoL -
Shadow_THH #4523 a végén már majdnem sírtam -
#4522 xDDD -
#4521 adssasdsaddsa -
F1re #4520 ezek az arnyekolasok meg feny hatasok is kurva jok mint pl ami ebben a videoban a hajon van az elozoben meg a kocsi felnien volt naon durva :O -
#4519 ...én nem szartam magam alá (te igen? :D) viszont tátottam a szám! na ez má nékem sok(k)! -
F1re #4518 bameg engem mar az elkepeszt hogy tudnak ien jol anime okat csinalni en naon nem tok semmi fele figurat rajzolni :d monnyuk lehet azert mewrt nem nezek ieneket -
#4517 Te jó ég -
#4516 már csak az a kérdés, h MENNYIRE akartok magatok alá szarni. -
#4515 nm -
#4514 nézd meg a képeket, épp elég:) többi az szinte csak magyarázkodás -
#4512 én már esküszöm, fel se merek nézni. ezt nem lehet követni már, ami itt megy :D -
#4511 na figyelj, olvasd el amit irtam és menni fog az :) -
#4510 ... nékem is volt már egy lcd másszögbőlnemláccik tipusú esetem, csak én jó pénzé ki is nyomtattam a M.M.-ban és akkor vettem észre (szopás)
THX mindkettőtöknek majd kipróbálom