41998
-
#6048 Hogy tudnék egy autón sima műanyag felületből élethű krómot csinálni? Találtam tutort, hogy duplikálni, aztán screen-re tenni a layer módot és a levels-el játszadozni, de ez fémnél válik be. Tegyek rá tükröződést? -
#6047 Kigondolni mit is akarok utánajárni hogy is lehet megvalósitani csinálni pár próbát aztán élesben. -
#6046 mondjuk nem látom, h ezen mi 4 óra, de elég jó lett :) -
#6045 terminator vagy miaszar :D
laccik a vonal :\ -
#6044 jobb oldalt micsoda? :D -
#6043 jobb oldalt mindig láccik de mind1... :D -
#6042 3 Grpup van 19 layer. Felbontása meg 3516*1471
Javitottam remélem most gut lesz. -
#6041 Az nem rossz ám :) Hány réteg van és mekkora a felbotás? -
#6040 Amugy a kép amit csináltam PSD ben 119 MB ot nyom :D -
#6039 Ha enniy tdolgoztál vele, akkor már a terminátorral nem kéne elcseszni. Szépen vágd le a széleit. Ne látszódjanak az élei, szépen halványuljanak el. Amúgy nagyon teccik! -
#6038 Jah mos tlátom csak h kilog. pill -
#6037 grat!! de sztem mosd el a vízben a termi bal alsó részét.. azt a cső izét és ami alatta van :) nagyban eléggé szemetszúr -
#6036 omfg :D -
#6035 kb 4 óra.
-
#6034 kérdés:
"/csak a faxért ilyen homályos :S :)"
válasz:
"TÉMA:ALMODBAN"
tehát azért homályos, mert álom..
-
#6033 ohh ihh, na látjátok hogy fantáziából sosincsen hiány, szóval tessék csak alkotni...
valóban jó kép lett /bár a kifolyásnál nemnagyon értem hogy ahova belefolyik ott miélrt van mégegyszer a képkeretben lévő bal alsó vízrészlet odavágva :S de sebaj...
a fikázós leszólósról meg annyit hogy amig készvagyok egy layer-mask-al az 20perc :) vagy több ha nagy és részletes dologról van szó...
ergó tessék sokat dolgozni, többféleképp próbálni míg nem lesz olyan hogy azt bárkinek szívesen mutogatnád mint " eddigi legjobb munkád "
:)
villámos-ra :) kivitelezés tetszik, meg ugy a hngulata is jó ;)
/csak a faxért ilyen homályos :S :) -
#6032 Így!
http://www.tutorial.hu/node/62 -
#6031 nekem 2 layernek tünik clouds és diferent clouds játékkal meg egy kék szinnel :D -
#6030 ...szerintem meg inkább "plazmagömb" közelről! :D -
#6029 Hogy lehet az uj ps ben rollovert csinálni? -
#6028 Nevet nemtok,valami villám erő legyen vagy mi :D angolul inkább ollubu :D
-
#6027 Hogy lehet az uj ps ben rollovert csinálni? -
#6026 brush -
#6025 Hali hogyan csináltad a villámot?? -
#6024 ..."szerkezd meg rendesen ha nem tudnád nem is tenném szová" kölcsön kenyér visszajár :D
-
pako00 #6023 még egy órás melo lett volna vele kb -
#6022 "klafa" lett nagyon! (vágási(kő), torzítási(keret) hibáival együtt) (az ötletet külön díjazom) -
pako00 #6021 -
#6020 csk szinekket manippuláltam picit. -
#6019 ...tényleg csak "kicsit" (lassan Vágó István lesz belőle):D
...(fekete)pako csak poénból készült a kép nem vagyok rá büszke (a galériámba se tettem fel, nem is én csináltam) :D (várom a munkád) -
pako00 #6018 ne tákolj 10 perc alatt nem lehet jó képet csinálni szerkezd meg rendesen ha nem tudnád nem is tenném szová -
#6017 Kicsit bogarásztam a képpel, eddig itt tartok:
[center]
. -
#6016 ...Wazeg a f*szom kivan azzal, hogy amit én "minőségi" képként felrakok, le se fikázzák(rosszul is esne)! Amit meg 10 perc alatt összetákolok, odaírom, hogy szerintem is igénytelen, na azt asztán lehúzzátok!? -
pako00 #6015 az uszo ember azért nem olyan rossz mindjárt teszek fel én is az sem lesz annyira kidolgozva -
#6014 ...ez volt olyan gonosz mint a szemed! :D
...hajrá ZSOLESZ! (már régóta nézegetem, de az az autó hogy kerül oda?) :D -
#6013 mi volt ezen a 10 perc? -
#6012 Én is igy érzem. Mintha csak képek lennének... Szöveg dobna rajta? vagy amugy is fos? -
#6011 Semmi egység nincs a képben!
Mintha egy kicsit össze vissza lenne :o)
-
#6010 hát jah :D -
sztetek?
10 perc alatt obtam össze, saját topicba...
Középen én lennék