Weeds (Nancy ül a fűben)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elõrehozták. június elején

Bulykin
nem tudja valaki, hogy haladnak a sorozattal magyarországon? azt tudom, hogy 7 részt már leadtak, de a többi? most szünetel vagy csak nem teszik fel a torrentes oldalakra?😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
nemtom, sztem szeptember😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

és ebbõl mikor jön a 4. ? 😊

passatgt
1 hétvége alatt megnéztem 3. évadot, lehet tartalékolni kellett volna

desigo
jól esne nekem is 😊
passatgt
4. évadot akaroooooook<#rinya>

Bulykin
a feliratok.hu-n nézd meg, van ott vagy 3-4 féle teljes évados fordítás, töltsd le és nézd meg h jó e hozzá.....ennyit tudok segíteni😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hello. a hdtv xvid crimson tipusu s01ep07 hez nicns vkinek felirata? egyik se jo hozzá leszedtem jopár félét 😞 vki?

Bulykin
és valaki más nemtudja??

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tnm
magyarul nem követem, sorry

Bulykin
és azt nemtudod, hogy a magyarul eddig mennyi rész ment le a 3.évadból?? nekem 7 van meg és nem tesznek új részt fel sehova, vagy legalábis én nem találok.

tnm
Bulykin
a 3.évad hány részes??

jesus freaks are singing... az évad poénja
CheAteR88
thx de már lejött mind😊
most ülök neki a 3.évad-nak😛

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

desigo
CheAteR88
NAGYO HTX
elõzõ hsz-t semmibe lehet venni😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

desigo
nincs még negyedik évad

letöltéshez torrent katt
CheAteR88
PLS
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vki dobjon egy linket nekem minimum pü-ben
a 3. évad kellene nekem vagy akár a 4. is (ha az már léteik)

Amse
jah tegnap este még kikerült...
jó volt az bár látszik, hogy simán lehetett volna sorozatzáró rész is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kiváncsi vagyok a 4. évad hol fog játszódni és lesz e vmi szereplõváltás

desigo
Na végre fenn van a s03e15 felirata magyarul
LasDen
persze, hogy lesz.....már elég rég berendelték......pontos dátumot nemtok mondani, de ugyanúgy mint idén......augusztus végétõl......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

KeKKSZike
Lesz negyedik évad? És azt lehet tudni, hogy mikortól?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

desigo
Mármint csak az ideinek...
KeKKSZike
Hogy-hogy???

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

desigo
Hát sajna a 15-össel vége lett az évadnak 😞
LasDen
13-as rész megnézve......hát nemtudom....kezd nagyon elbaszott lenni ez az évad....addig jó volt míg U-Turn szerepelt, de halála óta elég uncsi lett a dolog.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

LasDen
helyesbítenélek ugyanis még 3 rész van a maival együtt......

desigo
Ma lesz az idei évad utolsó elõtti része <#szomoru1>
desigo
király <#eljen>
LasDen
alap hogy berendelték.....egyre többen nézik....bár talán az idei 3. évad egy kicsit laposabb lett....

PrisonMan
Berendelték a Weeds 4. évadját!! <#wink><#wink>
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/11/05/weeds-4-evad/

desigo
LasDen
nm...
12. rész pipa.....végre vmi poén is volt benne....az utóbbi részekbõl nagyon hiányzott.....talán Nancy is kezd magára találni.....viszont elég nagy kurva.... 😄

áh értem. thx!

LasDen
ott 2 évad ment le (term az 1-2.) 😄
asszem márciusban, de lehet hogy elõbb jön a 3. is oda....

biztos kérdezték már.. az hbon hol tart?

LasDen
grat......én meg a 12-eshez várom a subot... 😄

desigo
S03E11-hoz értem végre 😊
Amse
tudja valaki, hogy az elsõ évadot DVD-n merre lehet mostanában olcsón megkapni?

desigo
ilyet kellene nyitni nekik
biztos nem lenne feltûnõ 😊

desigo
LasDen
egy ideje már van......a Nancy-s részek elég hülyék voltak.....viszont az Andy-s részek odatettek 😄

desigo
LasDen
a 3x08 már megvolt, úgyhogy beszerezhetõ....és mindenhéten kedd hajnalban adja a showtime.....

csaaaaao
mikor jona 3/8. resz?
milyen idokozonkent vannak?
csacsa
LasDen