907
996819_10151727385473748_1201144133_n.jp
  • Code92
    nah végig nézve :( sajna tényleg elég kevés volt ez a 15 rész :((((((
  • Code92
    nah jólvan meggyőztetek :) bár weeds néhány helyen elég szorú, mellette még joey-t is nézek azt kegyetlen tud lenni néha :) holnaptól szedem akkor az Earl-t is :)
  • LasDen #184
    mivel a Weeds Dramedy, míg az Earl csak comedy.....
  • desigo
    a Weeds nekem komolyabb hangvételű
    Earlön meg szétröhögtem az agyam időnként :)

mindkettő királyság szvsz
  • Bulykin
    nézd meg, komolyan, nagyon király:D
    Én azt mondom, hogy jobb is mint a Weeds(sry mindenkitől:D)
  • LasDen #181
    nekem nem jött be........
  • desigo
    pedig eléggé komolyság!
  • Code92
    my name is Earl valahogy nem érdekel így ismertető alapján, de ha azt mondod h. jobb mint az ismertetője hát esköszöm belenézek :) sry az offért.
  • tnm #178
    akarom mondani a 3. évad végén, ami a 15. rész :$
  • tnm #177
    15,
    és a 15 évad végén van egy viszonylag nagyobb lezárás,
    úgy értem az első 3 közül itt a legkevésbé fájdalmas szünetet tartani
  • Bulykin
    itt megnézhetek, hogy melyik évad hány részes:D
    Ha megnézted az összes részt ajánlom a My Name is Earl sorozatot, mert az is kúrva jóó:D:D
  • Code92
    magyarul szinkronnal :) fúúú rohadt rövidek ezek a 28 perces részek, most néztem meg egyhuzamba 4-et vááá lassa el fog fogyni 3. évadból ami szinkonos :(((( amúgy hány részes a teljes 3. évad????
  • Bulykin
    magyarul vagy angolul nézed??
  • Code92
    akkor jóóó :) hát megölt a kíváncsiság szal most jön a 3. évad 2. részétől az összes :) első részát közzvetzlen 2. évad után meg is néztem :D
  • Bulykin
    jaja, értem mire gondolsz:D
  • Code92
    értem, am rohadt jó sorozat, hétfőn láttam coolon az első vad 2. részét azóta rá vagyok kattanva, tegnap toltam le az egész első évadot (részek közt kaja, tanulás szünettel) ma lett vége a 2. évadnak, csakhát ez is olyasmi mint a prison break (GYK szökés) részek, mindig a legakciódúsabb résznél van vége :)
  • Bulykin
    fúúú...nemtom, de olyan háromnegyed, vagy egy év...
    De ha olyan sorozatot adnak MO-n amiből már van vagy 6évad akkor elképzelhető, hogy nincs is szünet.
    Például mostr a TV2 adja a Kyle XY-t és az első évad után nem is volt szünet, rögtön adták a 2.évadot, pedig Amerikában is csak a 2.évad fejeződött most be...
  • Code92
    amúgy tv-ben évadok közt mennyi szünet szokott lenni?
  • Code92
    ok, köszi :)
  • Bulykin
    már van 7rész magyarul a 3.évadból is, meg ha visszaolvasol, akkor leírják, hogy juniusban lesz folyt.
  • Code92
    mikorra várható h. tölthető lesz szinkronosan a 3. évad? (mármint mikor adják tv-ben?) most néztem meg az első évad utolsó részét és akkor úgy osztanám be a 2. évadot h. mire végignézem addigra kijön a 3. évad szinkronosan :)
  • Code92
    aham annyira még nemsokat hallottam róla de most akkor lekapom :)
  • Bulykin
    jaja, a flashget-el le lehet kapni egybe, sőt ha kilépsz akkor folytatni is tudod, ott ahol abbahagyta:D
  • CheAteR88 #163
    :D
    flesget-ről még nem hallotál?
  • Code92
    hosszadalmas benyomkodni minden rarra ...... időigényes plussz addig itt kéne lenni gép előtt de azért köszi. valaki ftp???
  • CheAteR88 #161
    nem ftp hanem 250 forint 2 nap
    én innen szedtem le mindet
  • Code92
    jah persze magyar szinkronnal :)
  • Code92
    nem tudtok v.mi jó ftp-s szerót ahol fent van az első évad ???
  • Bulykin
    köszi:D
  • desigo
    kira
  • boomerangtv
    előrehozták. június elején
  • Bulykin
    nem tudja valaki, hogy haladnak a sorozattal magyarországon? azt tudom, hogy 7 részt már leadtak, de a többi? most szünetel vagy csak nem teszik fel a torrentes oldalakra?:D:D
  • Bulykin
    nemtom, sztem szeptember:D
  • zotja
    és ebből mikor jön a 4. ? :)
  • passatgt
    1 hétvége alatt megnéztem 3. évadot, lehet tartalékolni kellett volna
  • desigo
    jól esne nekem is :)
  • passatgt
    4. évadot akaroooooook
  • Bulykin
    a feliratok.hu-n nézd meg, van ott vagy 3-4 féle teljes évados fordítás, töltsd le és nézd meg h jó e hozzá.....ennyit tudok segíteni:D
  • zotja
    hello. a hdtv xvid crimson tipusu s01ep07 hez nicns vkinek felirata? egyik se jo hozzá leszedtem jopár félét :( vki?
  • Bulykin
    és valaki más nemtudja??