41998

photoshop-banner.jpg
  • dzsuvajoe
    Nyehehe ezt nagyon szerettem csinálni!

Részegen:P

Most ennyi:) csak h Örüj VRSDM
  • dzsuvajoe

Namégegy!
  • dzsuvajoe
    Hosza teszem fel képem:)

• VRSDM
    haver végre eljött airsoft-ozni, aztán kért egy kis moddingot:)

pliz vju in full
    ezpedig a rímfaragás topikba csináltam bannernek:
  • dzsuvajoe
    Hát igy tényleg eccerub evegigolvasnmi az uzeneteket ha nincsenek, az kétségtelen.
  • dzsuvajoe
    OK, Bocsi :P
  • VRSDM
    Házigazda: Felel a fórumban a rendért. Az épp elég rendbontás hogy a hetek, hónapok, és évek (bizonyám) óta összejáró társaság már nem jár ide, mert nem győzi elolvasni ami van

de nem tartozok magyarázattal senkinek... azért van így
    "mert így döntöttem"

/nem a sok hsz a baj, hanem hogy a topic címe, "munkák" kéretik értelmezni a szót és esszerint irni a postot (nem kettőt minden egymás utáni percben, szedd össze amit akarsz aztán irj, vagy ha nemmegy fizess elő vip-re)
  • dzsuvajoe
    "Értelmetlen"? Relatiiiv nagyon relatiiiv
  • dzsuvajoe
    MIlyen alapon baszná le minket????
  • VRSDM
    ne akarjátok tudni milyen ha le vagytok baszva
    /csupán minél többet törlök annál szarabb lesz a fórum számláló, amit ti sem akartok, de ha nem lesz ennyi ÉRTELMETLEN hsz, akkor nem kell törölgetnem... ennyi/
  • dzsuvajoe
    Most lehet h félreértem, DE LE VAGYUNK BASZVA?
  • VRSDM
    a kocsik csak pár dolgon csúsznak el (valahol tű éles valahol meg totál homályos az éppen odavágott alkatrész ez zavar engem nagyon) de ezek orvosolhatóak (pl kicsinítés-el)
    /meg a piros kocsi felnije :DD azért a hátsó kerék a kéknél is kifelé áll...
  • macselek #4666
    hú bakker mekkora királyság ez a virtuális tuningolás:O ez a folt eszköz ez nagyon állat:O király!(Y)
  • VRSDM
    na akkor
    -ez fórum nem cset, ha nem szoktál fórumozni és nem vagy tisztába az alapvető normákkal kéretik utána nézni
    -ez az oldal amit emlegettetek készül, mint amolyan képtárhely, oda majd pakolhatunk be képeket, és ugyan ugy belinkeljük ide is, az mint egy tárhely lesz, elsődlegesen marad EZ a fórum
    -a kivágást pedig " Q " betü csodagomban "quick mask " al csináltam, (a kisebb részleteknél, a nagyobbaknál meg path-ból mentem át, mask-ba és igy jelöltem ki...
    -harmadrészt sokan mondják hogy nagy képet keress, azt jelöld ki csak ugy akárhogy aztán kicsinyitsd le és egyből eltünnek a hibák, ez mind így is van és igaz is (mutatok majd pár elég megdöbbentő példát) de én akkor is a perpixel maszkolás híve vagyok :$ azaz mire kijelöltem a korlátot az kb. volt fél óra, ha nem több... tessék odatenni magad és jó lesz az
    -sokadrészt mindenki telibesza*ja hogy hányadik a fórum, nem is kell betenni képeket, vagy leírni hogy hányadik
  • Rage47
    ez nagyon ott van:O
  • Bexter
    [center]http://www.worth1000.com/cdir.asp?display=
  • Shiwo
    jónak jó, szépnek szép, de van saját topic-ja
  • droidika
    ...mindkettő naon állat respekt az ilyen és ehhez hasonló "művészeknek"
  • Bexter
    Nekem bejönnek de nagyon is :D
  • John1987
    Ez a tuning egy 4 ajtos chevrolet aveobol lett:D A kéket én csináltam:)
    Eredetit megtekinthetitek itt

• Shiwo
    nem hagyjuk itt..mi ide rakjuk be a képeket, Bex meg majd szépen bepakolja őket 1 weblapra :)
  • droidika
    ...na szerintem ezt rátok bízom de az biztos, véleményem lessz a weblap képekről! ( és hogy, mint társoldal v. képtár v. itthagyjuk VRSDM-et a tudtán kívül (sorry):D)
  • Bexter
    [center]Én szivesen megcsinálom értek hozzá, és van kb 3 éves tapasztalatom is e téren :D
    Ha mindneki bele egyezik mehet.

Akkor contenst hirdetünk weblap design ügyben szvazunk és mehet is :D
    Vélemény?
  • droidika
    Nagyon jó ötlet! ne csak a contest v. contens (má nem tom kinek higgyek :D) kerüljön fel hanem minden KÉP! én nem értek hozzá, (meg közös lónak túrós a háta)de ha valaki veszi a fáradtságot és csinálja, kérnék publikálási lehetőséget:D
  • Bexter
    [center]
    Ötlet:

Csinálni kéne egy weblapot ahova a contenseket feltesszük kategoriánként.

Vélemény?
  • droidika
    ...THX, viszont! (kipróbáltam amit küldtél, fúúúúú:( még gyakorolni kell vele, ezt láttam filmen (f*sza) mék is mert tegnap kaptam leírást a hajlított vonalra és annál is röpködnek még a kérdőjelek :D)
  • Bexter
    De lelkesedj, mert jok a képeid és megéri csináélni :)
    Elirtam na kövezetek meg :(
    A lényeg h azt kérek :D
  • droidika
    ...jóvan! (úgy vettem észre én szinte minden alkotására dobok valamit, lehet nem kéne ennyire lelkesnek lenni:D)
  • dzsuvajoe
    Hajrá hajrá, Nem ismered a Szprájtot?
  • Bexter
    Sör helyett inkább Spritot kérnék :D
  • droidika
    természetesen neked jár az első! :D
  • dzsuvajoe
    :)
    de ez tok jo technika ja, en az adobe könyven talkoztam vele
  • dzsuvajoe
    Meg Ő egy alakot akar kivágni amit gondolom egcsinál egy kijelolésként vagy vmi sikidomkent es kitörli ahhoz ez me kicsit nehez lesz
  • Bexter
    Sebaj akkor egy ujjab technikát mutattam :D
  • dzsuvajoe
    SZtem nem a kivagas technikaja val van a baj...
  • Bexter
    [center]

Egy kis segítés vágáshoz.

Remélem érthető.
    Igy is lesznek apro hibák de korigálni lehet.
  • dzsuvajoe
    En nem arra felbontásra gondolok hanem arra ami angolul relsolution es pixel/incs a mértékegysége... csinajjak rola képet?:P
  • Bexter
    Adok képet pill
  • droidika
    ..1280x1024 (sz.tem nem kicsi)
  • droidika
    ... na ilyesmire gondolok! láttam valahól egy videót ott is összeb*szta előszőr valamivel majd kivágta valamivel! (magyarul ha kérhetném)(cs 7-ben)