1089
Jött egy hurrikán ... és jött vele más is
-
#359 uii uiii uiiiiii -
#358 a kis csajnak a leggagyibb a hangja :| vinnyog :||w -
#357 rohatt baloldaliak azé -
Monoton #356 azta Jó kis sorozat! -
#355 az a szinész aki Dave-t játsza az nagyon jól csinálja... de a szinkron az szörnyű, főleg azután hogy 14 részen át az eredetit halgattam. -
#354 dave + larkin-ig még csak csak, de mikor meghallottam: hol a sör...
a srác, nem jut eszembe neve, az borzalmasan játszik, nagyon utálom -
#353 Az egész szinkron egy LOL. Russel hangja olyan mint amilyen Bruce willis-nek szokott lenni... LOL -
qper #352 Dave-nek meg Larkinnak milyen hangja van, megalol
Mert véletlenül sincsen kb. azonos orgánumú szinkronhang.... -
qper #351 Köszi szépen, király vagy! :)
-
#350 az jó lessz. -
maffe #349 a 14.rész feliratát feltöltöttem, hétvégén megcsinálom a 15.részt is. -
#348 egyetértek... én inkább azt kérdezném: Mi a F*szt képzelnek magukról. -
_Vegeta_ #347 Kivetelesen a sawrol akkor jol irtak. :) -
#346 ja,és ha kitömörítem nevezzem átt mindet?mert azt mondja hogy ilyen nevü file már létezik.írjam utánna hogy 01-02-03?(na most biztos jó sokan röhögnek rajtam) -
#345 tehát:lejön egy rakás rar-ba tömörített film.pl ha letöltöm az invasion 1-11-et,akkor az lejön tényleg 24 darab rar formátumban,de mind ugyanaz.egyik sem különbözik a másiktól kitömörítés után.akkor miért van rájuk szükségem?egyetz kitömörítek és kész,tudom nézni,megvan a film,a többi meg csókolom.vagy nem?eddig lehet hibát követtem el,de kicsomagoltam kettőt,összenéztem,ugyanaz,akkor a többit töröltem.mit hibáztam? -
#344 az első két részt láttam angolul,most pénteken megnézem még1* magyarul,a bemutatóból nem tünt olyan összecsapottnak a szinkron,mint a Lostban volt. -
#343 Az indexesek különcködő "megmondomafrankót" vadbarmok, ezt már egy ideje lehet tudni.Én már nem is olvasok tőlük filmkritikát, főleg mióta a már-már kultfilm-szerű SAW1-ről ezt írták:"kerüljék messzire ezt a lapos, mesterkélt, kiszámítható, jellegtelen, néhány használható ötletet a semmibe eldurrogtató förtelmet." -
qper #342 az index egy faszkalapokból álló csőcselék.
Nem értem kik vagy mik dolgoznak a szerkesztőségben, de valami nem stimmel a proceszorukkal az tuti. Múlt héten a Kútfejeket istenítették (az utóbbi évtizedek egyik leggyengébb legszínvonaltalanabb magyar filmjét), ezen a héten pedig a Fehér tenyér c. alkotást pocskondiázták ott ahol érték (annak ellenére hogy mindneki más az egekbe dícséri).
Hülyék ezek. -
#341 Index kritika
-
#340 És semmiképpen ne próbáld Total Commanderrel kitömöríteni, használj winrar/winace-t :D -
#339 Hogyhogy sok példányban lejön??? Ugye nem arra gondolsz, hogy a 360 megás film pl 15 megás szeletekre van tömörítve a rarral (általában 22-24 darabra)? Ha igen, akkor lene törölj egy darabot sem, amíg kinem tömöríted. -
#338 igen,a 14-en már túl vagyok,a 15-ös epizódhoz várom már elég régen a feliratot.ez most elég lassan akar elkészülni(nem sürgetés) -
#337 A 14.hez már napok óta van magyar felirat a hosszúpuskán: http://hosszupuska.fw.hu
Kint volt korábban csak törölték a kedves moderátorok... csak azt nem tudom miért? -
#336 lassan nem készül a 15-höz felirat? -
#335 BSG-t nem ismerem szinkronnal,lehet igazad van,a lost viszont tényleg szörnyű szinkronnal.de mondjuk én mindent felirattal nézek ha lehetőségem van rá,habár állítólag a magarok szinkronban magasan jók(nem a legjobbak)
OFF:ha torrentről töltök,a film sok-sok példánya lejön,mind rar-ban.egyet kicsomagolok,simán nézhetem,a többit meg törölhetem,akkor miért van rájuk szükségem?miért nem csak egyszer szerepel?ez biztos amatör kérdés de én magam is amatör vagyok torrentezésben-meg egyáltalán...ha valaki elmagyarázná ezt nekem,akár priviben...megköszönném.bocs az off-ért -
#334 3/8/2006 :|
Tom (Underlay) hangja is egy rakás fos lett az előzetes alapján, meg Rose-zal sem vagyok megelégedve... -
zorden #333 Hiba, a BSG nagyon jo, foleg Lost viszonylatban :-)
Invasion 16. resz mikor lesz, e het kimarad? -
#332 Dave hangja tenyleg sz*r! visszont szerintem a tobbi elmegy.bar ez meg nem azt jelenti h, neznem majd az Rtl klubon.De szerintem sokkal jobb lett mint a lost-é(bár meg ez se éri el a szintet)de a javulas az csak pozitiv -
#331 ez mondjuk várható volt,nem nagyon láttam még jó szinkront...azt mondjuk már az első résznél tudtam h a kislány szinkronja olyan szinten idegesítő lesz hogy még...annyira rossz h nem tudnak igazi gyerekszinkront alkalmazni,csak felnőttek gügyögnek,amitől az ember a falra mászik...remélem most legalább valami korban hozzáillő lesz a hang...
-
#330 uhhh hát most este láttam az RTL-es előzetest, Dave szinkronhangja rohadt gyengére sikerült... de a többieké sem kutya. élményromboló esküszöm... meg maga az előzetes is nem kicsit SPOILER gyanús. -
#329 The 4400 itt olvasgass róla. és van külön topikja is. :) -
#328 mi az a 4400? nem ismerem,ha jó film,esetleg kipróbálnám én is.meg ha valaki tud jó sorozatot,akkor szyvesen venném,a loston meg az invasionon kívül nem nagyon néztem semmit.ill régen a battlestar galactikát de azzal leálltam,úgy hallottam nem is baj...
most én is megnézem a 13-14et...kíváncsi vagyok... -
#327 :DDDdd kicsit furcsa ja.
SPOILER
na megnéztem a 14-et is. nagyon nem tetszett. mekkora egy baromság volt már, hogy megjelent Dave2 és randalírozott.... áhhh. jó lehet azért nem tetszik már annyira, mert időközben bepótoltam a 4400 majdnem összes részét, és hát az eléggé üti ezt a sorozatot. remélem a 15. rész jobb lesz (felirat hiányában nem néztem még meg) illetve most szünet után remélem összehoznak valami nagy durranást. -
#326 a tom-seriffnek nincs civil ruhája?vagy csak nem szereti hordani?
ma néztem meg a 11-et.hááát,elég hülyeségnek tartom hogy a helyettese csak úgy levágja a karját mert tom azt mondja ez így helyes.ill csak sugallja neki...ettöl a blődségtöl eltekintve elég jó a sorozat.de komolyan,néha átöltözhetne a serif.nem? -
maffe #325 üdv
csináltam javított packot. ha archivaltok, szedjetek le.
időzítés, fordítási hibák(már amelyikről tudtam), illetve hosszú sorok tördelése (max 42/sor).
-
#324 még nincs. 14es készülőben, 15öshöz meg még nincs angol felirat. :[ -
#323 jóemberek!!!a 14-15 részhez nincs felirat?én legalább is nem találtam...??? -
Bandy #322 a 15ös rész se semmi főleg a vége :D -
Bandy #321 spoiler
bazz elkapták kirát is :((( áhhhh fenébe.... -
#320 én is rühelem amikor offoznak... nyissatok magatoknak más topicot! ott oszthatjátok egymást.