Weeds (Nancy ül a fűben)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en most vegeztem a 2.al es szeretném tudni honnan tolthete,m le a 3. at
segiiitsetek 😄
torrent v. valami?
thx csacsa
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A történet tetszik tele van poénokkal.
Néha kicsit érzelgõs de ellensúlyozzáka váratlan fordulatok.
S01E10 vége poén volt amikor meglátja magán Nancy a kabátot 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bár még csak az elsõ részt láttam...
Bejövõs eddig
A fõcímzene büntet 😊
amúgy melyik napokon jelennek meg az új részek(most az 5.jön asszem)
Imádom ezt a sorozatot 😄
<#nyes>#nyes>
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
3x02-t szedem is
Aztán úgy döntöttem felirattal nem olyan jó, mint szinkronnal (lehet, mert megszoktam a S1 alatt) ezért kiböjtöltem a szinkront, letöltöttem és most várom a nyarat. Yeah NANCY <#nyes>#nyes>
van olyan rész, amit nem is feliratoztak :c
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
valakinek van felirata ezekhez?
Weeds.S01E07.HDTV.XviD-CRiMSON - feliratok.hu-n csak weeds.107.hdtv-loki van.
Weeds.S01E09.HDTV.XviD-CRiMSON - feliratok.hu-n csak weeds.109.hdtv-fqm van.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
srry.....
És de. Ez volt az évadzáró, a Pittsburgh. 1. évad, 10 rész, második évad, 12. Szóval mi is a probléma?
lásd:
19 Bash 10/9/2006
20 Mile Deep and A Foot Wide 10/16/2006
21 Yeah, Just Like Tomatoes 10/23/2006
22 Pittsburgh 10/30/2006