41998

photoshop-banner.jpg
  • dzsuvajoe
    Hat fingomnincs mért leht neha nekem is vanank ilyen problemajim de akkor mindeig meg szokott oldodni!:) Probald ki ezeket: Vedd nagyobbra a felbontást! Nagyits a képen es ugy vágd ki! Sztem ennek orvosolnia kéne, az h szinte egyesével meg tudom neked mutatni a pixeleket sztem arrol tanuskodik h kicsi a felbontas de lehet h nem. Álltisd az minimu egy 150 re sztem. V Probald meg ujra és a kijelolest ne sokat alkitgasd.
  • Bexter
    Figyu egy tipp:
    PS ben vágni a Filter - extrack al vágj.
    Elöször a vágás mentén huzod ott az ecsettet ami ilyen zöldes csikot hagy maga után. majd az táblán az alatta lévő kitöltővel beszinezed azt a részt mit ki akarsz vágni és oké.
    Probáld ki, szebben és jobban vág!
  • droidika
    ...jóvan na! elfogadom az indoklást! megbocsátok ( nézd meg VRSDM milyen f*szán kivágta azt a k*rva erkélykorlátot)
  • Bexter
    Mégis ti hogy vágtok PS ben? :D
  • droidika

...kérdésem továbra is...miért nem szép a vágasom? (ne a képpel foglalkozz nincs kész), pl. az ablaknak miért olyan pikszeles a széle? (kivágok egy téglalapot, utánna rárakok egy elipszist, ezt negatívba rakom, majd levágom és kész az ablak de miért pikszeles?)(nem nagyítom, ekkorának vágom!)..ami eddig segítség jött, nem hozott kielégítő eredményt. (csak magyarúl értek!) sorry az ismétlésért!
  • dzsuvajoe
    Lehetne de ez eredetileg nem is ennek keszult csak radobtam valamit h ne csak feher alapon fekte betuk leyenek....tényh randa:)
  • Bexter
    Bocsi ha kritizálok de szebb is lehetne a körítés :DDD
  • dzsuvajoe
    FENT VAN AZ EGÉSZ! Gyengébbek kedvéért az Andrew Loomis Könyveire kell kattintani!
  • dzsuvajoe
    Töltöm föl a könyveket hamarosan sztem elérhatőek. ITT!
  • KILLER2
    Én úgy szoktam, hogy kivágom, aztán a szélét kihúzom blurral. (homályosító, egy vízcsepp a jele)
  • droidika
    ...nálam ez úgy szerepel, hogy lágyperem, ez 4px-en van, ha leveszem ezt az értéket akkor élesebb a kivágás, de ugyan olyan béna! na jó majd utánna olvasok! csá THX!
  • droidika
    ...sorry nem vágom az englistet:D ha megteszed hogyleírod mégegyszer magyarul megköszönném!(cs7-el is így kommunikálok :D)
  • Shadow_THH
    sok mindent nem értesz még
  • Shiwo
    jelöld ki körbe a keretet, select/modify/border ... itt adj meg 1 értéket (kicsi képnél 1-2 -t szoktam, nagyobbnál mehet 4-5 is) majd az így kijelölt részre nyomj valami blur-t...esetleg próbáld meg, hogy az egyenletlen kijelölésnél select/modify/smooth (ez elvileg "kiegyenesíti" a kijelölésed..adj meg olyan 1-4 közötti értéket..), és úgy vágd ki a nem kellő részt..
  • Shiwo
    ennyi komment után a ps-péntekbe is benézhettél volna..
  • droidika
    akkor meg elmosom (maszatolom) az megint nem jó! baz a VRSDM úgy kivágta az előző contestnél az erkélykorlátot, hogy csak lestem! majd kérdezek mást is kösz!
    KILLER megnéztem ott van a maszatoló, életlenítő, élesítő ezekkel, hogy vágok?
  • F1re
    smudge tool-ra :D radir alatt van vagy billentyuzeten R betu asszem
  • droidika
    ...thx! BABSBUTTONS nevű brus (valahonnan, tán tutorial.hu vagy x)
  • F1re
    en ienkor azt szoktam csinalni hgoy azzal a maszatolo gecivel azzal az ujal igy meg maszatolom kicsit es akkor jo
  • KILLER2
    F@sza lett! A lyukakat az ablakon hogy csináltad?
  • droidika

miért nem szép a vágasom? (ne a képpel foglalkozz nincs kész), pl. az ablaknak miért olyan pikszeles a széle? (kivágok egy téglalapot, utánna rárakok egy elipszist, ezt negatívba rakom, majd levágom és kész az ablak de miért pikszeles?)(nem nagyítom, ekkorának vágom!)
  • F1re
    ja most vettem esre hogyazert csinaltad hogy a tied legyen a 100. hsz meg sem vagy akkor annyira szanalmas
  • F1re
    ne legyel mar ennyire sza'nalmas plz
  • Shadow_THH
    TÉK
  • Shadow_THH
    van
  • Shadow_THH
    vizsgaidőszak
  • Shadow_THH
    mert
  • Shadow_THH
    persze
  • KILLER2
    Tőled úgy is rég láttunk képet.
  • dzsuvajoe
    Törd át a gátat! Engedd ki a folyót!
  • F1re
    most hogy latlak szuperul :D amugy 1et ertel ezzel #4592
  • Shadow_THH
    hát te is nekem, hogy vagy? :D
  • F1re
    mar hianyoztal
  • Shadow_THH
    képet is raktok be néha? :ccc
  • F1re
    sok off hozzaszolas miat de sztem nem ga'z legalabb el van mindenki
  • KILLER2
    Meg is látszik, percenként 1-2 hozzászólás vagy több.
  • Hixer
    nézem mivan a fórumba.. ez nem semmi kezdő hozzászólásnak...
  • zsolesz92
    ha van egy honalpod, semminek nem kell rrajta ellnie feltöltöd rarba ahogy bardocz is mondta pl clip0003.rar és itt a link autótuning
    ezt még régebben tettem fel.
  • KILLER2
    Itt aztán volt élet! Ezeket a hsz-ket sem fogom soha elolvasni :D
  • F1re
    jo8 amugy nincs mit es ezt teljesen 1xu megcsinalni ez a serveres dolog megint fassag mert neked nem 100mbites neted van gondolom ugy meg 10 ezer ev lenne mire ennyien letoltjuk amit en mondtam ugy meg normalisan tud mindneki tolteni az atwrol