907
-
marine #106 hello
en most vegeztem a 2.al es szeretném tudni honnan tolthete,m le a 3. at
segiiitsetek :D
torrent v. valami?
thx csacsa -
#105 a 2. évad még jobb........a 3-ról ne is beszéljünk (az is ott van a szeren) -
#104 Na én most végeztem az első évaddal.
A történet tetszik tele van poénokkal.
Néha kicsit érzelgős de ellensúlyozzáka váratlan fordulatok.
S01E10 vége poén volt amikor meglátja magán Nancy a kabátot :) -
#103 máskor azért szólhatnál, hogy Spoiler v tag-be tehetnéd......most sikerült nem elolvasni, de máskor lehet nem.....és sokat rontott volna, ha elolvasom..... -
#102 továbbra is az egyik kedvenc sorozatom!a 7.rész végén nancy-nek a volt FBI-os palija feküdt a sárban,de azt má nem tom hogy került oda?vagy az még nem derült ki? ja andy meg doug a legnagyobbak! -
Lyan Kyj #101 3x07-re gondoltam, hajrá, hajrá:) -
#100 Én is most kezdtem el nézni
Bár még csak az első részt láttam...
Bejövős eddig
A főcímzene büntet :) -
Lyan Kyj #99 ÁÁ, 7. rész mekkora volt! -
#98 juhéééj :D:D vékre van valami -
#97 amerikában amit utoljára leadtak az a 2. évad utolsó része... -
HBK #96 mi volt az utolsó rész amit leadtak?
-
#95 még nem kezdődött el a 3. évad csak 4 rész került ki....13-án kezdődik az első rész..... -
#94 végre megy a 3.évad!és a színvonal maradt!egyik kedvenc sorozatom!!!
amúgy melyik napokon jelennek meg az új részek(most az 5.jön asszem) -
#93 S03E01.....hát ez vmi iszonyat jó volt :D
Imádom ezt a sorozatot :D -
Lyan Kyj #92 elviekben ma vagy holnap készül el. -
#91 304eshez még nincs felirat? :c (angol) -
-
#89 Nem tudja valaki, hogy hol lehetne a legolcsóban beszerezni az első évadot DVD-n? -
Lyan Kyj #88 ÁÁ, színvonal maradt, a poénok ismét kegyetlenek:DDD
3x02-t szedem is -
Lyan Kyj #87 Kint van a 3x01!!! Dvdrip, sajtónak küldött változat! -
#86 Most tartok a 2x06-nál. Naggggyon keménny -
#85 Nyárra tarogatom a S2-őt. Letöltttem régebben a S1-et szinkronosan és a S2-őt felirattal. A Sorozatok ingyen-es oldalon nemkicsit csúsztak a feliratok, és elég hosszú időbe telt mire mind a 12 részre ráidőzítettem a feliratot. De legalább kaptam egy kis ízelítőt a S2-ből
Aztán úgy döntöttem felirattal nem olyan jó, mint szinkronnal (lehet, mert megszoktam a S1 alatt) ezért kiböjtöltem a szinkront, letöltöttem és most várom a nyarat. Yeah NANCY -
#84 áá én azt hallotam má nyáron :(:(.. picaeba -
#83 Augusztusban :( -
#82 3. season márciusban folytatódik? -
#81 thx, nem találtam, de átídőzitettem a másik feliratról szóval megoldottam. [elszán] -
#80 forom.com -
#79 és angolt merre keressek? -
#78 szerintem nem időzítették azokra :c
van olyan rész, amit nem is feliratoztak :c -
#77 hi!
valakinek van felirata ezekhez?
Weeds.S01E07.HDTV.XviD-CRiMSON - feliratok.hu-n csak weeds.107.hdtv-loki van.
Weeds.S01E09.HDTV.XviD-CRiMSON - feliratok.hu-n csak weeds.109.hdtv-fqm van.
-
#76 #69 -
borosa #75 Hello! En is szeretem Nancyt! megadnatok egy linket ahonnan letudnam tolteni? koszi elore is
-
#74 jaja a szereplők egytől egyig kib*szott jók,top10 sorozatban benne van nekem,már nagyon várom a 3.évadot... -
Lyan Kyj #73 OMG!! Ez a második évad ISTEN VOLT!!! Szétröhögtem az agyamat minden részen, az uccsó rész meg.. Egyszerűen azért ekkora királyság ez a sorozat, mert minden egyes szereplő hatalmas arc. -
Lyan Kyj #72 tegnap leszedtem az első évadot..szinte egyhuzamban megnéztem:DD Kár, h rövidek a részek, és a rész/évad arány is alacsony -
Aspyrin #71 Tegnap este egészen véletlenül megnéztem egy részt, rég volt ilyen pozitív csalódásom egy sorozatban Kiscsákó banános megmozdulása halálos volt -
#70 kösz! -
#69 Péjdájul itt -
#68 hol lehet letölteni az első évadot? -
#67 jesus,hol van az még?(amúgy köszi az infot)