1089
Jött egy hurrikán ... és jött vele más is
-
#199 Mondjuk jobb címet is választhattak volna! -
#198 Angol felirat már van,napok kérdése és lesz magyar is. -
#197 http://www.origo.hu/szorakozas/teve/20060131marlattuk.html
Indul a Rejtélyek városa!! -
#196 Na jó ajánlok pár szinkrohonhangot a főbb szereplőkhöz: :)))))
William Fichtner (Underlay seriff) - Csernák János
Eddie Cibrian (Russell Varon) - Csankó Zoltán/Bozsó Péter
Lisa Sheridan (Larkin) - Kökényessi Ági
Kari Matchett (a doktornő) - ?????
Tudom, egy ilyen találgatásnak semmi értelme, de azért jó volt leírni...:) -
#195 Háteztnemhiszemel. Még le se adták az első szériát, és magyarok is adni fogják?
Nem e kamu e ? :)) -
#194 Beszarás... Nem hittem volna, hogy 10 éven belül leadják itthon (már ha igaz...).
Tuti elrontják tré szinkronhangokkal... -
Bandy #193 http://www.torrentspy.com vagy http://www.mininova.org/
én innen szedtem le őket -
qper #192 Az 1x12-vel mi a fene van? Próbálom letölteni az általam ismert torrentoldalakról, de mindenhol csak 1-2 ember seedeli. Az egyedüli amit sokan seedelnek az a 190 megás handheld verzió (az meg kel la fenének)
honnan lehet 1x12-es Invasion-t tölteni?? -
#191 Basszus, végignéztem az összes általam ismert subos oldalt, de sehol sincs a 12.-ik részhez felirat, még német, vagy francia sincs. :(A Power címet viseli a 12.-ik rész...majd még nézelődöm..... -
maffe #190 ha lattok valahol angul subot, elküldhetnétek, nélküle nem tudjuk forditani -
Bandy #189 nem, én is angolul néztem meg -
#188 A 12.-ik részhez nem tudtok még magyar feliratot valahol (?), mert a feliratok.hu-n és a tükörszerverein még nincs, csak a 11. részhez. -
Bandy #187 jan 23 az ma van :D. -
ac3 #186 www.fenyek.hu :) -
Bandy #185 hát igen tényleg izgi lett a 12. rész -
ac3 #184 van mar s1e12 is, a 11 vege eleg izgalmas :) -
Bandy #183 juj a legujabb rész nagyon komoly :) szerintem most kezd igazán izgis lenni a sorozat :D. -
mafe #182 Invasion.S01E10.Real.Proper.HDTV.XviD-SGC
végre végre:) -
#181 Kösy srácok! Megnézem! -
#180 Igaz, vakulok :)) -
winnie #179 ott a főoldal. abc.com - invasion. -
winnie #178 hééé!
az invasion első évada 22 részes lesz -
#177 Az idén indultak közül talán a legjobb -
#176 Kösy! Neked, hogy tetszik 1ébként? Sztem óriási yo sorozat, alig várom a köv részt, azért is írtam, h mi van már. Nemtuc vmi yo oldalt, ahol vannak róla hírek vagy képek? -
#175 11 részes az első évad, 11-én lesz az utolsó része.
Folytatást remélem :) elég jó számokat varázsoltak neki a nézettségi statisztikának nevezett össznépi amcsi hasraütős játékban :p
-
#174 Gyerekek! Meghalt az Invasion topic? Ne már! Gyertek! :)
Lenne egy kérdésem: az első évad hány részes? 10? És ha igen, akkor mikor jön a második évad? -
#173 Torrenten nézz szét! -
Picador #172 Honnan lehet letölteni? Az 5. résznél megakadtam, eltűnt a hely.... EZ SOS HELYZET!!!!!!!!! -
#171 A legegyszerűbb program, ami ezt tudja szerintem a VirtualDub. Csak megnyitod az első cdt, aztán 'append avi segment' és megnyitod neki a másodikat. Aztán mented. -
#170 Hali mindenki! Boldog Karácsonyt! Annyi lenne a kérdésem, hogy nem tudjátok honnan lehet háttereket tölteni az invasion-ről? Kösy -
Peppe 90 #169 elnézést kérek tudom hogy nem ide tartozik de hogyan tudok 2cd-s filmet egyesíteni? amúgy boldog karácsonyt mindenkinek!!! -
maffe #168 nem. abba is van reklám a közepén;)
az atomüberjórip de mégse bad cropping miatt az a -tvd féle
mind hdtv mind hrhd verzióban... ehhez tuti lesz felirat -
qper #167 Az 1x10 X-vid XOR verzió +van valakinek? Azt jól rippelték le? -
qper #166 Ez a 1*10 egy nagy rakász sz*r!
Csak azt nem értem, hogy ezt a szemetett miért kellett kitenni nyilvánosba? Ez egyszerűen nézhetetlen :( -
qper #165 Mindem tiszteletem a fordítóé, és köszönön Neki a fordítást!!!
Bár az időzítéssel vannak kisebb problémák. Olyan gyorsan levarázsolódnak a feliratok a képernyőről, hogy egy csomószor vissza kell tekernem, mert egyszerűen nem tudom elolvasni a szöveget :( Ez az angolban is így volt már? -
#164 www.reteksub.atw.hu
A fórumban van felirat a 10. részhez! -
Bandy #163 hát nem egy über dizájnolt oldal :) -
qper #162 ez nem rajongói oldal, hanem a sori official site-ja. -
Bandy #161 hát látod a beteg rajongók :D -
#160 Did you see the lights???
Bazz :D