907
-
#506 hogy őszinte legyek azért vártam volna a little boxes-es intrót :( legalább egyszer, évadnyitóra betolhatták volna (nem kell feltétlenül Agrestic, Ren Marral is meglehetne csinálni) -
#505 ja ez zsír volt:D -
#504 Kicsit lightos volt az első rész de jó volt látni végre megint a szereplőket.Jó lesz ez érzem xD
-
#503 hohó, átcsúsztam felette, köszönet :)
tnm: reggel volt még :D -
#502 téked volt, holnapra meg új rész lesz. :)) -
#501 pedig van
köszönjük -
#500 Hát, a hétvége elmúlott, magyar felirat meg nyista -
#499 remélem csak azé me elso resz, enis néztem má, jó lessz ez :D:D:D -
#498 hát ja semmin se lehetett röhögni. -
Kosadzk1 #497 pedig nemfeltétlen jelent fordítást :) btw angol felirattal is simán érthető, bár így az első rész nem hozta azt az igazi weeds feelinget. -
#496 ejj, én meg már azt hittem h magyar -
Kosadzk1 #495 van felirat az első részhez hosszupuskán -
#494 kicsit messze van :)
jó utat.. -
#493 jólmegybaszdmeg:D -
Monoton #492 Cactus:
Ezt az évadot is vállalom fordítani, viszont egy kis türelmeteket kérem, ugyanis holnap utazom Bostonba, úgyhogy az most az prio1 Terveim szerint hétvégén tudok vele foglalkozni.
Köszi a türelmet! -
Monoton #491 Hétvégére biztos meg lesz. -
#490 foggalmam sincs, az eddigi évadokat mind szinkronnal lestem, de már unom a várakozást, szal most bekapcsolódok rendesen én is^^ -
#489 ja,az fain :\ akkor ma már biztos,hogy nem lesz felirat. vagy kb mennyi idő szokott neki lenni? -
#488 KATT -
#487 ki szokta fordítani? és kb hány nap alatt készül el? meg hol fogja jelezni ha elkezdi illetve hol lesz fent legelőször? -
#486 még nem jelezte a fordító h elkezdte volna... -
musza #485 Valaki az 5.évad első részéhez magyar feliratról, tud valamit?? -
#484 hm... félek, hogy a sorozatnak hosszú távon rosszat fog tenni, hogy ilyen sok helyszínen fogjuk követni a szereplőket. nagyon kevés idő fog majd jutni egy-egy szálra, és mostmár nem lehet azzal spórolni, hogy a szálak egymásba futnak, egymást metszik, mint az első évadokban, mikor gyakorlatilag mindenki egy köpésre volt a másiktól. -
#483 Nancy laza xD -
#482 sztem, még azt is érdemes lenne megvárni, hogy idénre kik maradnak. nem hiszem, hogy a 4. évados cast maradna 1:1-ben. -
#481 zsíír,csak valami aktuálisabb kéne :D -
hitch #480
Bannernak? -
#479 na,úgy akartam mondani,hogy kedden reggel...:D -
#478 nem rémlik, hogy weeds-nél szokott lenni preair. -
#477 júni 8...én meg júni 5-re emlékeztem és már nagyban kerestem neten,hogy holvanmárazújrész :D holnap reggel már gondolom fent lesz -
#476 nah halo mindjá ittvan. jujuj de varom má :D:D:D:D remélem 1ből tolják fel amint leadták :D -
#475 nah ezt az évadot már én feliratosan nézem, nem várok a szinkronra:D -
#474 jó lesz -
#473 yes we cannabis! :ASd:Asd:AsD:aS:Da:SdAS: -
Monoton #472 Weeds előzetes - nagyon üt :D -
#471 nah már nincs egy hónap se -
#470 kár, hogy magyar idő szerint ez 9-e lesz. -
#469 ezta hbd ajándékot, ugyanis nekem júni 8-án van ;)
-
#468 láv -
zotja #467 nagyon szét...ám :)