Invasion - Rejtélyek városa (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Star Wars inkább 😊))
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Spoiler:
Szóval az már egyértelmûen kiderült, hogy a pucéran talált "eltûntek" valamiféle másolatok. A klón nem jó szó, mert a DNS is megváltozott, a vércsoport is megváltozott, szóval másolat. Azaz a testet talán valahogy úgy másolták le, hogy a saját testüket alakították át a "halcskák" a lemásolt személyhez hasonlóra. Érdekes, hogy az emlékeket és az érzéseket is le tudták másolni.
És ami igazán érdekes, hogy bár a serif már jópár éve "idegen", mégsem tud mindent. Meglepõ volt, hogy eddig nem tudta, hogy õ csak egy copy (sztem azt hitte, hogy csak megváltozott).
Egy kcsit uncsi volt a rész, de azért még a nézhetõ kategóriából 😊
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Legalább megmutatták a "halat", már ha persze az sem félrevezetés volt.
Felfedeztem egy bakit, a 8-dik perc 30-33 másodpercénél, mikor a seriffet mutatják háta mögött a tóval, nézzetek a kép jobb szélére... Elég amatõr baki
Nem ehhez a színvonalhoz szoktunk, szóval remélem ez csak az író pillanatnyi elmebajának tudható be
A lányát próbálja távol tartani a "halasaktól", a srácnak is megmondta, hogy nem az õ "típusa". Gondolom ami megmaradt benne mint ember ragaszkodik a lányához, és hogy ne történjen baja.
Mivel mások kirugták "normál" férjeiket/gyerekeiket, így valószínû, hogy egymás között akarnak/kell szaporodniuk
Hát én is kiváncsi leszek a köv részre mert egyre érdekesebb dolgok derülnek ki.
Na mind1, a következõ részbõl biztos (legalábbis remélem) választ kapunk legalább 1 kérdésre 😊
Spoiler
Nekem vlami olyasminek tûnik, hogy ezek a "halacskák" használják az emberi testet, mint egy parazita. Elkapják azokkal a kampós karokkal, aztán egy 3-4 órás procedúra alatt átveszik valahogy felette az uralmat, de nem teljesen, meghagyják az emlékeiket, és a döntési képességüket is (nagyrészt)
Amikor a serifék gépe lezuhant gondolom mindkettõjüket megpróbálták adaptálni, de a feleség allergiás/immunis volt rájuk, vagy egyszerûen túl komolyak voltak a sérülései, így mindketten belehaltak. Gondolom az ipse elõkészítette a többieknek a terepet, és segíti az átállást (kell is, mivel megmarad egy jelentõs rész az eredeti emberbõl)
Hogy hogyan került a jeladó az ipsébe? A "halacska" egy része gondolom a transzfer alatt átkerül a gazdatestbe.
Hogy miért nincsenek sebek a megtaláltakon? Csak egy tipp, de talán azért tart olyan sokáig az egyesülés, hogy a nyomait elfedje
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Igen meglötte azt az izét és utána emberi alakban látta viszont na nem akarok találgatni majd kiderül, hogy mi zajlik ott, most már tudjuk, hogy a sorozatot nem véletlen hívják inváziónak 😄.
Amugy ha a felesége is kijött a vízbõl akkor fogalmam sincs hogy hol lehet 😊, biztos õ lesz a fõgonosz 😄D
Viszont ezzel ellentmond, hogy a buvárt, a srácot (istenért sem tudom megjegyezni a neveket), valamint Larkin testvérét "csak" megsebezték.
A meztelen testeken még sebzés sem látszott.
+ ha tényleg a serif felesége hulláját találták meg, és feltéve ha õ is kijött a vízbõl, hol van?
Bár nemtom mire gondoljak a 6. rész miatt. Mint tudjuk Larkin férje követõvel meglõtte, és emberi alakban látta viszont.
Akkor ezek szerint a többiek is át tudnak változni, csak még nem "tudják" hogyan?
Talán ezt az is bizonyítja, hogy a templomban a serif ezt mondta: "Because we already have." (és vége a filmnek)
+ ha jól értettem, az õ gépük is a közelben zuhant le.
Általában nem értek teljesen minden mondatot. De az elõzményekbõl, beszédstílusból, egy-egy kulcsszóból meg lehet érteni, hogy mit mondtak.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Azért remélem nem a 2. évad 25 részénél derül ki, hogy mi történik valójában...
Mrzed001
Van valami tipped, sejtésed, hogy mi a rák törpénik???
Érdekes a harmadik rész vége.
Kíváncsi vagyok hogy kerül a képbe a rendõrfõnök volt feleségének hullája...
Sajna a ripperek sem olyan jók már, mint régen, a végén tényleg hagyhatnának legalább 1-2 képkocka akármit, hogy tudja a user, hogy itt a vége, és nem marad le semmirõl
Egyébként lessed, a további részek még jobbak lesznek 😊
Történt utána valami érdekes?
Amúgy rohadtul tetszik a sorozat, izgalmas.
Furcsa, de a képi beállítások miatt mindig arra várok- mikor közelrõl mutatnak egy arcot-, hogy mikor torzul el...
Milyen releas-t szedjek le hogy ne legyen hibás? Lol-osba elmegy a hang, képméret változik.
Pedig a sorozat jó lenne.
Egyébként elég jó a nézettsége (múlthét), azonos a Num3ers-el, és jobb, mint a:
Surface, Prison Break, Threshold
Az mondjuk érdekes, hogy õ túlélte, a feleségével meg mintha meghalt volna az az izé
Az 5. részben ez elég jól kijött a templomban 😊