2438

• Schwarz
    pedig nekem meg 80m rémlik, de lehet, h rosszul emlékszem
  • Mojlepque
    nem olyan hosszú nincs, egyébként az 1-es villamos helyén fognak járni, múltkor volt is egy nyerős dolog a metro újságban, hogy aki elcsípi 10-12 óra között amint a Hungária krt-n végig viszik, az nyerhetett egy egy éves bérletet, persze ha azé a bérlet akié a legjobb a képe.

Amúgynemtom mit vagytok elcsodálkozva hogy egylégterűek, hiszen akár a 2-es, meg akár a modern kinézetű 50-es metró is az... ...sőt még ezen kívül még több is van...
  • DEXTER92
    Majd nyitott ajtóval közlekediik ;)
  • Schwarz
    mint mondták azért nincs benne klíma, mert, hogy percenként nyitogatják azt a sok ajtót meg kubaszov nagy a légtér, kubaszov nagy klíma kéne, hogy legyen hatása, így csak a huzat marad, meg amúgy se szeretik a klímát a nénik... mondjuk a huzatér is vinnyognak
  • DEXTER92
    Nekem csak mondták, nem láttam tv-be, állítólag 75 vagy hány m hosszúak és Pesten a körutakon akarják járatni őket. Csak valami olyasmit hallottam hogy nincs benne légkondi..
  • akyyy
    huh multkor mutatták tvbe az új villamosokat, gyahhh

egylégterű.....mintha 4 részes csuklósbusz lenne mercibe:O !!!!!!!!!!!
  • Daza500
    Azért szépek voltak azok is, amikor még fénykorukat élték.

1975

1979

Hamarosan teljesen eltűnnek Budapest útjairól.
  • CseNo
    Normális esetben 1 csengő van az összeshez.
  • Schwarz
    a szolnoki buszoknál régen egyszerre szólt mind (most nemtom), csuklósban legtöbbször leghátul voltam, némelyik sofőr akkor is bekapcsolta, ha csak az első ajtót nyitotta, persze szólt az összes legalább fél percig
    ennél már csak azt szerettem jobban mikor -20 fokban az összes ajtót nyitva hagyta amíg mindenki fel nem szállt az első ajtónál
  • DEXTER92

Csak azt nem tudom, hogy külön van-e mindegyik ajtóhoz a csengő, vagy együtt mindegyikhez. Mert van úgy, hogy amelyik ajtót nem nyitotta ki, annál ugye nem csöng, de van úgy hogy igen.
  • Schwarz
    "mitől függ hogy most fog e szólni ez aszar vagy nem"
    valszeg a sofőr nyomkodja a gombot, nem?

a 20 évvel ezelőtti buszokon is volt már ilyaen, csak ott még a "klasszikus" csengőt használták
  • akyyy
    mikor mek ilyne "modern" busszal, mitől van az hogy néha ugy elkezd zúgni valami, mint a nemtom mi, áltáaba akkor mikor csukódnának az ajtók. gondoltam h figyelmeztetés talán, de mitől függ hogy most fog e szólni ez aszar vagy nem:S

valami iszonyatos beregés, mindenki azt hiszi valami robban és néz szét mint a borjú az új kapura:D
  • Józsi8
    Sziasztok!
    Tudna e valaki olyan buszbontót, ahol lehetne venni a benne levő kopásálló gumiszőnyeget.
  • Yoyo
    Úr isten, én egész nap buszokkal dolgozom, de jó a topic:)
  • DEXTER92
    Átlettünk helyezve :l
  • DEXTER92
    Most jut eszembe telóról én is tudnék csinálni képet, de nem vagyok benne biztos hogy megéri, elég szar minőség.
  • DEXTER92
    Hát ezt elhasználták :|
  • LeePí17
    megjött a többi neoplán Miskolcra...majd csinálok róluk képet..ha a biztonsági őr nem látja:D
  • LeePí17
    itt ugyanaza kép kicsit messzebbről : (teló: ALCATEL 565 640X480 VGA felbontásban)

• DEXTER92
    Akkor jól tippeltem :o) (az ott felborulva mögötte)
  • LeePí17
    amint azt látod az a háttérben van...
  • Vlala #457
    Erről nem hiányzik valami? pl. a teljes csukló és az azt követő rész...

(Telefonhoz képest elég jó kép lett!)
  • DEXTER92
    Ez arra emlékeztet amikor sorba égtek le a buszok Pesten :|
  • DEXTER92
    Szép képek
  • LeePí17
    az MvkRt nem csak újjit hanem selejtez is: sry (telóval készült)

• CseNo
    A legjobb haverom :]
  • akyyy
    ismered a sofőrt?:)
  • CseNo
    Íme néhány saját készítésű kép, bocs a minőségért, telós képek...
    BHR-276

GKZ-561

MAN
  • DEXTER92
    Thx :)
  • Schwarz
    buszos játék kilátásban... ezt a linket továbbítom ide is :-)
    Bus Driver
  • DEXTER92
  • Magnumrolcsi
    :)

• rinyavas
    Sziasztok, nem nagyon akarok zavarni csak megosztani veletek 1-2 képemet. :)

• iszakos
    Magyarországon a leghosszabb menetrend szerinti járat Lenti-Gyula útvonalon közlekedett.A járat most is közlekedik csak felosztották 3 részre.
  • Schwarz
    http://www.hajduvolan.hu/fix870.htm
  • RaST
    Akkor nagyobb az esélye h. megtaláljuk :D
  • Schwarz
    csak egy közvetlen busz jön
  • akyyy
    este vagy reggel?
  • Schwarz
    jár ám, holnap jön vele hugom :-)
  • Magnumrolcsi
    Nemis tudtam, hogy Kecskemét(Kunság volán) és Debrecen között jár menetrend szerinti busz!