41998

photoshop-banner.jpg
  • zsolesz92
    aranyos. Hol készült a kép? tied a macska? xD
  • Shiwo
    off helyett inkább szóljátok le a macskámat :)
  • zsolesz92
    hogy kép is legyen: javítvaa bannerem!
  • KILLER2
    Igen, a matrica már nekem is feltűnt, de már nem akartam javítani rajta.
  • Shiwo
  • Shiwo

én Szhelyi vok (mint Bexter), de nem vágom, hogy most miről is beszélsz..illetve írsz..valamiről lemaradtam ?
  • VRSDM
    CONTEST SOURCE
  • VRSDM

fogjuk fel ugy hogy viccnek vettük
  • oO VinyuS Oo
    Legyen anti EMO contest!!!!
  • Shadow_THH
    kérhetek linket az alapképhez?
  • oO VinyuS Oo
    #6070 Túl nagy a kontrasz és a fényerő különbség a kocsi és a kerék között valamint a range rover matricának nem kéne ennyire feketének lennie

#6072 Nagyon odavág a kép hangulatilag
  • Shiwo
    akkor az első kreálásom meg is van hozzá :P
  • VRSDM
    ehh épp ma gondoltam hogy ez a contest nem mindenkinek tetszett
    indítok egyet a worth1000-es 5let alapján :D

"zipzár-ozd szét " :D

és akármit source kép nélkül ;)
  • Shiwo
    sorry, de ismét noteszen vagyok...és már párszor említettem, hogy nagyon sux hozzá az egér, és 1szerüen nem tok vele normálisan kivágni..amúgy meg diretk 1szerü a kép, nem akartam túlbonyolítani
  • dzsuvajoe
    hű de szar a helyesgépelésem:P
  • dzsuvajoe
    Én ezesetben a negativot tul ecceru megoldasnak gondolom de jo:) végülis álom:) az ötlet kurva jo én tettem volna rá még pár gyűrődést v besötétítettem voln agey kicsit a zippzár mellet h élethűbb legyena dolod:) 8tom h álom) de a vágásos problemek itt is fentalnak:)
  • Shiwo
  • kis kocka
    a színe az ami nem tetszik az egész keréknek így olyan fúrcsa hatása van sztem
  • KILLER2
    Megesik. Formára vagy színre? Gondoltam, hogy lecserélem, de nem vol már kedvem keresgélni meg ilyen típusnál nehéz szépet találni.
  • kis kocka
    nekem nem igázán tetszik a felnije
  • KILLER2
    Igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen..........
  • dzsuvajoe
    Nincs ennek saját topikja:P?

Sztem fikázni lehet nyugodtan(persze ha nem engem XD) csak, a fikázás épitő jellegu legyen ne annyi h: ez egy kalap szar!
  • KILLER2
    Előbb elkezdtem egy suzukit is, de az kicsi is volt, meg aztán olyan szinten szar lett, hogy le sem mentettem. Carbon motorháztetőr hogy csináljak? Hogy csináljam meg a mintát?
  • KILLER2
    És ez volt.
  • KILLER2
    Mingyá berakom az eredetit is.
  • droidika
    ...én gurulnék vele tetszik! (ha mélléraktad volna az eredetit, össze lehetne hasonlítani)
    ...nehogy valaki leírja, hogy erre van külön fórum! :D
  • KILLER2
    Na ez lenne az.
  • KILLER2
    Na én meg elkészültem e tuninggal. Mingyá feltöltöm, azt berakom. Ne vérjatok semmit, nem lett nagy szám és hiba is akad benne bőven. Ne fikázátok nagyon, mert életemben először csinálok ilyet és nem is szántam rá túl sok időt. A krómot dobtam, mert sáros fekete műanyagból nem igazán lehet ezüstösen csillogó krómot csinálni, legalábbis nekem nem sikerült. Változott a színe, besötétítettem az ablakokat, eltntettem egy kulcslyukat a nyitókáról, átszíneztem a felnit meg az alján az izét, ami króm akart lenni meg kapott egy képet az oldalára.
  • droidika
    pont előtt még egy (csak, mert még midig nem az igazi)!
    azt már nem is írom, hogy ha vennéd a fáradságot és visszaolvasnál, látnád, hogy nem is vártam semmi "ámuldozást" (már csak azért se írom le mert te voltál a 3. aki reagált, az amit akkor írtál teljesen korrekt volt)
    KILLER-rel egyeztettünk, semmi baj!
    PAKO-ra (:D) már csak azért is ugrottam mert az életben jó barátom, és nehogymár "fikázzon" olyanért amit nem ért (na róla feltételezem, hogy pusztán lustaságból nem olvas el h.sz.-t :D (sorry apa)
    na most pont!
  • dzsuvajoe
    PONT téma lezarva sztem
  • Hixer
    nyugi... és, ha szerinte gagyi, akkor mivan... szerintem ő se mindig a "legjobb munkáit" rakta fel ide, csak szeretné azt hinni... mint mindannyian
    azmeghogy mennyi időt dolgozik vki egy képen az nem sokat jelez, max azt, mennyire tud egyhelyben maradni. Van amikor olyat dobsz össze amit 3 év múlva is nézel 5 perc alatt, és van amin két hónapot dolgozol és a végén asszondod ez béna lett de nagyon.
    legyen békesség... törekedjetek minőségre, ne a mennyiségre
  • VRSDM
    nemkell izgulni szóval nem mondtam hogy a legjobbakat linkeld csak ;)

de akkor ha beraksz egy 10percest ne is várj tőle ámuldozást...
    mindegy nincsen semmi gondom veled, senkivel

ügyeskedni berakni írni rá másnak segíteni ... kb ez megy itt... ;) :)
    holanp énis contestelek ;)
  • droidika
    ...hát éz be*zarás, ha ezt a fikázost nekem címezted, akkor már téged is csak sajnálni tudlak! (tök világosan leírtam, mit miért, akkor ezt most miért?)(vagy én nem tudok valamit? hol van az leírva , hogy CSAK a legfa*zább képet rakhatom fel? meg, hogy ki mennyi időt fordítson a képére? + sorolhatnám! pfff!)
  • dzsuvajoe
    Na most ez nem kifogás erre sztem:) 2D ben álmodsz papa?:) Ez olyan mint egy 18 eves gyerek rosszasagaira rafogni h: kamasz bazdmeg. A minőségével vannak itt a legnagyobb problémák meg azért pár alapelvet nem ártana sztem betartani:) leheth nem az alapelv a legjobb szo inkabb: ésszerűség, v ilyesmi. szal kockanak nem lesz gömb árnyéka:P, meg kutyabol sem szalona XD
  • dzsuvajoe
    sztem ez szép...:) en nem forditottam vona el enyire akeretet.

#6028: kicsit tutor szagot érzek:) vegulis nem baj csak... poff :)

• Bexter
    Ha vissza emlékszel álmodban egy képre abban mi volt reális?
  • dzsuvajoe
    A legjobb tippen erre, nagyon sokat hasznalom autotuningnal: Fogj egy rongyot meg mososzeres vizet és sikaljad:P
  • ColdFire
    en nem akartam mondani... ^^
  • KILLER2
    További probléma még, hogy elég koszos az egész autó.
  • dzsuvajoe
    #6034 Lol ez nagy oltás:PPP

#6035 Nem akarok nagyon nagyképű lenni, meg leszolós sem, de ez inkabb 4 perc mint 4 ora. az apofa a vizben sztem eleg ratyi, ma bocs:) nem tom mit akartal vele, azt h vizben van v azt h tükröződik de sztem erre egyik sem igaz, továbbá, a víz nekem tul lapos, a pacák nekem tulsagosan kirivoan brushok amik le vannak nyomva és rohadtul nem illik a hegy szép visszatükröződése melle. Nos az ég: Kb sztem egy pattern az egész kicsit eltorzitva, de a tetejébe még randa is és nem is az tükrőzödik visza a vizen. ber ez csak szörszállhasogatás.
    Térjünk át a szigetre meg a házakra ill a robbanásokra: Ez neeem illik nagyon bele aképbe. inkább valami scifis dolog kéne nem panelek. meg ha mar az egesz cucc vörös szinben játszik akkor a házasknak sem szabadna ennyire nagyon eltérni, a választodd szinvilagodtol. Sztem kurvára kiugranak a képből és nagyon nem olyan minthogyha ott lennének. Meg aztán a vágásod is eléggé darabos, a szélek nagyon elütnek.amit mar előttem is mondtak talan egy kicsit el kéne oket mosni. Amuyg meg olyan hatast keltenek mintha egy 2ds hattérképe, vagy diszlete lenne valaminek. A robbanásokra meg 10 szer ennyi idot kellet volna forditani. Röviden most ennyi:) Sztem az alapötlett defektes egy kicsit, nem értzm tul eredetinek. Dugozz meg rajta hatha jobb lesz:) sőt biztos:).

U.i.: sose mond el h menyit dolgozol rajta:)