Weeds (Nancy ül a fűben)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Huhh. Ez a második évad zárórésze egyszerûen hihetetlenül durva.
Sokkot kaptam 😊

Ha tudja valaki mi a rész végén a zene, ne habozzon megosztani velem 😊

Itt egy jó kis kihívás(én már feladtam), elso évad 6. epizód végén Nancy nézi a (made by Kovi) filmet, és alatta megy egy nyálas kis zene, egyszeru de nekem tetszik...

És igen, megvettem a Weed's original soundtracket és nem volt rajta, csak az a szám amikor a 8. epizódban beszívva lövöldözik a patkányt, az jó😄
sadvagabond
végre felirat...
<#eljen>petik3

LasDen
Végre sikerült megtekinteni......az elõzõ részhez képest kicsit laposabb, de ebben is voltak nagyon durva dolgok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mukika
Nancy ül a fûben - 2x04 (fordítás #2) Weeds - 2x04 - A.K.A. The Plant (HRHD-DiMENSiON) 06. 09. 17. Magyar fogtunder
Nancy ül a fûben - 2x04 (fordítás #1) Weeds - 2x04 - A.K.A. The Plant (HDTV-LOL) 06. 09. 17. Magyar petik3

<#smile>

miért ne vinné?
LasDen
Akkor most nem viszi senki a sorit???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sadvagabond
na,fasza...

LasDen
"Apuci ma 12:45 | Válasz | #4600
A Weeds és a Rescue me felszabadult, bárki fordíthatja, befejeztem. "

<#szomoru1><#szomoru2><#rinya><#rinya><#rinya>

mukika
apuci befejezte a sori feliratozását nagyon úgy néz ki... <#szomoru1>

LasDen
Hát ez egy k*rva jó rész volt bazzeg... 😄
nagyon nagy 😄
és nekem eddig a 2x03 fõcímdala tetszik az eredewti mellett....Shanet hogy megtanította, nade banánba?? <#wilting><#banplz>

Megnézve a 2x03-at, egyéni módon oldották meg a kérdést. <#merges2><#nyes>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Na szóval a második évadban nemcsak a fõcímzene elõadója változik részrõl-részre, hanem egy picit a szövege is?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

LasDen
S02E02

Nem volt rossz.... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Várható volt hogy Conrad visszamegy Nancyhez.... 😄
De azon se csodálkoztam hogy Peter rájött hogy díler....

Szóval kiváncsi vagyok ebbõl hogy mászik ki....a vége is szép volt... 😄

REALista
Nekem is a kedvenc sorozatom jelenleg a Dr House mellett!!!<#vigyor>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

mi bajod a magyar címével???

nem is hbo produkció hanem showtime...

Tegnap megnéztem az 1. évadot + másodikból az elsõ részt, tényleg jó cucc 😉

PSN: berghold

LasDen
Én ma néztem meg az S2E01-t.......nagyon nagy volt....Nancy egyre nagyobb szarban van... 😞

Geeryy
en kivarom ezt a 5napot.ha eddig tudtam varni akkor ez mar semmi.nem akarom fos minosegben nezni az egyik nagy kedvencem

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Sil3nt
thx az infot, season2ep1-et mar lattam es le is toltottem, de addig meg van par resz

seriesfanatic
Én pedig tegnap néztem meg az elsõ évad utolsó részét (ami nagyon nagyon tetszett akár csak a sorozat egésze, a fordulat a végén nagyon tuti), hehe
A második évad elsõ része pedig már tölthetõ, és a második évadot is 10 részesre tervezik:
http://www.imdb.com/title/tt0439100/episodes#season-2

Sil3nt
most kedztem el a sorozatot es elegge bejon 😊, elkepeszto 5letes 😄
elso evad jol latom hogy "csak" 10 reszes?
masodik evad hany reszere tervezik?
elore is thx

jaja most nézem énis :]
über nagyon

http://thenamelessphoto.com/

mukika
betonon fent van az s02e01 <#wow2><#vigyor2><#taps>

Az egyetlen sorozat amit mindenkinek ajanlom mert valami fantasztikus=)
Aki nem latta es olvassa ezeket a sorokat azzonnal nezze meg!

mukika
ehh...

keresem a 11. epizódot a neten, erre most jövök rá, hogy a 8. hó az augusztus. :p

jól átvertem magam. :]

Bucser
Egy kis spoiler a 10. részbõl

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor Nancy a megbeszélés végén visszamegy a borral és a srácok körbeveszik és felállnak ahogy kilép az ajtón aztán átadják a növényt neki és Lupita becsukja az ajtót tiszta keresztapa jelenet... Még a zene is hasonló😊

Állati ez a sorozat😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

jókis szülinapi ajándék lesz 😊

Bucser
Mivel HBO produkció ezért csak az HBO nyomja elõször tutira.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mukika
11: Corn Snake 8/14/2006 - 2 hét a folytatásig 😊

mi a bajod a címmel ? szerintem 5letes
te milyen címet adtál volna neki ?

gyerekek ez a sorozat valami kegyetlen jó! most néztem meg a 3. részt. van valami tvs csatorna a hbo kívûl ahol minden nap nyomják?

Geeryy
remeljuk a szinkron nem ugy sikerül mint a cimadas <#wilting>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

mukika
Iwant2Belive
igaz, megnézem, fordítva emlékeztem, bocs

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

NAGYON NAGY sorozat!!! Óriási poénok, jó sztori, jó szereplõk(fõleg a szomszéd szõke nõ).
AJÁNLOM!

Megnéztem, továbbra sem tudok mást mondani mint amit már mondtam (meg Mukika is). Amit te mondasz az is a vége felé van (kábé 3 perccel a vége elõtt, egyébként elég nyílt utalás hisz az epizód címe is "The Grandmother"), de a legvégén az a poén van amit én leírtam a #15-ben. Talán nem árta neked is megnézni, mert én akárhányszor is nézem meg nem úgy tûnik hogy én lennék feledékeny.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Iwant2Belive
"Ennyi, semmilyen takarítónõ vagy ajtózárás nincs, valszeg egy korábbi jelenettel kevered, vagy valami másik sorozattal/filmmel."

khm lol kérlek nézd meg még1szer és meglátod, hogy te vagy a feledékeny, amugy mind2 poén nagyon jó, várom a folytatást

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

mukika
kb. 2 perccel korábbi jelenet. olaszos zene, a takarítónõ meg bezárja az ajtót. nem kicsit a Keresztapára utalva. 😊

de az utolsó jelenet sokkal nagyobb durranás szerintem. ;P

dzsekik = dzsekin

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Az utolsó pár másodpercben felkel a nõ az új fickója mellõl, felveszi a fickó dzsekijét, és kimegy a fürdõszobába aszzem inni, majd meglátja a tükörben a rövidítést a dzsekik. Ennyi, semmilyen takarítónõ vagy ajtózárás nincs, valszeg egy korábbi jelenettel kevered, vagy valami másik sorozattal/filmmel.

Iwant2Belive
Az utolsó pár másodpercben volt a keresztapás poén, mikor a takarítónõ rájukzárja az ajtót. A keresztapa 1nek is ugyan igy lett vége, mikor Pacino keresztapává avanzsált és a zárójelentben rájukzáródik az ajtó...

Szvsz a keresztapásnál sokkal nagyobb poén volt az utolsó pár másodperc.😊

mukika
Saturday July 15, 2006
Season 2 Premiere

<#worship><#finom>

Montanosz
nekem is nagyon be jön, tán még jobban mint a DH

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Iwant2Belive
ÉN NÉZEM!! 10/10!!!
Azt hiszem nyáron jön a folytatás... A Keresztapás befejezés nagy poén volt.😄D

nagyon sokan nézik, max nem írnak ide. linkelj ki a népnek egy részt, hadd lássák, hogy miez😊
mukika
senki más nem nézi/nézte? hát ez elszomorító... <#wow2>

mukika
leszedtem az elsõ szériát (10 rész) és végignéztem. rohadtúl bejött, nem rosz kis sorozat... a befejezésen jót szakadtam. 😄

remélem lesz folytatás, már most várom de nagyon. :o)