1089
Jött egy hurrikán ... és jött vele más is
-
#79 Hát, erősen kétlem :)
A Star Wars inkább :))) -
Bandy #78 aminek meg a star trek :)) -
#77 Aminek az etalonja a Babylon 5 :)))) -
Bandy #76 hát nem tudom nekem egy szinten van a kettő, de nekem az etalon a battlestar galactica :) -
#75 A Lost-nál érdekesebb, az tuti :)))) -
Bandy #74 nah alig várom hogy meglessem azt a részt :) -
#73 Na a tegnapi rész az már megint minőségire sikeredett
Spoiler:
Szóval az már egyértelműen kiderült, hogy a pucéran talált "eltűntek" valamiféle másolatok. A klón nem jó szó, mert a DNS is megváltozott, a vércsoport is megváltozott, szóval másolat. Azaz a testet talán valahogy úgy másolták le, hogy a saját testüket alakították át a "halcskák" a lemásolt személyhez hasonlóra. Érdekes, hogy az emlékeket és az érzéseket is le tudták másolni.
És ami igazán érdekes, hogy bár a serif már jópár éve "idegen", mégsem tud mindent. Meglepő volt, hogy eddig nem tudta, hogy ő csak egy copy (sztem azt hitte, hogy csak megváltozott). -
Bandy #72 :)) én még csaok most nézem meg de kiváncsi vagyok mi lesz. -
#71 :))
Egy kcsit uncsi volt a rész, de azért még a nézhető kategóriából :)
-
#70 jah, másodszori megnézésre megértettem a szöveget... :) -
#69 A hal félrevezetés volt, a serif szervezte :) -
#68 Előre látom, majd csak a 2. évadban kezdenek el mindent szépen lassan megmagyarázni...
Legalább megmutatták a "halat", már ha persze az sem félrevezetés volt.
Felfedeztem egy bakit, a 8-dik perc 30-33 másodpercénél, mikor a seriffet mutatják háta mögött a tóval, nézzetek a kép jobb szélére... Elég amatőr baki -
#67 Hát, ez a mostani részt nem volt egy nagy durranás. Tartalom volt benne, félrevezetés megy 1000-el, de valahogy az egész rész olyan bugyuta volt.
Nem ehhez a színvonalhoz szoktunk, szóval remélem ez csak az író pillanatnyi elmebajának tudható be -
Bandy #66 áhh zsir egyszerre kettő már alig várom :D -
#65 Kíváncsian várom :)) -
#64 A következő rész 9-én jön ki. Ráadásul a nyolcadikkal együtt. Geees... -
#63 Igen, az utolsó mondatban van valami. Nem is gondoltam bele, hogy direkt távolítják el maguktól... -
#62 Spoiler
A lányát próbálja távol tartani a "halasaktól", a srácnak is megmondta, hogy nem az ő "típusa". Gondolom ami megmaradt benne mint ember ragaszkodik a lányához, és hogy ne történjen baja.
Mivel mások kirugták "normál" férjeiket/gyerekeiket, így valószínű, hogy egymás között akarnak/kell szaporodniuk
-
Bandy #61 Már megy a feliratok.hu szal le tudod onnan is szedni.
Hát én is kiváncsi leszek a köv részre mert egyre érdekesebb dolgok derülnek ki. -
#60 Ebben van valami, de akkor Kirát (a lányát) mért nem dobja bele a vízbe, Larkinnak mért mutatta meg hogy kivesznek valamit a vízből...? Valamint a katonaság biztos tudja hogy mi a helyzet, mért nem avatkoznak közbe (bár egyértelmű mért nem...)?
Na mind1, a következő részből biztos (legalábbis remélem) választ kapunk legalább 1 kérdésre :) -
#59 Hát, van 1-2 tippem (aztán vagy bejön, vagy nem :)))
Spoiler
Nekem vlami olyasminek tűnik, hogy ezek a "halacskák" használják az emberi testet, mint egy parazita. Elkapják azokkal a kampós karokkal, aztán egy 3-4 órás procedúra alatt átveszik valahogy felette az uralmat, de nem teljesen, meghagyják az emlékeiket, és a döntési képességüket is (nagyrészt)
Amikor a serifék gépe lezuhant gondolom mindkettőjüket megpróbálták adaptálni, de a feleség allergiás/immunis volt rájuk, vagy egyszerűen túl komolyak voltak a sérülései, így mindketten belehaltak. Gondolom az ipse előkészítette a többieknek a terepet, és segíti az átállást (kell is, mivel megmarad egy jelentős rész az eredeti emberből)
Hogy hogyan került a jeladó az ipsébe? A "halacska" egy része gondolom a transzfer alatt átkerül a gazdatestbe.
Hogy miért nincsenek sebek a megtaláltakon? Csak egy tipp, de talán azért tart olyan sokáig az egyesülés, hogy a nyomait elfedje
-
#58 Valaki elküldené a 2.rész(invasion.s01e02.hdtv.xvid) feliratát a mailemre? -
#57 Mindenesetre remélem a következő rész ad majd egy-két választ... -
Bandy #56 Spoilreses ez is :P
Igen meglötte azt az izét és utána emberi alakban látta viszont na nem akarok találgatni majd kiderül, hogy mi zajlik ott, most már tudjuk, hogy a sorozatot nem véletlen hívják inváziónak :D.
Amugy ha a felesége is kijött a vízből akkor fogalmam sincs hogy hol lehet :), biztos ő lesz a főgonosz :DD -
#55 Nagyon spoileres...
Viszont ezzel ellentmond, hogy a buvárt, a srácot (istenért sem tudom megjegyezni a neveket), valamint Larkin testvérét "csak" megsebezték.
A meztelen testeken még sebzés sem látszott.
+ ha tényleg a serif felesége hulláját találták meg, és feltéve ha ő is kijött a vízből, hol van?
Bár nemtom mire gondoljak a 6. rész miatt. Mint tudjuk Larkin férje követővel meglőtte, és emberi alakban látta viszont.
Akkor ezek szerint a többiek is át tudnak változni, csak még nem "tudják" hogyan? -
Bandy #54 Elképzelhető bár akkor nem értem hogy miután elkapja őket az a fény utána meztelenül jönnek ki a vízből. Sztem ez a meztelenkedés jelenti azt, hogy nem az jön ki aki bement a vízbe, bár remélem tévedek mert ha ugy van ahogy mondod akkor legalább nem a szokásos dolgokhoz nyúlnak vissza. -
#53 Valahogy az az érzésem, hogy az alkotók nem a szokásos "idegenkbelebújnakazemberbe" történettel állnak elő. Valami más lesz.
Talán ezt az is bizonyítja, hogy a templomban a serif ezt mondta: "Because we already have." (és vége a filmnek) -
Bandy #52 ahh igazad van tényleg az volt ráírva :), ez a 6. rész tényleg nagyon bekavart de sztem ezek az idegenek valahogy belebújnak az emberekbe, legalább is szerintem, és a serifbe már akkor belebújhattak mikor lezuhant a repülőjük. -
#51 Ötletem sincs. Nagyon bekavart a 6. rész. -
#50 Nem hiszem. Ugyanis Larkin testvére felvett a seriféknél egy fényképet, amin a serif, és volt felesége volt rajta. Mikor letette, az a szöveg volt látható a hátoldalán, mint ami a gyűrűre van írva.
+ ha jól értettem, az ő gépük is a közelben zuhant le. -
Bandy #49 Az a hulla nem a jelenlegi feleségének a teteme?:) De mivel nem tok jól angolul lehet neked van igazad :). -
Bandy #48 Húúúú gyerekek ez a 6. rész odabaszott rendesen iszonyat jó volt, komolyan mondom egyre érdekesebb és izgalmasabb. Tényleg kár hogy nincs hozzá magyar felirat és emaitt kevesen nézik, pedig tuti top 5ös lenne a sorozat :). Valakinek van valami selytése már az idegenekkel kapcsolatban? -
#47 Ha az angol beszédet "úgy-ahogy" megérted, akkor nyugodtan nézzed.
Általában nem értek teljesen minden mondatot. De az előzményekből, beszédstílusból, egy-egy kulcsszóból meg lehet érteni, hogy mit mondtak. -
qper #46 szívesen nézném, de a feliratot teljesen elfelejtették hozzá....
-
#45 Így a 6. rész megnézése után tökéletesen elbizonytalnodtam. Amit eddig sejtettem, annak betett ez a rész. Na mind1.
Azért remélem nem a 2. évad 25 részénél derül ki, hogy mi történik valójában...
Mrzed001
Van valami tipped, sejtésed, hogy mi a rák törpénik??? -
#44 Én most néztem meg a 6. részt. Jóóóóóó :))) -
#43 Nézem, nézem^^
Érdekes a harmadik rész vége.
Kíváncsi vagyok hogy kerül a képbe a rendőrfőnök volt feleségének hullája... -
#42 Sztem az ott a vége, és direkt hagyták ott abba a film készítői.
Sajna a ripperek sem olyan jók már, mint régen, a végén tényleg hagyhatnának legalább 1-2 képkocka akármit, hogy tudja a user, hogy itt a vége, és nem marad le semmiről
Egyébként lessed, a további részek még jobbak lesznek :) -
#41 B*ssza meg, most néztem meg a második részt, de szarul veheték fel, és pont akkor lett vége, mikor a serif a lánynak bevallja, hogy ő is látta a fényeket. GÁDDEMIT
Történt utána valami érdekes?
Amúgy rohadtul tetszik a sorozat, izgalmas.
Furcsa, de a képi beállítások miatt mindig arra várok- mikor közelről mutatnak egy arcot-, hogy mikor torzul el... -
Roll #40 Sziasztok!
Milyen releas-t szedjek le hogy ne legyen hibás? Lol-osba elmegy a hang, képméret változik.
Pedig a sorozat jó lenne.