907
-
#226 erre -
#225 merre? -
#224 és van magyar felirat:) -
#223 Jön a spinoff?
http://www.sorozatjunkie.hu/2008/06/20/csucson-a-weeds-es-spinoffot-tervez/ -
#222 -
#221 nemtok ukránul:'( -
#220 persze, hogy nem magyar. -
#219 nem magyar? -
#218 Showtime, MONDAYS 10PM ET/PT -
#217 lol
holmikor? -
#216 forgatni? adni! :P -
#215 elkezdték már forgatni a 4. évadotvagymi? -
Code92 #214 áá nem hinném h. leváltják a "little boxes"-t :) -
Coco #213 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!öö ez a spanyol muzzik lesz a főcím zene ezentúl ami a végén szólt ? vagy hülyeség? :D -
#212 nah már fent is van a feliratok.hun a s04e01 angol felirata
remélem lesz aki fordítja xD -
#211 vagy 3. évadnyitó, mivel egyből ott folytatják:) -
#210 2. évadzáró -
CUCLI #209 hello! help pls.
nemtudom, hogy melyik évadot néztem utoljára, és nem tudom a story hol ért véget. ha jól emlékszem akkor a 2. évadot néztem és úgy volt vége, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valami nagy bandaháború van, nancy pasiját lelövik és a fiát elkapják a zsaruk, több kg fűvel a kocsiban
csak mert látom, hogy van szinkronos 3. évad és zavarban vagyok kicsit :)) -
#208 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"It's beautiful. I'm having jerk-off flashbacks. My old stains are still on the wall."
"I saw my grandma's vagina."
-
#207 nah, most még szerencsére little boxes volt, ez jó jel!:) (megyek is vissza nézni) -
#206 jaja, meg még a 3.évadot sem néztem végigXD
sajna szinkronosan nézem és eddig csak 7rész van úgy...de majd ha lesz hely a gépemen, akkor letöltöm angolul, nem várok én a szinkronra(pedig ritka az ilyen jó szinkron)...jaaah, és a vizsga miatt vagyok felpörögveXD -
#205 hogy fel vagy pörögve, mikor még legalább 48 óra, mire megnézed (tudod mint egy kisördög sugallom, hogy ne várj feliratra, MUHAHA) -
#204 nah, ma van hétfő, túl vagyok a vizsgán:)
de ami fontosabb, folytatódik a Weeds!!!!!! ma 4.évad premier!!!!!! -
Code92 #203 nem volt ez se rossz sőtt, volt egy feelingje bár kicsit eltérőbb az első 2 évadétól de ettől függetlenül -szerintem- nagyon nagy volt. -
#202 vmi nagyot kell húzniuk a - sztem - legrosszabb évad után...... -
#201 várom én is xD -
Code92 #200 neh kevesebb mint 1 hét :) kiváncsi leszek h. hogy folytatájk mert 3. évad végén volt egy kissebb "lezárás" :) -
Code92 #199 nah még 12 nap :) már számolok vissza ^^ remélem megjelenés után nemsokkal felirat is lesz, úgy lenne már igazán luxus -
#198 Új arcok a Weeds 4.évadban -
Code92 #197 na juhúúú évzáróra rá 1 napra már nézem is :) -
#196 nem tudja vki, hogy miért csak a 7.részig adták eddig magyarul a 3.évadot? csak úgy abbamaradt... -
#195 na végre valami infó
thx xD -
#194 én úgy tudom, hogy június 16.án kezdődik a 4.évad...
pá érdekesség:
Weeds 4.évad cuccok
Közeleg a 4.évad
4.évad! -
Code92 #193 na gyün már a 4. évad???? :) -
#192 lol:D -
Code92 #191 jaja de csak PB után :) (mert abból egy rész kb 10-15 perccel hosszabb ) :D:D:D -
#190 rövid de akkoris favorit;) -
Code92 #189 -.-" első évaddal kezdtem, az csak 10 rész volt sajna az egy nap alatt lement, második dettó és szerdától a 3.at néztem tegnap volt vége... rövid volt. -
#188 xD
nem azzal kezdte:D:D -
#187 loller
3-ik évaddal kezdted?