Made in Hungary

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hopssz a porcelánokat nagyon kihagytuk!!!!!!!!!

IME GYÛJTVE A LÉNYEG:

MAGYAR TERMÉKEK LAPJA

N3TuddKi
bocs nem kledo, hanem CREDO a busz,de külföldi cucc...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

golfpályára, meg lószarszedésre jó lehetett

Lteebee
A Puli megszûnésének legendája egy, a franciákkal és a svájciakkal kötött államközi szerzõdéssel kezdõdött. Megrendeltek 400 db Pulit, amit Hódmezõvásárhelyen kezdtek gyártani. Elkészültek az üvegszálas felépítmények, felvásárolták a futómûalkatrészeket, vezérléseket, és mindent, ami kellett, de sajnos elcsúsztak a határidõkkel, és a megrendelõk visszaléptek. A sok jármû a nyakukon maradt, ami elég volt, hogy megdõljön az egész hazai autóipar.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

N3TuddKi
az a tgk puli 😊

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
valahol a dunántúlon gyártják.
sok fut belõle a volánoknál és a bkv-nál is.

Lteebee

jó kis halottas verda...

ez a kledo???

N3TuddKi
most látom ALMA nevezetû autónk is volt 😊
ALMA

Lteebee

Kledo??? Hol? nem is halottam róluk..

idén tavasszal zárták be

Dzsega
azt nem tudtam hogy bezárták.
gyakran jártam egy idõben arrafele és láttam (1-2 éve). mostanában nem voltam arrafele.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

N3TuddKi
el tudom képzelni miket írtak róla :Ð

N3TuddKi
buszokat gyártanak méghozzá a Kledo nevezetû cég.

ReTeK
totalcaron volt egy teljes cikk róla nemrég

Hál'Istennek nem is készült belõle annyi mint a kispolákból..... még jobban égne pofánkon a bõr....

Még a Kaposvári NBI-es foci csapat is NABI-Kaposvár volt, de csak addig amíg volt buszgyártás Somogyban....

N3TuddKi
az hogy egy rakás szar volt az mindegy, de made in hungary 😊
mondjuk Európát nem járnám be vele, mint a lenygelek a kispolskival...

N3TuddKi
csak képet nem találok róla sehol :S

Lteebee
Nem, volt ilyen.
Híradóban is mutatták.

most nem azért de egy rakás sz*r volt, fõleg hogy hátul IKARUS buszhoz való lámpaburái voltak....

N3TuddKi
nem vicc. egy ismerõsömnek volt is. füstölt és hangos volt. ja és piros 😊
azt hiszem még Demszky is autózott egy ilyennel anno, hogy népszerûsítsék a városi közlekedésben. kb akkora volt mint 1 Smart.

A kaposvári NABI-t bezárték, mert már nem szállíthatnak az USA-ba! Eddig kaptak vmi kedvezményt az államtól, de az EU után már nem mivel Brüsszel megtiltotta. Úgy tudom, hogy Magyarországno már sehol senki sem gyárt buszokat.

Dzsega
kaposváron is van NABI.

PULI???? Ez valami vicc?

N3TuddKi
sõt a NABI még Bp-en is mûködik.

egyébként emlékszik valaki a magyar gyártású 2 hengeres diesel autóra a PULIra?

N3TuddKi
kb 4 éve ettem ilyet utoljára. 😉
a metzroban is árulják, de ott import témát nyomnak. azt hiszem valamilyen iráni cég és Pátyon van a raktáruk.

Micsoda finom dolgok Pontius kollega. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Dzsega
<#pias>
az az unicum mintha nem mai lenne...
azé simán meg <#pias>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Dzsega
<#finom><#szeret>

artschiatwork
jól elkészített gulyásleves <#finom><#finom>

Dzsega
a nabi bizti hogy magyar???
nem a scania vette meg?

Dzsega
pécs.
legalábbis épül egy gyár most az ipari telepen, meg a városban is van egy marhanagy szofi üzem.

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ammár made in Czech Republic

😄DD

-the invisible-

Rendezõ: KOVI
Szupersztárok:
...

-the invisible-

Én az aszalt sárgabarackot szeretem, bár arra azért kíváncsi lennék hogy az magyar barackból van-e.
Pálinka természetesen, túró rudi is (juteszembe a túrórudit a szigeten dobálták el a franciák, nem nagyon ízlett nekik 😄 -- valaki írta hogy szeretik külföldön)

Ezt az ellehetetlenítést azért kifejthetnéd Algida jobban 😄

-the invisible-

Ki nem?😛

tomsolo
éne a lángosat szeretem.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Az páinka, te szeszmester. 😉

Idézõjelbe van.

ReTeK
vegyszermentes ? nem lehet könnyû dolgod

Kit--Kat
Én meg utálom a kötsög Danonet<#vomit>
Jók a Bakonyos cuccok azokat csípem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"