23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#2622 Amse akciót szeretne a szélekre. -
Newfronter #2621 Szuper!
Alig várom hogy elkezdődjön a 2. évad. :)
Ennél jobb börtönös sztorit nemigen láttam. -
#2620 vagy két oldalt lehetna a két váll
-
#2619 flashben megoldható lenne. -
#2618 mármint azok is -
#2617 ha azt akarjuk, hogy a magyarul nézők se csináljanak fórumot, akkor majd úgy is cserélni kell valamire, amiben az első évadra jellemző képek vannak.. -
#2616 semmi nem látszik belőle :/ -
#2615 inkább spoilert használok, mint hallgassam a ripacsokat :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a jobb szélre nem férne be az uccsó rész záróképpe, ahogy totálban adják madártávból a futást? -
#2614 kijavítottam és még 1 pár apróság:)
-
#2613 mert figyelmetlen vagyok :D -
#2612 rendőrautós kép helyére mehet az origami lúd azt király az egész (meg esetleg a buzat a hatterbol kivagni vagy elsotetiteni, de az elegge korulmenyes munka) -
#2611 nem akarok fikázni, nekem tetszik is a banner, de miért "az FOX"?? -
#2610 A betűszín ilyen volt.
Tudnám cloneozni, de szerettem volna vmi akciót a bannerba.Eredetileg ezt a csoportkép nélkül akartam összerakni, de így is kevés volt a kép, szal rákényszerültem. -
#2609 nem tudnád klónozni a búzamezőt, vagy mijaz, a szélekre?
betűszín?
az előző az milyen volt? -
#2608 Nincs sok kép amiből lehet válogatni :(
Ezek a záró részből vannak kiszedve, de ha lesz majd normális menekülős kép akkor majd kicserélem. Betűszínnel mi legyen?Világosítsam? -
#2607 sztem a szélén lévő 2 képet le kellene cserélni vmire, valmint a cím betűszínét lenne érdemes változtani. -
#2606 uhh, akkor előrébb kell hoznom a tervezett maratont:D -
#2605 nem, mert előrébbhozták egy héttel -
#2604 nem 28-tól lesz??? -
#2603 most akkor mikor lesz és hol? -
#2602 nemtom ki rakta be a bannert, de változtattam picit szal erre kéne cserélni ;)
ezlenneaz -
#2601 pontosan.tehat lehet keszulni a kovezkező kerdesekre:
mi van a viz alatt?
mi mozgatja a fakat?
szerintetek tenyleg levagtak a labujjat?
ez a borton a bunker egy masik reszen van ?
etc...
[varja mar ]
szerk.
Boviteni kene a topic nevet a magyar cimmel.mint anno az invasion-nel,igy talan meguszunk par topic nyitast és "Nagyon kiraly sorozat szerintem" szinvonalu elso
hsz-t -
#2600 Lehet ez is úgy lesz, mint a 24. Mindenki akit érdekel a folytatás az első rész után nekiül és letölti az egész évadot. :D
-
winnie #2599 szegények, akik majd a magyar premierkor látogatnak el ide:) kapnak egy rakat rossz arcú képében émi spoilert:) -
#2598 családi program van szal gyorsan befejeztem... írjátok le mit változtassak aztán ha visszatértem nekiülök megint.
-
#2597 jah így bejön.megnézem mégegyszer a lenti linket ;) -
#2596 Maold a linket es nyisd uj ablakban...
Vigyazz, hosszu a link! -
#2595 fukk -
#2594 Nekem bejön
-
#2593 az az oldal már nem jön be :/ -
#2592 #2551 -
#2591 szerintem jo az ami van, vagy pedig azok, amiket nemreg linkeltek ide be...az uj promo kepek. -
#2590 na inkább valaki reagáljon a #2579-re :) -
#2589 Lol, most jöttem ra, miert "Rejtelyes szünet" :-))
vg baratunk azt adta volna, ha ismerte volna a break szünet jelenteset is :-))
Biztos valamelyik TV-nel dolgozik, azert az a sok szar felreforditas, amit produkalnak... -
#2588 Imadom, mikor emberek nem kepesek egy mondatot ertelmezni es ugy jaratjak a szajukat. -
#2587 Ne haragudj, nem akarok nagykepüsködni, de elöbb talan nezz utana ki vagyok es mennyire tudok angolul, aztan jartasd az etetödet, te balfek. -
Kanál #2586 break kurvara nem nyilas de azert az eszosztas megy -
vg #2585 Tanulj angol nyevtant kis barátom, és akkor pofikáz nekem ilyneket amikor tisztában vagy a főnévvel, és az igével! -
#2584 nem ottsem írnak ilyet :) -
#2583 A szökes szerintem eleg jo cim.
"A nagy szökes" talan mar kicsit tulzas lett volna, bar jol illene.