Weeds (Nancy ül a fűben)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello
en most vegeztem a 2.al es szeretném tudni honnan tolthete,m le a 3. at
segiiitsetek 😄
torrent v. valami?
thx csacsa
LasDen
a 2. évad még jobb........a 3-ról ne is beszéljünk (az is ott van a szeren)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

desigo
Na én most végeztem az elsõ évaddal.

A történet tetszik tele van poénokkal.
Néha kicsit érzelgõs de ellensúlyozzáka váratlan fordulatok.

S01E10 vége poén volt amikor meglátja magán Nancy a kabátot 😊
LasDen
máskor azért szólhatnál, hogy Spoiler v tag-be tehetnéd......most sikerült nem elolvasni, de máskor lehet nem.....és sokat rontott volna, ha elolvasom.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

egypszichonauta
továbbra is az egyik kedvenc sorozatom!a 7.rész végén nancy-nek a volt FBI-os palija feküdt a sárban,de azt má nem tom hogy került oda?vagy az még nem derült ki? ja andy meg doug a legnagyobbak!

3x07-re gondoltam, hajrá, hajrá😊

desigo
Én is most kezdtem el nézni
Bár még csak az elsõ részt láttam...

Bejövõs eddig

A fõcímzene büntet 😊
ÁÁ, 7. rész mekkora volt!

gabber a hun
juhéééj 😄😄 vékre van valami

LasDen
amerikában amit utoljára leadtak az a 2. évad utolsó része...

mi volt az utolsó rész amit leadtak?
LasDen
még nem kezdõdött el a 3. évad csak 4 rész került ki....13-án kezdõdik az elsõ rész.....

egypszichonauta
végre megy a 3.évad!és a színvonal maradt!egyik kedvenc sorozatom!!!
amúgy melyik napokon jelennek meg az új részek(most az 5.jön asszem)

LasDen
S03E01.....hát ez vmi iszonyat jó volt 😄
Imádom ezt a sorozatot 😄

elviekben ma vagy holnap készül el.

nyamiag
304eshez még nincs felirat? :c (angol)

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

LasDen

<#nyes>

raven87
Nem tudja valaki, hogy hol lehetne a legolcsóban beszerezni az elsõ évadot DVD-n?

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

ÁÁ, színvonal maradt, a poénok ismét kegyetlenek😄DD

3x02-t szedem is

Kint van a 3x01!!! Dvdrip, sajtónak küldött változat!

PrisonMan
Most tartok a 2x06-nál. Naggggyon keménny <#vigyor2><#nyes><#vigyor><#vigyor>

PrisonMan
Nyárra tarogatom a S2-õt. Letöltttem régebben a S1-et szinkronosan és a S2-õt felirattal. A Sorozatok ingyen-es oldalon nemkicsit csúsztak a feliratok, és elég hosszú idõbe telt mire mind a 12 részre ráidõzítettem a feliratot. De legalább kaptam egy kis ízelítõt a S2-bõl <#vigyor>
Aztán úgy döntöttem felirattal nem olyan jó, mint szinkronnal (lehet, mert megszoktam a S1 alatt) ezért kiböjtöltem a szinkront, letöltöttem és most várom a nyarat. Yeah NANCY <#nyes>

gabber a hun
áá én azt hallotam má nyáron 😞😞.. picaeba

Mighty
Augusztusban 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Amse
3. season márciusban folytatódik?

Amse
thx, nem találtam, de átídõzitettem a másik feliratról szóval megoldottam.

LasDen
forom.com

Amse
és angolt merre keressek?

nyamiag
szerintem nem idõzítették azokra :c

van olyan rész, amit nem is feliratoztak :c

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Amse
hi!

valakinek van felirata ezekhez?
Weeds.S01E07.HDTV.XviD-CRiMSON - feliratok.hu-n csak weeds.107.hdtv-loki van.
Weeds.S01E09.HDTV.XviD-CRiMSON - feliratok.hu-n csak weeds.109.hdtv-fqm van.

egypszichonauta

Hello! En is szeretem Nancyt! megadnatok egy linket ahonnan letudnam tolteni? koszi elore is
egypszichonauta
jaja a szereplõk egytõl egyig kib*szott jók,top10 sorozatban benne van nekem,már nagyon várom a 3.évadot...

OMG!! Ez a második évad ISTEN VOLT!!! Szétröhögtem az agyamat minden részen, az uccsó rész meg..<#buck><#buck> Egyszerûen azért ekkora királyság ez a sorozat, mert minden egyes szereplõ hatalmas arc.

tegnap leszedtem az elsõ évadot..szinte egyhuzamban megnéztem😄D Kár, h rövidek a részek, és a rész/évad arány is alacsony

Tegnap este egészen véletlenül megnéztem egy részt, rég volt ilyen pozitív csalódásom egy sorozatban <#eljen> Kiscsákó banános megmozdulása halálos volt <#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Scholes18
kösz!

Glory Glory Man United!!

LasDen

Scholes18
hol lehet letölteni az elsõ évadot?

Glory Glory Man United!!

egypszichonauta
jesus,hol van az még?<#falbav>(amúgy köszi az infot)

Malakai
Nyár, ennyit tudni...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

mukika
jövõ nyáron. <#vigyor5>

egypszichonauta
végignéztem a két évadot,qrva jó sorozat!!!!3.évad mikor fog megjelenni?mert már nagyon várom...

"Yeah, Just Like Tomatoes"- ebben szerepelt Zooey Deschanel 😊 a kedvencem 😄 De csak angolul láttam, mert amúgy nem nézem a sorozatot.. asszem Kat, vagy Cat volt a neve. Annak az Andie-nek vagy kinek a barátnõjét játszotta.
Lobsterman
Leona Naess - Ballerina, ha minden igaz

Hát senki nem tud nekem segíteni? ti voltatok az utólsó reménységem.
LasDen
nah fasza......én teljesen benéztem a dolgokat... 😄
srry.....

Lobsterman
Mondtam olyat h 10. rész?
És de. Ez volt az évadzáró, a Pittsburgh. 1. évad, 10 rész, második évad, 12. Szóval mi is a probléma?

LasDen
má nem azé, de nem a 10. rész volt az évadzáró....
lásd:
19 Bash 10/9/2006
20 Mile Deep and A Foot Wide 10/16/2006
21 Yeah, Just Like Tomatoes 10/23/2006
22 Pittsburgh 10/30/2006

egypszichonauta
érdekelne a sorozat,rengeteg jót olvastam róla,szal szeretném nézni,tehát:honnan tudnám letölteni?thx