Invasion - Rejtélyek városa (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
ez már foglalkoztat egy ideje, mindenhol ezt olvasom.
mégis milyen?

mukika
a 10es rész lol-os verziója mekkora egy szar... <#levele><#levele><#levele> inkább letöltök egy másik verziót.

Serpa
elsõ rész felkelltette a figyelmemet a széria iránt.
remélem a macskának nem lesz baja, mint a PB ben.

mukika
icewolf
én eddig filefront-os linkekrõl szedtem... azaz a nevek 1. rész: 101, 2.rész: 102... ha valaki szintén ezekrõl a linkekrõl töltött, megmondhatná hol talált hozzá normális feliratot, ami nem csúszkál össze vissza.. valahol 20 másodperces késleltetést kell csinálnom plusszban, vagy minuszban, és ez így nem igazán kóser.
Elõrre is köszönöm.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Nezegsd a tv.com ot. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

mukika
torrent, dc... <#pardon1>

icewolf
ja.. bocsesz.. megtaláltam.. a töbit honan tudom megszerezni?

icewolf
Hány részes a sorozat 1. évadja? Csakmert nekem megvan az 1-10.-ig és azt szeretmém tudni, hogy van e több rész...

A reszek a felfedezesrol szol inkabb, ha nem igy lenne akk nem lenne NSA/CIA hanem mar O'Neillék is lopkodnak a technologiakat. 😊
Mar csorog a surface ha megneztem megyek az õ topikjaba. 😉

mrzed001
SG1: ha belegondolsz akár csak az eredeti filmbe is, már ott is tudták, hogy a "kapu az égbe" (buta fordításuk szerint) a kütyü. Egy kapun ugyebár jönni menni lehet, tehát védekezni kell, attól függõen hogy ki is jön át rajta. Talán nem véletlenül rejtették a legjobban védett bunkerbe (ahol manapság ugyebár a NORAD van) és adták a katonaság kezébe (ami a külsõ ellenfél ellen véd), és nem az FBI/NSA ... kezébe. Szóval elõbb védekeztek, mint egyáltalán használni tudták volna

Surface-t meg csak nézegesd, most jönnek a jó részek 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

SGben ugytudom a felfedezes a legfobb cel, mint star trekben(legalabbis az SGC-n belul). A kulso tamadok elleni vedelem csak masodlagos.

Surface
Oke, eddig csak 9-ig lattam a reszeket, de lassan potolom aztan visszaterunk ra. 😊

mrzed001
Threshold
Az elsõ nem katonai, normálisan és értelmesen felállított védelmi központ (SG jó példa volt a katonaira, de oda az is kellett, mivel elsõsorban külsõ támadók elleni védelem volt a cél)

Surface
most indult be igazán, az elsõ pár (~5-6) résztõl nekem is forgott a gyomrom (amikor egy ágyban aludt a srác Nimivel, nos, az volt a mélypont sztem), de az utolsó 2-3 rész piszokjóra sikeredett.

de ezt inkább a saját fórumaikban

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Hunnenkoenig
Na megneztem 13.-ig... hat mostmar kezd beindulni a cselekmeny...

Hunnenkoenig
Hat ma megneztem a 9. reszig. Eddig az elsö negyet lattam a sorozat kezdesekor.
Hat szerintem nagyon vontatott szar. De valami miatt azert megis nezem...

Most mar kezd kicsit törtenni is valami, de az eddigieket bele lehetett volna tömöriteni 4 reszbe amx, akkor meg izgi is lett volna.

Threshold
Kristalyerdo, alakot valtoztato halálgömb, nemááá. 😊 Egyetlenegy dolog volt jo benne az pedig a szineszi munka, szentem azt nagyon jol megoldottak a szineszek. De ez a stargate/4400 gyurjuk a kettot ossze hatha kijon belole valami jo, nagyon otlettelen. 😞

Surface
Talan mar emlitettem is. Szokasos gazdag amcsi kolykok, eddig relytozkodo a fold alatt elo az embernel fejlettebb civilizacio.. nagyon gyeregbeteg. 😊

mrzed001
És mi váltotta ki eme reakciókat belõled ? 😊)

A threshold inkabb rohejes volt, de tetszett azert. 😊
A szurfész is inkabb gyerekes mintsem komoly ál"scifi". 😊
Legalabbis nézetem szerint.

mrzed001
Nekem a Threshold jobban bejött, valahogy kevésbé volt vontatott és szájbarágós (talán értelmesebb embereknek készült, ezért is lett cancel).
Ami az Invasion-t illeti, az valahogy eddig elég jól haladt, és most egy kissé vontatott lett, szemben a Surface-el, ami meg éppen most gyorsult és durvult be (csak az utolsó 3-4 részt nézve a Surface jobb volt, mint az Invasion szerintem)

Az elsõ részt februárban adja az RTL Klub

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Az addig oké, de megéri megvenni egy 1szerias sorozatot? 😊

mrzed: szurkolok az invasionnak, még ez a legertelmesebb a surface-invasion-threshold harmas kozul, jolenne ha maradna, de nembiztos hogy maradnifog. 😞

mintha nem lett volna még cancel sorozat a magyar tévében. ha kint nem is megy le a sorozat teljesen (azért le fog, ha csak nagyon el nem intázi a heist), itthon attól még mind a 22 rész adásban lesz.
mrzed001
Ááá Cancel nem lesz az Invasionnak.
Gondolom rendesen megfizették a megfelelõ nagyságú (hasra)nézettségi számokat, mert elég nagyok vannak 😊)

A Rosie-t játszó kiscsaj remélem megtanul magyarul, és szinkronizálja saját magát. Nem vagyok egy habos-babos lelkületû pedofil, de annak a kislánynak kifejezetten bájos hangja van 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Rejtélyek városa 😄DDDDDDDDDDDDDDd

Ki vót az a tökhülye aki ezt a címet adta? Ülj le fiam, egyes!

Törölt felhasználó
www.reteksub.atw.hu
Kampanyolnak ezerrel, mint a losttal is tettek. (LOST-ELTUNTEK)

Csak azt nem ertem miert vettek meg. Elkepzelheto ebbol is cancel lesz. 😊

Panther
Hol láttad? Úgy rémlik, a feliratok.hu-n nincs.....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Rejtélyek városaaaaaaaaaaaaa????????????? Micsoda? Vannak angol címek, amiket nehezen lehetne lefordítani, ilyenkor ki kell találni valamit, de az "Invázió" mindent elmond és magáért beszél. Micsoda banda.....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

mrzed001
ÁÁÁÁÁÁÁáááááá Rejtélyek városa
Nem elég a Csillagközi Romboló alias Battlestar Galactica, most még ez is
Valyon miért nem volt jó nekik az Invázió, mint cím ?? [bögrék, poharak, kancsók, köcsögök <#kocsog>]

Törölt felhasználó
Mondjuk jobb címet is választhattak volna!
Törölt felhasználó
Angol felirat már van,napok kérdése és lesz magyar is.
Törölt felhasználó
http://www.origo.hu/szorakozas/teve/20060131marlattuk.html

Indul a Rejtélyek városa!!
Panther
Na jó ajánlok pár szinkrohonhangot a fõbb szereplõkhöz: 😊))))

William Fichtner (Underlay seriff) - Csernák János
Eddie Cibrian (Russell Varon) - Csankó Zoltán/Bozsó Péter
Lisa Sheridan (Larkin) - Kökényessi Ági
Kari Matchett (a doktornõ) - ?????

Tudom, egy ilyen találgatásnak semmi értelme, de azért jó volt leírni...😊

mrzed001
Háteztnemhiszemel. Még le se adták az elsõ szériát, és magyarok is adni fogják?
Nem e kamu e ? 😊)

Gorvik
Beszarás... Nem hittem volna, hogy 10 éven belül leadják itthon (már ha igaz...).
Tuti elrontják tré szinkronhangokkal...

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

http://www.torrentspy.com vagy http://www.mininova.org/
én innen szedtem le õket

Az 1x12-vel mi a fene van? Próbálom letölteni az általam ismert torrentoldalakról, de mindenhol csak 1-2 ember seedeli. Az egyedüli amit sokan seedelnek az a 190 megás handheld verzió (az meg kel la fenének)

honnan lehet 1x12-es Invasion-t tölteni??

Panther
Basszus, végignéztem az összes általam ismert subos oldalt, de sehol sincs a 12.-ik részhez felirat, még német, vagy francia sincs. 😞A Power címet viseli a 12.-ik rész...majd még nézelõdöm.....

ha lattok valahol angul subot, elküldhetnétek, nélküle nem tudjuk forditani
nem, én is angolul néztem meg

Panther
A 12.-ik részhez nem tudtok még magyar feliratot valahol (?), mert a feliratok.hu-n és a tükörszerverein még nincs, csak a 11. részhez.

jan 23 az ma van 😄.

www.fenyek.hu 😊
hát igen tényleg izgi lett a 12. rész

van mar s1e12 is, a 11 vege eleg izgalmas 😊
juj a legujabb rész nagyon komoly 😊 szerintem most kezd igazán izgis lenni a sorozat 😄.

Invasion.S01E10.Real.Proper.HDTV.XviD-SGC

végre végre😊
robie18
Kösy srácok! Megnézem!

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

mrzed001
Igaz, vakulok 😊)