Buszok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
oszt egy csuklós busz sincs ott,😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Magnumrolcsi
DEXTER92
YVERDON-tól BAINS-ig 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Szevasztok!

Dunaújváros fele Siófokról ilyen buszokkal szoktam nyomulni, amilyen a képen látható, csak persze Alba Volános színekben (sötét kék alapon fehér betûkkel, hogy Alba Volán).

DEXTER92
Meg enyhén van egy olyan érzése benne az embernek, hogy 2 perc múlva megfulladt, fõleg ha a hátul lévõ "doboz" közelébe ül..<#gonosz1>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

smv
Jé a debreceni buszok. 😄
A zöld az amúgy király lenne, csak nyáron rohadt meleg, illetve tornaöltözõ szaga van a sok összeizzadt szõnyeg miatt...

Starcraft + Diablo III - esemve

DEXTER92
Hát...kicsit nagyok a képek, de legalább láthatóak 😛

DEXTER92

Ez a kettõ asszem a legújabb fajta

Igen van troli is, új fajta, asszem akus, mer mikor leeresztettel ment, akkor is kussolt 😊

Schwarz
most találtam a topikot, lesem az elejétõl és pont kérdezni akartam, h van-e róla képed? ezexerint nincs...

láttam már Db-ben mitoménmilyen trolit (nemaza 60éves ruszki) közlekedni leeresztett áramszedõvel... akksis lenne??

Mi az a windows?

vagy ha tud vki olyan oldalt, ahol ez le van irva, nekem az is jó
sziasztok, kaptam a napokban egy eredeti ikarus fordulatszámmérõ, azt szeretném megkérdeznni, tudja-e vki, hogy hogyan mûködik (megszakítóból kijövõ jelet hogy lehet a gyorsaságnak megfelelõen folyamatos árammá alakítani)
DEXTER92
Az új zöld színûbe meglehet fulladni! Fõleg hátul a két ülésen!

DEXTER92
A 19-es itt a sirálynál vagy minél, ennél a "szórakozóhelynél" nagyon atom az a kép
Köszi a képeket

Magnumrolcsi
<#idiota>

NEM ODA (de ott vannak jó csajok)

Gondolom oda az erobikra jársz....<#ravasz1><#smile><#smile><#smile>

Magnumrolcsi
Nagyállomás (oda járok edzeni amit reklámoz, Euro)
19-es, Derék utca
Itt az oldal. 1-94-ig

akyyy
itt még sok olyan jár asszem..😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DEXTER92
Tudjátok én azt a kort szerettem, amikor az (azt hiszem) ikarusz 255-ösök, sárga színbe, retkesen, és pöfögve járták debrecen útját. Amikor még (ezt magnumrolcsi tudja bizti) a 24-es még az egyirányú utcába fordult a kishegyesirõl 😊
Amikor kockaladák, skodák, trabantok, watrburgok voltak többségbe az utakon (trabantból 5 év tapasztalatom van 😊)

geri15
Sosenám bántanálak 😄D
Köszi a kimerítõ választ, tanulságos volt 😛 Mivel én konkrétan a 260-asokon nõttem fel, és imádom õket úgy ahogy vannak ezért részrehajlok nemkicsit 😄D

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

DEXTER92
Jah, nem nagyon tudni mirõl beszélni.

akyyy
képeket plz!😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jóvannah'! Ne páncsá' má'! 😊

Nem lehet véleményt mondani! Jó mindketõ. 412-esek nem lesznek hosszú életûek mert amik nálunk vannak azok már kezdik elhagyni a sapkájukat. Magyarán rohad az oszlopok sarkainál. Nem túl nyerõ a rettentõ hosszú tengelytáv sem mivel 10 cm-rel kell csak kevesebb hely, hogy megforduljon a 435-öshöz (csuklós) képest a 412. A 260 asok felújítva nagyon szivetmelengetõek de a magas padlószint már elavultnak számít. Szóval személy szerint jobb szeretek az aszfalthoz közel lenni és az utasoknak sem kell annyit lépcsõzni. A 260-asban viszont nagyobb biztonságban érzem magam. 412-eseknek rengeteg baj van az elektronikájával. Mondjuk a vezetõk negatív véleményéhez hozzájárul az is, hogy az Ikarus sos-ben hajigálta össze a 412-eseket ami ahhoz vezetett, hogy egy csomó anyag kimaradt belõle. Szigeteléstõl kezdve a korrózióvédelemik nagyon sok minden. A dolog érdekessége, hogy a 412-esek megvételekor 1.5 szörös árat fizettek a külföldi hasonszõrû buszokhoz képest. Mindezt azért, hogy megmentsék a gyárat. 43 miller volt asszem az áruk. Végül mégis tönkre tették a gyárat. Egy Irismus nevû fantomcég vette meg a gyárat aki tudatosan felszámolta. Ezt a céget a Renault/Volvo/Mercedes/Fiat/Iveco közösen dobta össze. És ma vajon miért használunk Renault szer.kocsikat és miért vett a cég Volvó buszokat? Érdekes nem? 😊 Mindebben nagyon sokat közremûködött drága és hõn szeretett Antal miniszterelnökünk. Isten nyugasztalja jó mélyen. Az Ikarus egykor a világ legnagyobb autóbuszgyára volt. A 260-asok sikeréhez hozzájárult az is, hogy repülõgépmérnök-szakos tervezõk tervezték. És a 260-as volt a világ legbiztonságosabb busza. Szóval ha a 412-est vesszük a mai szinthez képest semmirevalóak. De a 260-asokkal szemben már vannak dolgok amikben többet, jobbat nyújt. Én 412-eshez vagyok szokva. Ha megszoknám a 260-ast lehet jobban szeretném.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

geri15
Nem azt kértem hogy hasonlítsd össze, hanem hogy NEKED személy szerint melyik tetszik jobban? 😛PP

200-as sikeresebb volt.
400-as meg praktikusabb.
Nem lehet összehasonlítani õket.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

geri15
Neked melyik tetszik jobban? A 200-as sorozat, vagy a 400-as?

Ez ízlés dolga, nem bocsájtkozok vitába 😊

geri15
Az nem szép busz 😞 A régi ikarusok sokkal szebbek!

Jahamm!

DEXTER92
Azzal jársz, azt vezeted?

Vagy csak emblémák...

Meg az én BPI-006-om se 😛

inkább legyen kevesebb busz rajta Rast!

Mondtad te azt is egy szóval, hogy barcika-miskolc útvonalról regélsz??

DEXTER92
Nincs rajta hajdú volán <#banplz>

RaST
Bannernek ?
Sz*r ?

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

RaST
25 km 😄😄😄

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Pheel
Hol lax te, hogy barcika-miskolc buszozol? 😊
kesenyi
vazze ez meg mi? 😄

...:::kesenyi:::...

jó nagy távot teszel meg naponta :_D

DEXTER92
OFF
Ott se voltam még, pedig itt van egy szép nagy köpésnyire

Magnumrolcsi
Én a korcsolya pályánál szoktam látni. <#smile>

ngcsnet
fúj,undi😛

DEXTER92
De nem szeretem ezt, a 19-esrõl szoktam látni, a szoboszlain, a suli elõtt, szerintem nem illik európába...<#ravasz1>

Magnumrolcsi
Debrecenbe van egy ilyen busz.

DEXTER92
#68 -> Ilyet kéne venni a volánbusznak, esetleg még egy kicsit felújítani.

akyyy
jó , de én a barcika-miskolc buszokra mondtam. miskolcon nemtom milyen buszok vannak (na jó tudom hogy kék és nekem akar jönni<#banplz>)

forza milan
Szépbusz rulzz!<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

DEXTER92
A' lenne a kemény, ellentétes pólusú mágnes lenne a föld meg a busz alja, azt mint az új vonatok, a levegõbe repkednének :-)

Bocsáás meg, de én úgy tudom, hogy Miskolcon a MAN buszokból vásároltak be néhány évvel ezelõtt, és elég tetemes mennyiségben.

Amúgy az ajtókiosztást azt úgy lehet variálni, ahogy vevõ akarja, a gyárban nagyon sokmindent megtudnak oldani, max. egy kicsivel drágább lesz.