Made in Hungary
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
Arról írtam, amirõl tudomásom van.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
A Gyurcsány cége is 5.000.000 az az ötmillió forintot tett le az asztalra a MOTIM-ért (Mosonmagyaróvári Timföldgyár), a többi 795 millió forintot felesége, meg a haverjai intézék a bankból, hitelbe. Pedig 1992-ben nem sokan tudtak venni gyárat 5 milláért, illetve nem sokan kaptak ekkora hitelt...
Szal nem a pénz, hanem a kapcsolat a lényeg. Az többet ér bármennyi pénznél,.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
no comment...
Én azt látom, hogy a mi területünkön legolcsóbb ár dönt.
Senkit nem izgat az üzemeltetés költsége, vagy a környezetvédelem, stb.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ami fontos: kinek mennyi pénze van.
Licit van a cégek között, és az gyõz, aki a nagyobb összeget kínálja a tender elnyeréséért.
Na arra én is kíváncsi lettem volna 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Túl börokratikus a rendszer.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ezekre kéne figyelni.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
-the invisible-
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
egyébként nem magyar vonatkozású, de Gyõrött van Audi is (gondolom a TT-t mindenki ismeri, azt mind itt gyártják + a VW konszernnek durvulens sok motort - gyakorlatilag az összes Audiban gyõri motor van, meg néhány seatban is), nemsokára épít a VW egy futómûgyárat is idefelé, hogy ne kelljen annyit szállítgatni az Audihoz. meg ugye itt a Rába és a Credo is.
szóval ha autógyártás érdekel valakit, az errefelé kacsintgasson, mert ha nem szúr el valamit a városvezetõség a következõ 20-30 évben, akkor itt egy elég nagy autógyártási centrum lesz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
TCO-t senki nem néz, csak vételárat.
-the invisible-
minõség<#conf>#conf>
a régi ikaruszok vannak kb olyan állapotban mint mercik néhány évesen.
kényelmetlen kicsik az ülõhelyek ronda és csattog kerreg az összes. néha olyan érzésem volt hogy szétesik. igaz a fûtés jó. de csak azé mert viszonylag új!
sztem valaki nagyot akasztott ezzel hogy mercik lettek idehozva.
Kár ez van, magyar árút vettek volna, magyarok szervizelték volna, magyarok gyártották volna az alkatrészeket, magyarok lettek volna a beszálíítok. Így maximum az a 3-4 fõ járt jól a svédeken kívûl akik lezsírozták a boltot....
és a sztori ugyanez a villamossal. Miért ütötték el azonnal a Ganz-Mávagot a 4-6-os villamos tenderétõl, miért a jelenleginél ugyan hosszabb de jóval kisebb kapacitású SIEMENS a favorit???
Metró dettó...
Sõt az egész ország uez... 😞
a bkv is volvokat vett a metró pótlására... azok is nagyon jók. igaz a rossz utak miatt 2 hónap alatt kidurrantak a lengéscsillapítók 😊 de gariba cserélték õket.
bár a buszok sokkal jobbak. a gáz hogy itt pécsett mercik (csak a tömegközlekedésnél a távolsági az ikarusz) futnak, de volt lehetõségem elutazni februárban egerbe, meg miskolcon is voltam és ott új ikaruszok futnak, eszméletlenszépek, csuklósat nem láttad addig. azt hittem hogy nem is gyártanak és azé van itt is merci. de nemhogy gyártják hanem még szépek is. azt nem tuom hogy jók e mert autóval voltam és nem buszoztunk.
az IKARUS JEEP: