41998

photoshop-banner.jpg
  • dzsuvajoe
    És attol meg hez alinkje:)
  • v150r
    ha konnektálási gondjaitok vannak, akkor a hostoló szedjen le egy bulletproof ftp server-t, kreáljon egyet és ott ő állítja be h hányan, milyen névell és egyébként :)
  • F1re
    nem kell honlapra hanem figye tegyuk fell te most feltoltoted a laci.rar filet akkor ez a linkje hogy ha nem mappaba csak siman feltoltod arra az ftp-re http://users.atw.hu/arcrajzolas/laci.rar
  • F1re
    lehetne ugy csinalni hogy az egesz osszes kepet betomorited meg cuomot es 1 filet feltoltesz amit belinkelsz es akkor 1x kurva sokan is tudnank tolteni
  • zsolesz92
    sőt firefoxxal is, most probáűltam... csak beütöd h ftp.atw.hu és kéri a jelszót fnevet...
  • dzsuvajoe
    En is azzal töltöm de nem volt kedvem faqut irni es ehhez taltam
  • v150r
    totalcommanderrel is lehet :)
  • dzsuvajoe
    Oh jaj de gyik vok most nezem h milyen képet linkelte boccsasatok meg:) ugylaccik esélyes a pokol
  • dzsuvajoe
    Kemeny 20 kbyteval tudok feltolteni párszáz képet szal, asziszem fem fogja elsietni:)
  • bardocz
    de hogyan lehet letölteni?oldalról nem lehet?
  • ColdFire
    szolj ha fennvan :D
  • dzsuvajoe
    elkezdtem a feltöltést:)
  • ColdFire
    mikor lesz fenn?
  • dzsuvajoe
    H egyertelmub legyen:)

FTP hozzáférés paraméterei:
    Kiszolgáló: ftp.atw.hu
    Felhasználónév: arcrajzolas
    Jelszó: arcrajzolas
  • dzsuvajoe
    Na Mindenki tud FTP rol tolteni? Az se baj ha nem majd elmagyarazom... Szépen lassan feltöltöm: Kiszolgalo: ftp.atw.hu, felhn, jelszo: arcrajzolas

eccere cask egy ember fogja tudni tölteni, de turelem rozsat terem, es aki le mere törölni öket azt megeszem:) Jó szorakozast:)
  • macselek #4535
    jah sztem
  • zsolesz92
    mind1
    de ugy töltsd h le is lehessen tölteni ne csak megnézni pls
  • dzsuvajoe
    Vag yföltöltsem az összeset egy hunlapra?
  • zsolesz92
    [email protected] rajzos, ha sok unatkozol, és van időd akkor a karikás is :P
  • dzsuvajoe
    Melyik kö? es kinek? Van akarikaturas, meg arcrajzolos emailt es könyvet kerek.:)
  • macselek #4530
    én nekem is jöhetne
  • zsolesz92
    nekem is pls: e-mail / msn : [email protected]
  • Picar77
    Engem érdekelne az E-mail cimem benne van az infomban.
  • dzsuvajoe
    En karikaturakat imadok rajzolni, van is rol egy csomo konyvem gépen, meg arcrajzolasro meg ilyesmirol akinek kell atkuddhetem.
  • VRSDM
    nekem van soksok, rajzos könyvem amiket szépen végig is csináltam, meg olvastam (3giga ebook-ba) ezek csak arc meg emberek
    meg van pár anime-s is,,, nomeg alapból is jól rajzolok szerintem, aztán azóta egész jól megy, szerintem
    de ez azért tényleg kemény :D
  • F1re
    ez kb az en szintemet karcolja :D
  • Bexter
    LoL
  • Shadow_THH
    a végén már majdnem sírtam
  • ColdFire
    xDDD
  • ColdFire
    adssasdsaddsa
  • F1re
    ezek az arnyekolasok meg feny hatasok is kurva jok mint pl ami ebben a videoban a hajon van az elozoben meg a kocsi felnien volt naon durva :O
  • droidika
    ...én nem szartam magam alá (te igen? :D) viszont tátottam a szám! na ez má nékem sok(k)!
  • F1re
    bameg engem mar az elkepeszt hogy tudnak ien jol anime okat csinalni en naon nem tok semmi fele figurat rajzolni :d monnyuk lehet azert mewrt nem nezek ieneket
  • autoszimulator
    Te jó ég
  • v150r
    már csak az a kérdés, h MENNYIRE akartok magatok alá szarni.
  • dzsuvajoe
    nm
  • VRSDM
    nézd meg a képeket, épp elég:) többi az szinte csak magyarázkodás
  • v150r
    én már esküszöm, fel se merek nézni. ezt nem lehet követni már, ami itt megy :D
  • VRSDM
    na figyelj, olvasd el amit irtam és menni fog az :)
  • droidika
    ... nékem is volt már egy lcd másszögbőlnemláccik tipusú esetem, csak én jó pénzé ki is nyomtattam a M.M.-ban és akkor vettem észre (szopás)
    THX mindkettőtöknek majd kipróbálom