1089
Jött egy hurrikán ... és jött vele más is
-
#239 tegnaP este 1x08-al sz**tam.15kbyte-al jott. de mar lent van a 9,10,11,12 hazamegyek schoolbol nezem egybol -
#238 Ezt elnéztem, jó a Xor-os csak először nem a hozzá való feliratot szedtem le. :P -
#237 ez is szar. :Cc
már csak ez maradt. Invasion.S01E10.Real.Proper.HDTV.XviD-SGC...
-
#236 benne maradtak a reklámok, de közben a film megy (hallod a beszédet, stb...) és a reklámok után tiszta káosz van... (többzör ism. ugyanazt a részt). elvileg a Xor-os verzió müxik, belepörgettem, és az jónak tünik. -
Bandy #235 jah a 13 rész sem kutya :) -
#234 köszi -
#233 1x10 bocs :D -
2x10?
Invasion S01E13 *HDTV* *XViD* nem ez volt az utolso ?
mirol beszelsz? -
#231 2x10 durva :O -
#230 tegnap kezdtem el nezni.lattam az első 7 reszt.eddig ++. kivancsi vagyok az rtl klub-os szinkronra -
#229 ez már foglalkoztat egy ideje, mindenhol ezt olvasom.
mégis milyen? -
#228 a 10es rész lol-os verziója mekkora egy szar... inkább letöltök egy másik verziót. -
#227 első rész felkelltette a figyelmemet a széria iránt.
remélem a macskának nem lesz baja, mint a PB ben. -
#226 tessék. -
#225 én eddig filefront-os linkekről szedtem... azaz a nevek 1. rész: 101, 2.rész: 102... ha valaki szintén ezekről a linkekről töltött, megmondhatná hol talált hozzá normális feliratot, ami nem csúszkál össze vissza.. valahol 20 másodperces késleltetést kell csinálnom plusszban, vagy minuszban, és ez így nem igazán kóser.
Előrre is köszönöm. -
_Vegeta_ #224 Nezegsd a tv.com ot. :) -
#223 torrent, dc... -
#222 ja.. bocsesz.. megtaláltam.. a töbit honan tudom megszerezni? -
#221 Hány részes a sorozat 1. évadja? Csakmert nekem megvan az 1-10.-ig és azt szeretmém tudni, hogy van e több rész... -
_Vegeta_ #220 A reszek a felfedezesrol szol inkabb, ha nem igy lenne akk nem lenne NSA/CIA hanem mar O'Neillék is lopkodnak a technologiakat. :)
Mar csorog a surface ha megneztem megyek az ő topikjaba. ;) -
#219 SG1: ha belegondolsz akár csak az eredeti filmbe is, már ott is tudták, hogy a "kapu az égbe" (buta fordításuk szerint) a kütyü. Egy kapun ugyebár jönni menni lehet, tehát védekezni kell, attól függően hogy ki is jön át rajta. Talán nem véletlenül rejtették a legjobban védett bunkerbe (ahol manapság ugyebár a NORAD van) és adták a katonaság kezébe (ami a külső ellenfél ellen véd), és nem az FBI/NSA ... kezébe. Szóval előbb védekeztek, mint egyáltalán használni tudták volna
Surface-t meg csak nézegesd, most jönnek a jó részek :)) -
_Vegeta_ #218 SGben ugytudom a felfedezes a legfobb cel, mint star trekben(legalabbis az SGC-n belul). A kulso tamadok elleni vedelem csak masodlagos.
Surface
Oke, eddig csak 9-ig lattam a reszeket, de lassan potolom aztan visszaterunk ra. :) -
#217 Threshold
Az első nem katonai, normálisan és értelmesen felállított védelmi központ (SG jó példa volt a katonaira, de oda az is kellett, mivel elsősorban külső támadók elleni védelem volt a cél)
Surface
most indult be igazán, az első pár (~5-6) résztől nekem is forgott a gyomrom (amikor egy ágyban aludt a srác Nimivel, nos, az volt a mélypont sztem), de az utolsó 2-3 rész piszokjóra sikeredett.
de ezt inkább a saját fórumaikban -
#216 Na megneztem 13.-ig... hat mostmar kezd beindulni a cselekmeny... -
#215 Hat ma megneztem a 9. reszig. Eddig az elsö negyet lattam a sorozat kezdesekor.
Hat szerintem nagyon vontatott szar. De valami miatt azert megis nezem...
Most mar kezd kicsit törtenni is valami, de az eddigieket bele lehetett volna tömöriteni 4 reszbe amx, akkor meg izgi is lett volna. -
_Vegeta_ #214 Threshold
Kristalyerdo, alakot valtoztato halálgömb, nemááá. :) Egyetlenegy dolog volt jo benne az pedig a szineszi munka, szentem azt nagyon jol megoldottak a szineszek. De ez a stargate/4400 gyurjuk a kettot ossze hatha kijon belole valami jo, nagyon otlettelen. :(
Surface
Talan mar emlitettem is. Szokasos gazdag amcsi kolykok, eddig relytozkodo a fold alatt elo az embernel fejlettebb civilizacio.. nagyon gyeregbeteg. :) -
#213 És mi váltotta ki eme reakciókat belőled ? :)) -
_Vegeta_ #212 A threshold inkabb rohejes volt, de tetszett azert. :)
A szurfész is inkabb gyerekes mintsem komoly ál"scifi". :)
Legalabbis nézetem szerint. -
#211 Nekem a Threshold jobban bejött, valahogy kevésbé volt vontatott és szájbarágós (talán értelmesebb embereknek készült, ezért is lett cancel).
Ami az Invasion-t illeti, az valahogy eddig elég jól haladt, és most egy kissé vontatott lett, szemben a Surface-el, ami meg éppen most gyorsult és durvult be (csak az utolsó 3-4 részt nézve a Surface jobb volt, mint az Invasion szerintem) -
levi121212 #210 Az első részt februárban adja az RTL Klub -
_Vegeta_ #209 Az addig oké, de megéri megvenni egy 1szerias sorozatot? :)
mrzed: szurkolok az invasionnak, még ez a legertelmesebb a surface-invasion-threshold harmas kozul, jolenne ha maradna, de nembiztos hogy maradnifog. :( -
winnie #208 mintha nem lett volna még cancel sorozat a magyar tévében. ha kint nem is megy le a sorozat teljesen (azért le fog, ha csak nagyon el nem intázi a heist), itthon attól még mind a 22 rész adásban lesz. -
#207 Ááá Cancel nem lesz az Invasionnak.
Gondolom rendesen megfizették a megfelelő nagyságú (hasra)nézettségi számokat, mert elég nagyok vannak :)) -
qper #206 A Rosie-t játszó kiscsaj remélem megtanul magyarul, és szinkronizálja saját magát. Nem vagyok egy habos-babos lelkületű pedofil, de annak a kislánynak kifejezetten bájos hangja van :) -
qper #205 Rejtélyek városa :DDDDDDDDDDDDDDDd
Ki vót az a tökhülye aki ezt a címet adta? Ülj le fiam, egyes! -
#204 www.reteksub.atw.hu -
_Vegeta_ #203 Kampanyolnak ezerrel, mint a losttal is tettek. (LOST-ELTUNTEK)
Csak azt nem ertem miert vettek meg. Elkepzelheto ebbol is cancel lesz. :) -
#202 Hol láttad? Úgy rémlik, a feliratok.hu-n nincs..... -
#201 Rejtélyek városaaaaaaaaaaaaa????????????? Micsoda? Vannak angol címek, amiket nehezen lehetne lefordítani, ilyenkor ki kell találni valamit, de az "Invázió" mindent elmond és magáért beszél. Micsoda banda..... -
#200 ÁÁÁÁÁÁÁáááááá Rejtélyek városa
Nem elég a Csillagközi Romboló alias Battlestar Galactica, most még ez is
Valyon miért nem volt jó nekik az Invázió, mint cím ?? [bögrék, poharak, kancsók, köcsögök ]