Weeds (Nancy ül a fűben)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
jaja, meg még a 3.évadot sem néztem végigXD
sajna szinkronosan nézem és eddig csak 7rész van úgy...de majd ha lesz hely a gépemen, akkor letöltöm angolul, nem várok én a szinkronra(pedig ritka az ilyen jó szinkron)...jaaah, és a vizsga miatt vagyok felpörögveXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

tnm
hogy fel vagy pörögve, mikor még legalább 48 óra, mire megnézed (tudod mint egy kisördög sugallom, hogy ne várj feliratra, MUHAHA<#gonosz2>)

Bulykin
nah, ma van hétfõ, túl vagyok a vizsgán😊
de ami fontosabb, folytatódik a Weeds!!!!!! ma 4.évad premier!!!!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

nem volt ez se rossz sõtt, volt egy feelingje bár kicsit eltérõbb az elsõ 2 évadétól de ettõl függetlenül -szerintem- nagyon nagy volt.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

LasDen
vmi nagyot kell húzniuk a - sztem - legrosszabb évad után......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

desigo
várom én is xD
neh kevesebb mint 1 hét 😊 kiváncsi leszek h. hogy folytatájk mert 3. évad végén volt egy kissebb "lezárás" 😊

nah még 12 nap 😊 már számolok vissza ^^ remélem megjelenés után nemsokkal felirat is lesz, úgy lenne már igazán luxus <#idiota>

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

na juhúúú évzáróra rá 1 napra már nézem is 😊

Bulykin
nem tudja vki, hogy miért csak a 7.részig adták eddig magyarul a 3.évadot? csak úgy abbamaradt...

desigo
na végre valami infó
thx xD
Bulykin
én úgy tudom, hogy június 16.án kezdõdik a 4.évad...
pá érdekesség:
Weeds 4.évad cuccok
Közeleg a 4.évad
4.évad!

na gyün már a 4. évad???? 😊

Bulykin
lol😄

jaja de csak PB után 😊 (mert abból egy rész kb 10-15 perccel hosszabb ) 😄😄😄

CheAteR88
rövid de akkoris favorit😉

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

-.-" elsõ évaddal kezdtem, az csak 10 rész volt sajna az egy nap alatt lement, második dettó és szerdától a 3.at néztem tegnap volt vége... rövid volt.

Bulykin
xD
nem azzal kezdte😄😄

desigo
loller
3-ik évaddal kezdted?
nah végig nézve 😞 sajna tényleg elég kevés volt ez a 15 rész 😞(((((

nah jólvan meggyõztetek 😊 bár weeds néhány helyen elég szorú, mellette még joey-t is nézek azt kegyetlen tud lenni néha 😊 holnaptól szedem akkor az Earl-t is 😊

LasDen
mivel a Weeds Dramedy, míg az Earl csak comedy.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

desigo
a Weeds nekem komolyabb hangvételû
Earlön meg szétröhögtem az agyam idõnként 😊

mindkettõ királyság szvsz
Bulykin
nézd meg, komolyan, nagyon király😄
Én azt mondom, hogy jobb is mint a Weeds(sry mindenkitõl😄)

LasDen
nekem nem jött be........

desigo
pedig eléggé komolyság!
my name is Earl valahogy nem érdekel így ismertetõ alapján, de ha azt mondod h. jobb mint az ismertetõje hát esköszöm belenézek 😊 sry az offért.

tnm
akarom mondani a 3. évad végén, ami a 15. rész :$

tnm
15,
és a 15 évad végén van egy viszonylag nagyobb lezárás,
úgy értem az elsõ 3 közül itt a legkevésbé fájdalmas szünetet tartani

Bulykin
itt megnézhetek, hogy melyik évad hány részes😄
Ha megnézted az összes részt ajánlom a My Name is Earl sorozatot, mert az is kúrva jóó😄😄

magyarul szinkronnal 😊 fúúú rohadt rövidek ezek a 28 perces részek, most néztem meg egyhuzamba 4-et vááá lassa el fog fogyni 3. évadból ami szinkonos 😞((( amúgy hány részes a teljes 3. évad????

Bulykin
magyarul vagy angolul nézed??

akkor jóóó 😊 hát megölt a kíváncsiság szal most jön a 3. évad 2. részétõl az összes 😊 elsõ részát közzvetzlen 2. évad után meg is néztem 😄

Bulykin
jaja, értem mire gondolsz😄

értem, am rohadt jó sorozat, hétfõn láttam coolon az elsõ vad 2. részét azóta rá vagyok kattanva, tegnap toltam le az egész elsõ évadot (részek közt kaja, tanulás szünettel) ma lett vége a 2. évadnak, csakhát ez is olyasmi mint a prison break (GYK szökés) részek, mindig a legakciódúsabb résznél van vége 😊

Bulykin
fúúú...nemtom, de olyan háromnegyed, vagy egy év...
De ha olyan sorozatot adnak MO-n amibõl már van vagy 6évad akkor elképzelhetõ, hogy nincs is szünet.
Például mostr a TV2 adja a Kyle XY-t és az elsõ évad után nem is volt szünet, rögtön adták a 2.évadot, pedig Amerikában is csak a 2.évad fejezõdött most be...

amúgy tv-ben évadok közt mennyi szünet szokott lenni?

ok, köszi 😊

Bulykin
már van 7rész magyarul a 3.évadból is, meg ha visszaolvasol, akkor leírják, hogy juniusban lesz folyt.

mikorra várható h. tölthetõ lesz szinkronosan a 3. évad? (mármint mikor adják tv-ben?) most néztem meg az elsõ évad utolsó részét és akkor úgy osztanám be a 2. évadot h. mire végignézem addigra kijön a 3. évad szinkronosan 😊

aham annyira még nemsokat hallottam róla de most akkor lekapom 😊

Bulykin
jaja, a flashget-el le lehet kapni egybe, sõt ha kilépsz akkor folytatni is tudod, ott ahol abbahagyta😄

CheAteR88
😄
flesget-rõl még nem hallotál?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

hosszadalmas benyomkodni minden rarra ...... idõigényes plussz addig itt kéne lenni gép elõtt de azért köszi. valaki ftp???

CheAteR88
nem ftp hanem 250 forint 2 nap
én innen szedtem le mindet

jah persze magyar szinkronnal 😊

nem tudtok v.mi jó ftp-s szerót ahol fent van az elsõ évad ???

Bulykin
köszi😄

desigo
kira