Invasion - Rejtélyek városa (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem a macskának nem lesz baja, mint a PB ben.
Elõrre is köszönöm.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Mar csorog a surface ha megneztem megyek az õ topikjaba. 😉
Surface-t meg csak nézegesd, most jönnek a jó részek 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Surface
Oke, eddig csak 9-ig lattam a reszeket, de lassan potolom aztan visszaterunk ra. 😊
Az elsõ nem katonai, normálisan és értelmesen felállított védelmi központ (SG jó példa volt a katonaira, de oda az is kellett, mivel elsõsorban külsõ támadók elleni védelem volt a cél)
Surface
most indult be igazán, az elsõ pár (~5-6) résztõl nekem is forgott a gyomrom (amikor egy ágyban aludt a srác Nimivel, nos, az volt a mélypont sztem), de az utolsó 2-3 rész piszokjóra sikeredett.
de ezt inkább a saját fórumaikban
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Hat szerintem nagyon vontatott szar. De valami miatt azert megis nezem...
Most mar kezd kicsit törtenni is valami, de az eddigieket bele lehetett volna tömöriteni 4 reszbe amx, akkor meg izgi is lett volna.
Kristalyerdo, alakot valtoztato halálgömb, nemááá. 😊 Egyetlenegy dolog volt jo benne az pedig a szineszi munka, szentem azt nagyon jol megoldottak a szineszek. De ez a stargate/4400 gyurjuk a kettot ossze hatha kijon belole valami jo, nagyon otlettelen. 😞
Surface
Talan mar emlitettem is. Szokasos gazdag amcsi kolykok, eddig relytozkodo a fold alatt elo az embernel fejlettebb civilizacio.. nagyon gyeregbeteg. 😊
A szurfész is inkabb gyerekes mintsem komoly ál"scifi". 😊
Legalabbis nézetem szerint.
Ami az Invasion-t illeti, az valahogy eddig elég jól haladt, és most egy kissé vontatott lett, szemben a Surface-el, ami meg éppen most gyorsult és durvult be (csak az utolsó 3-4 részt nézve a Surface jobb volt, mint az Invasion szerintem)
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
mrzed: szurkolok az invasionnak, még ez a legertelmesebb a surface-invasion-threshold harmas kozul, jolenne ha maradna, de nembiztos hogy maradnifog. 😞
Gondolom rendesen megfizették a megfelelõ nagyságú (hasra)nézettségi számokat, mert elég nagyok vannak 😊)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Ki vót az a tökhülye aki ezt a címet adta? Ülj le fiam, egyes!
Csak azt nem ertem miert vettek meg. Elkepzelheto ebbol is cancel lesz. 😊
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Nem elég a Csillagközi Romboló alias Battlestar Galactica, most még ez is
Valyon miért nem volt jó nekik az Invázió, mint cím ?? [bögrék, poharak, kancsók, köcsögök <#kocsog>#kocsog>]
Indul a Rejtélyek városa!!
William Fichtner (Underlay seriff) - Csernák János
Eddie Cibrian (Russell Varon) - Csankó Zoltán/Bozsó Péter
Lisa Sheridan (Larkin) - Kökényessi Ági
Kari Matchett (a doktornõ) - ?????
Tudom, egy ilyen találgatásnak semmi értelme, de azért jó volt leírni...😊
Nem e kamu e ? 😊)
Tuti elrontják tré szinkronhangokkal...
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
én innen szedtem le õket
honnan lehet 1x12-es Invasion-t tölteni??
végre végre😊
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram