907
-
#66 Nyár, ennyit tudni... -
#65 jövő nyáron. -
#64 végignéztem a két évadot,qrva jó sorozat!!!!3.évad mikor fog megjelenni?mert már nagyon várom... -
csgj #63 "Yeah, Just Like Tomatoes"- ebben szerepelt Zooey Deschanel :) a kedvencem :D De csak angolul láttam, mert amúgy nem nézem a sorozatot.. asszem Kat, vagy Cat volt a neve. Annak az Andie-nek vagy kinek a barátnőjét játszotta. -
#62 Leona Naess - Ballerina, ha minden igaz -
Hungarian McGee #61 Hát senki nem tud nekem segíteni? ti voltatok az utólsó reménységem. -
#60 nah fasza......én teljesen benéztem a dolgokat... :D
srry..... -
#59 Mondtam olyat h 10. rész?
És de. Ez volt az évadzáró, a Pittsburgh. 1. évad, 10 rész, második évad, 12. Szóval mi is a probléma? -
#58 má nem azé, de nem a 10. rész volt az évadzáró....
lásd:
19 Bash 10/9/2006
20 Mile Deep and A Foot Wide 10/16/2006
21 Yeah, Just Like Tomatoes 10/23/2006
22 Pittsburgh 10/30/2006 -
#57 érdekelne a sorozat,rengeteg jót olvastam róla,szal szeretném nézni,tehát:honnan tudnám letölteni?thx -
#56 Huhh. Ez a második évad zárórésze egyszerűen hihetetlenül durva.
Sokkot kaptam :)
Ha tudja valaki mi a rész végén a zene, ne habozzon megosztani velem :) -
Hungarian McGee #55 Itt egy jó kis kihívás(én már feladtam), elso évad 6. epizód végén Nancy nézi a (made by Kovi) filmet, és alatta megy egy nyálas kis zene, egyszeru de nekem tetszik...
És igen, megvettem a Weed's original soundtracket és nem volt rajta, csak az a szám amikor a 8. epizódban beszívva lövöldözik a patkányt, az jó:D -
#54 végre felirat...
petik3 -
#53 Végre sikerült megtekinteni......az előző részhez képest kicsit laposabb, de ebben is voltak nagyon durva dolgok :D
-
#52 Nancy ül a fûben - 2x04 (fordítás #2) Weeds - 2x04 - A.K.A. The Plant (HRHD-DiMENSiON) 06. 09. 17. Magyar fogtunder
Nancy ül a fûben - 2x04 (fordítás #1) Weeds - 2x04 - A.K.A. The Plant (HDTV-LOL) 06. 09. 17. Magyar petik3
-
winnie #51 miért ne vinné? -
#50 Akkor most nem viszi senki a sorit??? -
#49 na,fasza... -
#48 "Apuci ma 12:45 | Válasz | #4600
A Weeds és a Rescue me felszabadult, bárki fordíthatja, befejeztem. "
-
#47 apuci befejezte a sori feliratozását nagyon úgy néz ki... -
#46 Hát ez egy k*rva jó rész volt bazzeg... :D
nagyon nagy :D
és nekem eddig a 2x03 főcímdala tetszik az eredewti mellett....Shanet hogy megtanította, nade banánba?? -
Garfield #45 Megnézve a 2x03-at, egyéni módon oldották meg a kérdést. -
Garfield #44 Na szóval a második évadban nemcsak a főcímzene előadója változik részről-részre, hanem egy picit a szövege is? -
#43 S02E02
Nem volt rossz.... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Várható volt hogy Conrad visszamegy Nancyhez.... :D
De azon se csodálkoztam hogy Peter rájött hogy díler....
Szóval kiváncsi vagyok ebből hogy mászik ki....a vége is szép volt... :D -
#42 Nekem is a kedvenc sorozatom jelenleg a Dr House mellett!!! -
Tibmanus #41 mi bajod a magyar címével??? -
Tibmanus #40 nem is hbo produkció hanem showtime... -
amdrula #39 Tegnap megnéztem az 1. évadot + másodikból az első részt, tényleg jó cucc ;) -
#38 Én ma néztem meg az S2E01-t.......nagyon nagy volt....Nancy egyre nagyobb szarban van... :( -
#37 en kivarom ezt a 5napot.ha eddig tudtam varni akkor ez mar semmi.nem akarom fos minosegben nezni az egyik nagy kedvencem -
#36 thx az infot, season2ep1-et mar lattam es le is toltottem, de addig meg van par resz -
#35 Én pedig tegnap néztem meg az első évad utolsó részét (ami nagyon nagyon tetszett akár csak a sorozat egésze, a fordulat a végén nagyon tuti), hehe
A második évad első része pedig már tölthető, és a második évadot is 10 részesre tervezik:
-
#34 most kedztem el a sorozatot es elegge bejon :), elkepeszto 5letes :D
elso evad jol latom hogy "csak" 10 reszes?
masodik evad hany reszere tervezik?
elore is thx -
CUCLI #33 jaja most nézem énis :]
über nagyon -
#32 betonon fent van az s02e01 -
Number One #31 Az egyetlen sorozat amit mindenkinek ajanlom mert valami fantasztikus=)
Aki nem latta es olvassa ezeket a sorokat azzonnal nezze meg! -
#30 ehh...
keresem a 11. epizódot a neten, erre most jövök rá, hogy a 8. hó az augusztus. :p
jól átvertem magam. :] -
#29 Egy kis spoiler a 10. részből
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Nancy a megbeszélés végén visszamegy a borral és a srácok körbeveszik és felállnak ahogy kilép az ajtón aztán átadják a növényt neki és Lupita becsukja az ajtót tiszta keresztapa jelenet... Még a zene is hasonló:)
Állati ez a sorozat:)
-
CUCLI #28 jókis szülinapi ajándék lesz :) -
#27 Mivel HBO produkció ezért csak az HBO nyomja először tutira.