41998

photoshop-banner.jpg
  • pako00
    szuper
  • KILLER2
    Van ilyen, de hogy hol......
  • Japep
    Hello!
    (Gondolom itt kérdezek, mivel csak Photoshop!)
    Ti nem tudtok olyan "grafikai" versenyekről, amit pl. egy cég/oldal hirdet, és jutalmazzák a nyerteseket (pl. fizetnek a nyertesnek további munkájáért...)???
    Mert én már hallottam, csak nem találok sehogy...
  • KILLER2
    Ja, szerintem is jó.
  • droidika
    (jó lett mind a felirat, mind a ventillátor!)
  • Csori
  • zsolesz92
    szivesen
  • fsgh
    köszi:) asszem sikerült:)
  • zsolesz92
    nem vagyok angolos de megprobálom :P
    külön réteget nyitsz. körbejelölöd azzal a négyzet kijelölövel(bal legfelső ikon az eszközöknél)
    aztán ha kijelölted, jobb gomb a képre majd keret hozzáadása vagy vmi ilyesmi. angolul stroke.
    beállítod monnyuk h 1px fekete keret.
    ezzel kész a kereted. ha szeretnél belső keretet is akor végülis ugyanezt kell megismételned, csak a fekete kereten belül.
    ezt ugy éred el, hogy van az a magic wand tool(mágikus fal mittom én vmi ilyesmi[eszközökben jobb oldalon felülről 2. ;)])és ha kijelöled akkor válts egy kijelölő eszközre(mert csak ugy tudsz keretet adni hozzá)
    pl válts polygonal lasso toolra, majd a képre jobb gomb, keret
  • fsgh
    jobban örülnék ha magyarul írnád le a kifejezéseket mert magyar ps-em van:SS (persze csak ha tudod)
  • zsolesz92
    külön layerre kijeölsz azzal a négyzet kijelölővel és jobb gomb stroke.
    rectangular marquee tool az a kijelölő.
    aztán ha kell belső keret is akkor meg deselect, és magic wand toolal kijelölöd a kereten belüli dolgot, aztán megint stroke. ha nem érthető, irj..
  • fsgh
    tudnátok nekem segíteni?:)

hogy kell olyan keretet csinálni mint ami Zsolesz logóján van? mert ha simán csinálok egy keretet azt nem tudom kiradírozni mert radírozza vele a többit is, de külön üres réteget meg nem lehet bekeretezni...szval nem vágom
  • VRSDM
    kocsit felismertem
    munkád elismertem :)
  • zsolesz92
    én láttam!
  • KILLER2
    Még én csináltam egyet, csak én pöttyöet domborítottam, hanem a betűket. Nem rég belinkeltem. Ha érdekel valakit beteszem megint.
  • zsolesz92
    készült 4-5 kép sztem, aztá lehet h nem, mert én néztem igaziakat is közben , h kb milyen ,lrhet h azokkal keverem. thx
  • droidika
    ...nekem tetszik!
    ...én + úgy emlékszem, hogy 1 képen kívűl nem mozdult rá senki, ami nekem nem azt jelenti , hogy "ezt nem tudta senki megcsinálni"! (de persze attól függ, honnan nézzük!):D
  • zsolesz92
    azaz :D
  • droidika
    ...thx urak! (a gyerek 3 db képből van összevágva, régi fej (ez sajnos életlen, pixeles) új test, új kéz. galériámban nagyobb felbontásban megtalálod, jobb, élesebb, olvashatóbb! (végleges mérete 1632x1224, úgy még,jobb)
    ...hagyjál már ezzel az "ötpercesmunkával" (a repülő a háttérben egy Ford autó!:D)
  • ColdFire
    dögcédula :)
  • zsolesz92
    De tényleg, valaki(leghet hogy én, nem emléxem, elindított egy ilyen hullanyakörvet (nem jut ezsembe a neve :D)
    illetve nem elndított hanem csinált és VRSDM mondta h ő olyat akar ami ugy néz ki mintha hátulról lenne, és látszana a "böködés" nyoma...
    Aztá mindenki azt probálgatta :P
  • ColdFire
    "Ezt nem tudta senki megcsinálni, egy időben"

egy pro! xDD
  • zsolesz92
    ez az acél színü vmi 3 perc kemény filterezés eredménye(asse tudom mit csináltam, nem is ez akart kijönni, csak amikor megláttam a végeredményt!:P
  • zsolesz92
    Tájképnek indult, ez lett xD
    Ezt igazábol VRSDM-nek szánom, sikerült!!!
    Ezt nem tudta senki megcsinálni, egy időben
  • zsolesz92
    kikurtjó......
  • pako00
    tecik jó (egy bajom van vele tudom hogy hátérbe van a gyerek de nekem homályos egy kicsit éleseb szinekkel szebb lenne a games ,home világithatna egy kicsit) de jó végre látom dolgozol a képpel ez nem 5 perces volt
  • droidika

...baráti kérésre! (azangyalkaszárnyasfelhőkönlebegős alap kizárva!)
  • ColdFire
    szval ezt
  • dzsuvajoe
    lol elfelejtettem beszurni:) mindegy reggel van meg szal ezt:
  • dzsuvajoe
    Ezt birtAM ALKOTNI:) bocs capslock, a mobilomra megy amugy:) akit erdekel anak el tom mondani, meg tutort is tok adni hozza.:) nézzétek meg EZT! itt vanak animatio tutorok is
  • Shiwo
    csak akkor meg nem lehet kivenni, hogy ott zipzár van..
  • zsolesz92
    file - save optimized as
  • bardocz
    már megoldaottam viszont csak psd-ben tudom elmenteni őket:D majd holnap kipihenve újra nekiállok egy logónak hátha sikerül:D
  • zsolesz92
    ??? :O ez nem esett bocs... mi van?:D
  • bardocz
    mért nem tudom azt megcsinálni hogy a betűknél a háttér is olyan színű legyen mint amit háttérnek szántam?
  • bardocz
    hát ez picit bonyolult sport:D de egy tíz perc múlva talán kész leszek:D
  • zsolesz92
    hajrá...
  • bardocz
    ahhaaa köszönöm megpróbálok csinálni egy logot magamnak:)
  • zsolesz92
    Photoshopban megycsiálsz mindend külön layerre. kezdjük egy alappal. cxsinálsz egy háttér layert meg egy szövegh layert. aztán azzal az átexportáló gombbal( PS-->IR) átteszeed image readybe. windows->animatoin legyen bepipálva!!!!
    aztán monnyuk első framre teszed a background layert, másodikra meg bg + szöveg layer....
  • v150r
    kicsit több kreativitást és jó lesz