907
-
Code92 #186 nah végig nézve :( sajna tényleg elég kevés volt ez a 15 rész :(((((( -
Code92 #185 nah jólvan meggyőztetek :) bár weeds néhány helyen elég szorú, mellette még joey-t is nézek azt kegyetlen tud lenni néha :) holnaptól szedem akkor az Earl-t is :) -
#184 mivel a Weeds Dramedy, míg az Earl csak comedy..... -
#183 a Weeds nekem komolyabb hangvételű
Earlön meg szétröhögtem az agyam időnként :)
mindkettő királyság szvsz -
#182 nézd meg, komolyan, nagyon király:D
Én azt mondom, hogy jobb is mint a Weeds(sry mindenkitől:D) -
#181 nekem nem jött be........ -
#180 pedig eléggé komolyság! -
Code92 #179 my name is Earl valahogy nem érdekel így ismertető alapján, de ha azt mondod h. jobb mint az ismertetője hát esköszöm belenézek :) sry az offért. -
#178 akarom mondani a 3. évad végén, ami a 15. rész :$ -
#177 15,
és a 15 évad végén van egy viszonylag nagyobb lezárás,
úgy értem az első 3 közül itt a legkevésbé fájdalmas szünetet tartani -
#176 itt megnézhetek, hogy melyik évad hány részes:D
Ha megnézted az összes részt ajánlom a My Name is Earl sorozatot, mert az is kúrva jóó:D:D -
Code92 #175 magyarul szinkronnal :) fúúú rohadt rövidek ezek a 28 perces részek, most néztem meg egyhuzamba 4-et vááá lassa el fog fogyni 3. évadból ami szinkonos :(((( amúgy hány részes a teljes 3. évad???? -
#174 magyarul vagy angolul nézed?? -
Code92 #173 akkor jóóó :) hát megölt a kíváncsiság szal most jön a 3. évad 2. részétől az összes :) első részát közzvetzlen 2. évad után meg is néztem :D
-
#172 jaja, értem mire gondolsz:D -
Code92 #171 értem, am rohadt jó sorozat, hétfőn láttam coolon az első vad 2. részét azóta rá vagyok kattanva, tegnap toltam le az egész első évadot (részek közt kaja, tanulás szünettel) ma lett vége a 2. évadnak, csakhát ez is olyasmi mint a prison break (GYK szökés) részek, mindig a legakciódúsabb résznél van vége :) -
#170 fúúú...nemtom, de olyan háromnegyed, vagy egy év...
De ha olyan sorozatot adnak MO-n amiből már van vagy 6évad akkor elképzelhető, hogy nincs is szünet.
Például mostr a TV2 adja a Kyle XY-t és az első évad után nem is volt szünet, rögtön adták a 2.évadot, pedig Amerikában is csak a 2.évad fejeződött most be... -
Code92 #169 amúgy tv-ben évadok közt mennyi szünet szokott lenni? -
Code92 #168 ok, köszi :) -
#167 már van 7rész magyarul a 3.évadból is, meg ha visszaolvasol, akkor leírják, hogy juniusban lesz folyt. -
Code92 #166 mikorra várható h. tölthető lesz szinkronosan a 3. évad? (mármint mikor adják tv-ben?) most néztem meg az első évad utolsó részét és akkor úgy osztanám be a 2. évadot h. mire végignézem addigra kijön a 3. évad szinkronosan :) -
Code92 #165 aham annyira még nemsokat hallottam róla de most akkor lekapom :) -
#164 jaja, a flashget-el le lehet kapni egybe, sőt ha kilépsz akkor folytatni is tudod, ott ahol abbahagyta:D -
#163 :D
flesget-ről még nem hallotál? -
Code92 #162 hosszadalmas benyomkodni minden rarra ...... időigényes plussz addig itt kéne lenni gép előtt de azért köszi. valaki ftp??? -
#161 nem ftp hanem 250 forint 2 nap
én innen szedtem le mindet -
Code92 #160 jah persze magyar szinkronnal :) -
Code92 #159 nem tudtok v.mi jó ftp-s szerót ahol fent van az első évad ??? -
#158 köszi:D -
#157 kira -
boomerangtv #156 előrehozták. június elején -
#155 nem tudja valaki, hogy haladnak a sorozattal magyarországon? azt tudom, hogy 7 részt már leadtak, de a többi? most szünetel vagy csak nem teszik fel a torrentes oldalakra?:D:D -
#154 nemtom, sztem szeptember:D -
zotja #153 és ebből mikor jön a 4. ? :) -
#152 1 hétvége alatt megnéztem 3. évadot, lehet tartalékolni kellett volna -
#151 jól esne nekem is :) -
#150 4. évadot akaroooooook -
#149 a feliratok.hu-n nézd meg, van ott vagy 3-4 féle teljes évados fordítás, töltsd le és nézd meg h jó e hozzá.....ennyit tudok segíteni:D -
zotja #148 hello. a hdtv xvid crimson tipusu s01ep07 hez nicns vkinek felirata? egyik se jo hozzá leszedtem jopár félét :( vki? -
#147 és valaki más nemtudja??