1089
Jött egy hurrikán ... és jött vele más is
-
#399 mármint a tv-ben... -
#398 ma 2 filmben is feltűnt a sheriff. -
#397 köszönöm
-
#396 Miután kitömörítetted a filmet a rar-ból (darabolt rarnál .rar, .r00, .r01 stb), akkor már nincs rájuk szükség. -
#395 help!
az invasion részek nél vannak "r" fileok (r01 stb)
az lenne a kérdésem, hogy ezekre sztükség van e, mert a film egy külön .avi-ban van....
htx
-
#394 ez gyors volt :D -
#393 nice banner.
ja a magyar es angol nevet a topic cimbe meg lehetne forditani, javitana a helyzeten -
#392 Ha mar nagyon fontos, akkor inkabbInvasion - Rejtélyek városa (TV) legyen -
#391 Ja, en is kerestem vagy 5 percig, mire ratalaltam... -
#390 banner faxa, a cím bővítés egy rossz ötlet volt. -
#389 lost topicba még most is jönnek ezek a kérdések...
elég lett volna a hosszú címbe is a rejtélyek városa. a kereső úgy is kidobta volna. nem tetszik nekem ez a cím. -
#388 -
#387 -
#386 ami ugye negativ "rank" nezve.jon majd a honnan lehet leszedni?mivan a vizbe ?szinkrosan van vhol? es egyeb ilyen tipusu kerdesek tomkelege mint annak idejen a lost topicba .előre felek :D -
qper #385 hogy az is megtalálja a fórumot aki az RTL-en nézi a sorozatot. -
#384 Miért kellett atnevezni? -
winnie #383 valaki nem csinálna a sorozatnak egy bannert? -
#382 asszem rákos. -
#381 még nem volt...
16: The Fittest 3/8/2006 -
#380 A neger ficko, aki elmondta a del amerikai eseteket (azzal a csajjal együtt) az is azt mondta, hogy ö sem kellett nekik, de mar nem emlekszem, hogy miert. Asszem valami betegsegben szenved. Mutatta is a sebeket.
Szerintem ugyanez van a kiscsajjal is.
Emlekszik meg ra valaki mi volt a baja a negernek? -
#379 Spoiler
[szin=white]
Ez igaz, a búvárt el is felejtettem. Mondjuk arról nem kaptunk infót, hogy a búvárból jelent-e meg másolat.
Überképességei remélem nem lesznek, viszont ha megjelenne a másolata is az elég érdekes lenne :)) -
qper #378 heló!
úgy tudom, hogy lement -
qper #377 SPOILER
a katonai búvár is kikecmergett valahogyan a lény fogságából, őrajta is ott voltak a csápok nyomati, véres volt, aztán a kórházban meg is halt.
Bár gondolom Kirára nem ilyen sors vár, sz.tem túléli és valamiféle überképességekre tesz szert úgy, mint Miles a Surface-ben. -
zorden #376 Sziasztok!
E heten lement a 16-os? -
#375 Spoiler
[szin=white]
jaja, az eredeti Kira volt, csak az a kérdés, hogy hogy került oda (akit elkapnak behúzzák és elsüllyesztik)? Szóval valamiért nem kellett a "halacskának", vagy miért vitte vissza?
-
#374 spoiler
én úgy láttam, hogy vér volt rajta, amikor az apja megtalálta (na már most a "másolatokon" semmilyen külsérelmi nyom nem volt) tehát az "eredeti" feküdt a homokban -
DieHard #373 sziasztok. kiírnám dvdre az első 12 részt. a 10. rész elég xar. tudtok egy jól működőnek linkjét adni, amihez van magyar felirat. köszi -
Kingsley #372 Hello... a sorozat zenéjéről nem tud vki vmilyen infot esetleg? :) -
#371 Spoiler:
Elég uncsi rész volt egyrészt, egyrészt végre elkezdték vizsgálni, hogy miben is különböznek az emberektől.
Kira meghal-e jó kérdés, hiszen leszívta (egyrészt/teljesen?) a lény, másrészt miért ne szívta volna le teljesen?
Szóval meg kellene, hogy haljon, és egy másolat feltünjön. Aztán lehet, hogy nem hal meg, és egy másolat feltünik :DD
Ami a magyart illeti, Mariel-en kívül SENKINEK nem volt nyerő a magyar hangja.
Tényleg, a főtűzzótó mesternek ugyan minek kellett új hangot adni, miért nem volt jó neki a 3.műszakos? -
#370 Bizony... nagyon durva.
Spoiler!
Szerintetek Kira meghal? ki húzta ki a vízből, vagy magától jött volna ki? -
ac3 #369 15. resz rulz :)
thx a forditoknak :) -
#368 Hát ez egyre jobb lesz. -
#367 áá kintvan a felirat, es elfelejtettem letolteni a reszt.nemtudom miert nem szedtem akkor rogton. ilyenkor megtudnek orulni.meg kb~28perc es nezhetem. -
ugye ezután a kisebb szünet után is vállalod/vállaljátok a fordítást? -
maffe #365 15. rész felirata 2 helyről is szedhető! -
#364 a 14. rész elég lagymatag volt.
egyedül azon lepődtem meg kicsit, hogy Underlay ismeri Surát -
zorden #363 Fene ezekbe a szunetekbe... -
#362 Egy kicsit mintha a Világok Harcából koppintották volna ezt a "vihar, hurrikán, villámlás, közbe ufó importálás" dolgot, nem? -
#361 nem. 3/8/2006... ekkor jön majd csak. -
zorden #360 Szisztok... volt ezen a heten 16. epizod?