41998

photoshop-banner.jpg
  • dzsuvajoe
    Soha nem lesz ilyen piros a véred sztem nem tul lethu
  • VRSDM
    szerinted... mert nekem nem tetszik ugyan :) de... a lényeg hogy neked bejön :)
  • KILLER2
    Egyszerű, de nagyon szép lett a végeredmény.
  • VRSDM
    úgy csináltam hogy megnyitottam fölé egy réteget, aztán piros ecsettel 15%-s opacity-vel elkezdtem átfesteni, aztán a végén pirosról feketére váltva, még picit kiigazítottam...

szóval ecset:)
  • KILLER2
    Írd be ide, kezdek én is kíváncsi lenni. Szép lett. Én de rég alkottam valamit. Na majd csinálok valami szépet, ha még tudok.
  • bardocz
    wow ez nagyon jó lett köszönöm majd leírnád hogyan csináltad pontosan?minden elemét kéne mert még picit béne vagyok :S jó lesz priviben is :) de majd holnap úgyis csak akkor fogom elolvasni :)
  • VRSDM
    lefekvés előtt még előkaptam az ecsetet, és átrajzoltam picit...
    nemtudom ilyenre gondoltál-e
  • bardocz

ebből akartam megcsinálni de nekem nem ment majd neked hátha:)
  • VRSDM

felteszel egy source képet, és megcsinálom énis ahogy gondoltam
  • bardocz

enyit tudtam kihozni belőle :S
  • bardocz
    egy ilyen érszt hogyan maszkoljak körbe?tegnap meg ma egy női képen tanulgattam,hogy hogyan kell tutorial alapján de úgy is 3-ból csak 1x sikerült :S
  • bardocz
    az a baj hogy a kép nagyon kicsi msn megjelenítendő képnek van haszálva csak egy lány csinálta és ismerjük a lányokat,akkor méretben is csinálta meg:)
  • bardocz
    nem,azt is próbáltam :S
  • JAG1
    Az nem megoldás, hogy körbevágod a vért, berakod új layernek, majd azt színezed?
  • VRSDM
    maszkol - ctrl+u - colorize pipa - hue húzigál :)
  • bardocz
    segítsetek plz:van egy kép ami fekete fehér és egy szemet ábrázol.a szemből folyik a vér de ugyebár fekete fehér és én azt szeretném megcsinálni hogy a vér az vörös legyen mint az igazi de a többi rész fekete-fehér ezt hogy oldjam meg?próbáltam azt hogy kiszineztem megfelelő szinüre csak elég kicsi a kép és nem nagyon jól látni rajta
  • dzsuvajoe
    eeejh tok jot talatam ki a contestemre:)
  • droidika
    ...pontosan, reklám! (segítő szándékú, és inkább ez, mint süket fülek!!!)(ja és persze a "reklámbevételből" a fórumod is profitál vazeg! :D)
    ...SAS6: ilyenek miatt mint te csinálom, olvsd már el a Photoshop munkák alá mi van írva! :DDDD
  • Sas6
    Most amugy mik ezek az emberformájuk valamik? :DD Miért ezekel csinál midnenki mindent?
  • JAG1
    Pffff...ügyes vagy.
  • VRSDM
    nem vitázom :D én döntök
  • JAG1
    Ha segít vele, miért reklám?
  • VRSDM
    ez még mindig reklám ;)
  • droidika
    ...néz be hozzám is:D!(semmi bajom a most kezdökkel, meg a csak keresökkel, pont ezért izmoztam az "egy link mindenekfelett" oldalon, nekik ez nagy segítség, és ha nem is az én oldalam, de egy alavető dolgokba segítő link felrakása szerintem szükséges lenne!)
  • 404error
  • zsolesz92
    magyar
    angol, sztem nagyon jó
    meg van még sok, de kezdésnek én ezeket ajánlom
  • 404error
    hell!
    most a napokban szereztem be az adobe photoshop cs2 - t és kéne egy kis segítség, link vagy vmi hogy honna tudnék leszedni hozzá leírást,útmutatókat stb. mert van egy (angolul) amivel eléggé nehézkes
    előre kösz!
  • kis kocka
  • droidika
    erre gondolsz? (mind 72-es méretben készült)
  • kis kocka
    nem hiszem mert mind1ikkel ez van
  • bardocz
    nem lehet hogy a betütípus hibája?
  • kis kocka
    hii nekem lenne egy kis problémám ps-ommal amikor írni akarok vmit egyszerűen olyan kicsibe írja hogy nem is lehet felismerni pedig 72 pt-en van ha 600 pt-vel írom akkor lehet normálisan elolvasni.
    ha vki tud segíteni azt megköszönném
  • montressor
    jo jo, de mit gondolsz, mi van a kep feletti hianyzo utszakaszon??? :D
  • droidika
    ...az addig rendben van, hogy ihleted támad más képét nézve, de lehetnél eredetibb!(pl.: véres guminyom, széthullott test, féknyom, széttaposott tornacipő, stb.)
  • montressor
    Sziasztok!

Bocsanat, de Zsolesz kepe irant ellenallhatatlan vagy fogott el :)

• droidika
    ez most olyan meleg, hogy még a jeget is felolvasztja? (jó lett!)(megy a többi közé)
  • Nuxa
    Hát hogy legyen valami:

• JAG1
    :-D

Sztem épp átér... :-)
  • Benc16
    júúúúj.:D
  • KILLER2
    Fasza lett!