Made in Hungary
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
ezt nem értem
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
-the invisible-

qrvára "szerette" mindenki 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Jövõre
Svájcból, Dániából és Csehországból Magyarországra (Sárvárra) telepíti át a Duplo termékek gyártását a Lego. A cég ezzel a lépéssel le tudja rövidíteni a szállítási útvonalait, és csökkenteni tudja a szállítási idõket, illetve elõnyt jelent az alacsonyabb gyártási költség is.
Franciaországban 70%
Lengyelországban 60%
Németországban 50%
Magyarországban 30% -ban nyernek belföldi cégek
ez itt a szomorú.... meg az, hogy a Boci csokit Csehországban gyártják. eladtuk már mindenünket, azok felét már be is zárták (pl Lehel) csak is azért privatizálták, hogy igy iktassa ki a konkurencia a hazai termelõ piacot...
tulajdonképp nincs is MA egy magyar termék amire büszke lehetnék... talán a tokaji, meg 1-2 pálesz
de amit a Pick rt mûvel az is már röhejes
A BKV nyilván ár szerint választott, a kormány gazdaságpolitikája pedig inkább a szabad verseny, mintsem nemzeti monopóliumok kialakítása felé mutat. Ennek is vannak mind elõnyei, mind hátrányai, de ebbe most ne menjünk bele, elvégre ez nem a tudományos eszmecsere részleg ^^
-the invisible-
Bar sokmindenben igaza van, azert megis gusztustalan modon adja elö magat.
Amugy a vizhajtasu autorol meg mar 88-ban olvastam, hogy a japanok vizhajtasu autot csinaltak, csak sajna akkora volt a motor, hogy egy normalis szemelygepkocsiba bajos lett volna beepiteni.
Azt termeszetesen nem tudom, milyen technologiat hasznaltak...
www.smart-bus.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
www.smart-bus.hu
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Amúgy meg gyûlölöm a Danonet, ahol tudom kikerülöm a termékeiket.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
..sajnos, innentõl csak a neve magyar, illetve annyiban, hogy ez már egy Csehorszgában kifejezetten a magyar piacra gyártott termék.

engem gyíkká változtatott de már elmúlt
Fábry mondta régebbe.
A Pizza Hut-ban van magyaros pizza. És mi van rajta?
Orosz kolbász, mozzarella, chilli.<#idiota>#idiota>
KoЯn
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Csináljunk szürkemarha tejbõl készült tejcsokoládét! Szép csomagolás, és rögtön ez lenne az egyik legelitebb csoki 😄 Belgák, Svájciak, Osztrákok, Hollandok! Kössétek fel a gatyót, mert jön a HORTOBÁGY SZELET!!!! 😄
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Amúgy hova is viszed ezeket??
Tééényleeg
de a kerítésszaggatót télleg ne hagyd otthon!😊))
-the invisible-
Pick szalámit, meg fûszerpaprikát. Milyen erdeti voltam😄