907
-
#426 de lehet hogy csak
#407:)
ésszerűbb, bár nem értem:D -
#425 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem nem kötötte fel a kötelet csak átdobta rajta:) -
#424 annál szerintem nagyobbat SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sprickolt -
#423 lehet megcsúszik a széken a lába az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és.......ondón -
#422 úgy legyen
jó arc nagyon! -
Monoton #421 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem Doug ot nem írják ki a sorozatból -
#420 jó volt nagyon az évadzáró
vége is ütött xD -
Monoton #419 Legyen már nyár :SSS -
#418 aha, köszi kár,kár...akkor kiírom...
-
#417 2009 nyaran kezdodik a 5. szezon -
Monoton #416 Ennyi volt -
#415 hány részes a 4 évad? 13? -
#414 nah pöpec
kösz az infót! -
Monoton #413 Vanfeliraaaaat -
Phat Smoker #412 mire az 5. évad elkezdődik, kész lesz a felirat! ;-) -
#411 jah sajnos :(
de kivárjuk -
#410 hát most sem sieti el a mélyen tisztelt fordító úr :( -
aidamn #409 A legújabb részek és az epizódismertető a www.nancybotwin.extra.hu oldalon. extrákkal meg minden. Érdemes benézni.Nancy ül a fűben, Spangli, Weeds -
#408 semmi felirat nélkül nem vágtam mit mond mert félálomban néztem de akk megnyugodtam xD -
#407 azzal csak az élményt növelte. nézd meg mégegyszer a jelenetet! -
#406 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Doug-ért kár lenne :S remélem megmenti vki :P -
#405 cliffhanger utálok nagyon nem fogják bírni az évadzárót. :D
amúgy király volt, vkinek gratula aki megjósolta, hogy kivel _kell_ újra találkoznunk így Mexikó mellett. Nancy válaszfényképe meg beteg, kiváncsi vagyok mennyit egyeztettek ezen a Dexter íróival:) -
Code92 #404 12.es rész nagyon nagy volt.. :D -
#403 Legyen elég annyi, hogy “ennyi volt”, hétfőn véget ér a 4. évad és lehet várni az ötödikre és a hatodikra (ugyanis a Showtime plusz két évadot rendelt be).
big tenksz nekik^^ -
#402 jaaaXD tényleg^^
csak úgy röpködnek az évadok, eddig nem is nagyon figyeltemXD -
#401 jah eléggé kevéske :/ -
Monoton #400 Általában annyi szokott lenni :) -
#399 csak 13 részes lesz az évad? -
#398 jaja
lesznek események gazdagon... -
Monoton #397 Akarom az uccsó részt most :D -
#396 kira! -
Monoton #395 Kinnt van a felirat a 12. részhez -
#394 lesz..... -
Monoton #393 Lesz ma új rész? /am lehet szedni feliratot elozo reszhez/ -
#392 "Szolgálati közlemény. Felirat hétfő előtt nem várható. Mindenkitől türelmet kérünk.
Köszönjük"
-
#391 furcsán köszönitek meg neki:P
[legalábbis sztem kultúráltabb lenne szépen megkérni, hogy ha ennyire soká tart neki fordítani, akkor hagyja a másik jelentkezőre inkább, mint megölni, hogy újra szabad préda lehessen a sorozat:)] -
#390 és ha megfojtanánk egy párnával titokban és másnak adnánk a fordítást? legalább stilszerű lenne))) -
#389 pedig sajna kénytelen leszek megvárni :/ -
Monoton #388 :DDDD -
#387 végül is ennyi erővel akkor az évadzáró részeket is ráér lefordítani mert úgy is csak több hónap múlva folytatják :P