Invasion - Rejtélyek városa (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Hát, erõsen kétlem 😊
A Star Wars inkább 😊))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

aminek meg a star trek 😊)

mrzed001
Aminek az etalonja a Babylon 5 😊)))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

hát nem tudom nekem egy szinten van a kettõ, de nekem az etalon a battlestar galactica 😊

mrzed001
A Lost-nál érdekesebb, az tuti 😊)))

nah alig várom hogy meglessem azt a részt 😊

mrzed001
Na a tegnapi rész az már megint minõségire sikeredett
Spoiler:

Szóval az már egyértelmûen kiderült, hogy a pucéran talált "eltûntek" valamiféle másolatok. A klón nem jó szó, mert a DNS is megváltozott, a vércsoport is megváltozott, szóval másolat. Azaz a testet talán valahogy úgy másolták le, hogy a saját testüket alakították át a "halcskák" a lemásolt személyhez hasonlóra. Érdekes, hogy az emlékeket és az érzéseket is le tudták másolni.
És ami igazán érdekes, hogy bár a serif már jópár éve "idegen", mégsem tud mindent. Meglepõ volt, hogy eddig nem tudta, hogy õ csak egy copy (sztem azt hitte, hogy csak megváltozott).

😊) én még csaok most nézem meg de kiváncsi vagyok mi lesz.

mrzed001
😊)
Egy kcsit uncsi volt a rész, de azért még a nézhetõ kategóriából 😊

Gorvik
jah, másodszori megnézésre megértettem a szöveget... 😊

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

mrzed001
A hal félrevezetés volt, a serif szervezte 😊

Gorvik
Elõre látom, majd csak a 2. évadban kezdenek el mindent szépen lassan megmagyarázni... <#szomoru2>
Legalább megmutatták a "halat", már ha persze az sem félrevezetés volt.

Felfedeztem egy bakit, a 8-dik perc 30-33 másodpercénél, mikor a seriffet mutatják háta mögött a tóval, nézzetek a kép jobb szélére... Elég amatõr baki

mrzed001
Hát, ez a mostani részt nem volt egy nagy durranás. Tartalom volt benne, félrevezetés megy 1000-el, de valahogy az egész rész olyan bugyuta volt.
Nem ehhez a színvonalhoz szoktunk, szóval remélem ez csak az író pillanatnyi elmebajának tudható be

áhh zsir egyszerre kettõ már alig várom 😄

mrzed001
Kíváncsian várom 😊)

Gorvik
A következõ rész 9-én jön ki. Ráadásul a nyolcadikkal együtt. Geees...

Gorvik
Igen, az utolsó mondatban van valami. Nem is gondoltam bele, hogy direkt távolítják el maguktól...

mrzed001
Spoiler

A lányát próbálja távol tartani a "halasaktól", a srácnak is megmondta, hogy nem az õ "típusa". Gondolom ami megmaradt benne mint ember ragaszkodik a lányához, és hogy ne történjen baja.
Mivel mások kirugták "normál" férjeiket/gyerekeiket, így valószínû, hogy egymás között akarnak/kell szaporodniuk

Már megy a feliratok.hu szal le tudod onnan is szedni.

Hát én is kiváncsi leszek a köv részre mert egyre érdekesebb dolgok derülnek ki.

Gorvik
Ebben van valami, de akkor Kirát (a lányát) mért nem dobja bele a vízbe, Larkinnak mért mutatta meg hogy kivesznek valamit a vízbõl...? Valamint a katonaság biztos tudja hogy mi a helyzet, mért nem avatkoznak közbe (bár egyértelmû mért nem...)?
Na mind1, a következõ részbõl biztos (legalábbis remélem) választ kapunk legalább 1 kérdésre 😊

mrzed001
Hát, van 1-2 tippem (aztán vagy bejön, vagy nem 😊))
Spoiler

Nekem vlami olyasminek tûnik, hogy ezek a "halacskák" használják az emberi testet, mint egy parazita. Elkapják azokkal a kampós karokkal, aztán egy 3-4 órás procedúra alatt átveszik valahogy felette az uralmat, de nem teljesen, meghagyják az emlékeiket, és a döntési képességüket is (nagyrészt)

Amikor a serifék gépe lezuhant gondolom mindkettõjüket megpróbálták adaptálni, de a feleség allergiás/immunis volt rájuk, vagy egyszerûen túl komolyak voltak a sérülései, így mindketten belehaltak. Gondolom az ipse elõkészítette a többieknek a terepet, és segíti az átállást (kell is, mivel megmarad egy jelentõs rész az eredeti emberbõl)

Hogy hogyan került a jeladó az ipsébe? A "halacska" egy része gondolom a transzfer alatt átkerül a gazdatestbe.
Hogy miért nincsenek sebek a megtaláltakon? Csak egy tipp, de talán azért tart olyan sokáig az egyesülés, hogy a nyomait elfedje

BADE
Valaki elküldené a 2.rész(invasion.s01e02.hdtv.xvid) feliratát a mailemre?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Gorvik
Mindenesetre remélem a következõ rész ad majd egy-két választ...

Spoilreses ez is 😛

Igen meglötte azt az izét és utána emberi alakban látta viszont na nem akarok találgatni majd kiderül, hogy mi zajlik ott, most már tudjuk, hogy a sorozatot nem véletlen hívják inváziónak 😄.

Amugy ha a felesége is kijött a vízbõl akkor fogalmam sincs hogy hol lehet 😊, biztos õ lesz a fõgonosz 😄D

Gorvik
Nagyon spoileres...

Viszont ezzel ellentmond, hogy a buvárt, a srácot (istenért sem tudom megjegyezni a neveket), valamint Larkin testvérét "csak" megsebezték.
A meztelen testeken még sebzés sem látszott.
+ ha tényleg a serif felesége hulláját találták meg, és feltéve ha õ is kijött a vízbõl, hol van?

Bár nemtom mire gondoljak a 6. rész miatt. Mint tudjuk Larkin férje követõvel meglõtte, és emberi alakban látta viszont.
Akkor ezek szerint a többiek is át tudnak változni, csak még nem "tudják" hogyan?

Elképzelhetõ bár akkor nem értem hogy miután elkapja õket az a fény utána meztelenül jönnek ki a vízbõl. Sztem ez a meztelenkedés jelenti azt, hogy nem az jön ki aki bement a vízbe, bár remélem tévedek mert ha ugy van ahogy mondod akkor legalább nem a szokásos dolgokhoz nyúlnak vissza.

Gorvik
Valahogy az az érzésem, hogy az alkotók nem a szokásos "idegenkbelebújnakazemberbe" történettel állnak elõ. Valami más lesz.
Talán ezt az is bizonyítja, hogy a templomban a serif ezt mondta: "Because we already have." (és vége a filmnek)

ahh igazad van tényleg az volt ráírva 😊, ez a 6. rész tényleg nagyon bekavart de sztem ezek az idegenek valahogy belebújnak az emberekbe, legalább is szerintem, és a serifbe már akkor belebújhattak mikor lezuhant a repülõjük.

Gorvik
Ötletem sincs. Nagyon bekavart a 6. rész.

Gorvik
Nem hiszem. Ugyanis Larkin testvére felvett a seriféknél egy fényképet, amin a serif, és volt felesége volt rajta. Mikor letette, az a szöveg volt látható a hátoldalán, mint ami a gyûrûre van írva.
+ ha jól értettem, az õ gépük is a közelben zuhant le.

Az a hulla nem a jelenlegi feleségének a teteme?😊 De mivel nem tok jól angolul lehet neked van igazad 😊.

Húúúú gyerekek ez a 6. rész odabaszott rendesen iszonyat jó volt, komolyan mondom egyre érdekesebb és izgalmasabb. Tényleg kár hogy nincs hozzá magyar felirat és emaitt kevesen nézik, pedig tuti top 5ös lenne a sorozat 😊. Valakinek van valami selytése már az idegenekkel kapcsolatban?

Gorvik
Ha az angol beszédet "úgy-ahogy" megérted, akkor nyugodtan nézzed.
Általában nem értek teljesen minden mondatot. De az elõzményekbõl, beszédstílusból, egy-egy kulcsszóból meg lehet érteni, hogy mit mondtak.

szívesen nézném, de a feliratot teljesen elfelejtették hozzá....

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Gorvik
Így a 6. rész megnézése után tökéletesen elbizonytalnodtam. Amit eddig sejtettem, annak betett ez a rész. Na mind1.

Azért remélem nem a 2. évad 25 részénél derül ki, hogy mi történik valójában...

Mrzed001
Van valami tipped, sejtésed, hogy mi a rák törpénik???

mrzed001
Én most néztem meg a 6. részt. Jóóóóóó 😊))

Gorvik
Nézem, nézem^^
Érdekes a harmadik rész vége.
Kíváncsi vagyok hogy kerül a képbe a rendõrfõnök volt feleségének hullája...

mrzed001
Sztem az ott a vége, és direkt hagyták ott abba a film készítõi.
Sajna a ripperek sem olyan jók már, mint régen, a végén tényleg hagyhatnának legalább 1-2 képkocka akármit, hogy tudja a user, hogy itt a vége, és nem marad le semmirõl

Egyébként lessed, a további részek még jobbak lesznek 😊

Gorvik
B*ssza meg, most néztem meg a második részt, de szarul veheték fel, és pont akkor lett vége, mikor a serif a lánynak bevallja, hogy õ is látta a fényeket. GÁDDEMIT
Történt utána valami érdekes?

Amúgy rohadtul tetszik a sorozat, izgalmas.
Furcsa, de a képi beállítások miatt mindig arra várok- mikor közelrõl mutatnak egy arcot-, hogy mikor torzul el...

Sziasztok!

Milyen releas-t szedjek le hogy ne legyen hibás? Lol-osba elmegy a hang, képméret változik.
Pedig a sorozat jó lenne.

jaja zsir lesz ez majd talán a többiek is rákattanak ha lesz több felirat hozzá, amugy Threshold is nagyon zsir most lestem meg a 6 részt.

mrzed001
Ja, szerdánként van.
Egyébként elég jó a nézettsége (múlthét), azonos a Num3ers-el, és jobb, mint a:
Surface, Prison Break, Threshold

Igen, szerda. A Lost után. Egész jó szerdája van az ABC-nek.

kiváncsi leszek mi fog történni, amugy usában milyen naponként van invasion? Szerda?

mrzed001
Igen, egyet kell értenem veletek 😊
Az mondjuk érdekes, hogy õ túlélte, a feleségével meg mintha meghalt volna az az izé

jaja sztem már akkor idegen lett mikor lezuhant a géppel 😊.Egyre jobb ez a sorozat is örülök, hogy a nagyágyuk szünetében is van mit nézni 😊.

A sheriff már akkor gyanus voltm, amikor az elsõ rész végén mondta feleségének a vízparton, hogy nyugi drága, minden kezdet nehéz. 😊

mrzed001
Nemcsak hogy az, de sztem egyenesen a vezetõjük
Az 5. részben ez elég jól kijött a templomban 😊

jaja egyre érdekesebb a sorozat, sztem a doktornõnek a férje is tuti egy idegen mert simán bement a a fertõzött emberkéhez.Vélemény?😊

Hunnenkoenig
Csinaltam a thresholdnak külön topikot, mert nem talaltam :-(