23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Balázs 17 #2662 végül is a címmel nincs bajom, a szinkronokra kiváncsi leszek, mikor lesz a premier??
de az biztos, h ezzel növeli egy kicsit a kasszáját az rtl
-
Csabi127 #2661 A SZÖKÉS -
Balázs 17 #2660 nem -
Balázs 17 #2659 meg ahogy ismerjük a magyar tv-s jgokat, egy kis véres rész máris kilesz vágva, azt egyből ellesz baszva a film.
pl: invasionnak nemtom melyik része volta az, amikor egy kis véres részt kivágtak, szánalmasak..... -
#2658 nem csak a szinkronhangokra gondoltam, hanem a rengeteg félrefordításra, amire csak akkor jösz rá, ha nézted eredeti nyelven is, néha nem lehet érteni a sztori egy-egy részét, úgy átírják magyarul a szövegeket -
#2657 "valszeg a szinkront is jól elfogják b*szni, mint mondjuk a Joey-nál az HBO-n..."
Aki most kezdi el nezni a sorozatot,annak fogalma sincs arrol,hogy milyen is a szinezszek eredeti hangja.Igy,viszonyitasi alap nelkül nem mondhatjak rá,hogy sz**.Ettol meg a story megfoghajta az embereket.Ezzel csak azt akartam mondani,hogy szerintem nincs olyan szoros kapcsolat a szinkron es a nezettseg kozott. -
#2656 eredeti oldalon írták, hogy lesz valami híres színész egy FBI-os szerepében, biztos ő lesz az
az rtl klub meg szánalmas...
valszeg a szinkront is jól elfogják b*szni, mint mondjuk a Joey-nál az HBO-n...
aztán senki se érti, hogy miért szar a nézettsége, mellesleg úgy is az lesz, hogy aki rádöbben mien király is ez a sorozat, egyből keresi majd az eredetit... és akkor majd lesz a "kérlek adjatok egy ftp-t, vagy torrent címet" féle dömping -
Szolnokboy #2655 csak az inditja, legalábbis itt magyarországon.
Annyira rossz belegondoloni, hogy ennyire amatőrök kezébe kerül a PB. -
#2654 Az RTL Klub is elindítja a sorozatot: http://www.online.rtlklub.hu/aszokes/ -
Szolnokboy #2653 Egy forrást linkeljetek már pls :) -
Szolnokboy #2652 ez banner akar lenni ? -
Szolnokboy #2651 nekem nagyon tetszik, cseréljétek már ki erre -
Balázs 17 #2650 unatkoztam -
#2649 Ezeket honnan vágjátok? -
Kanál #2648 az -
#2647 fbi-os nyomozó (asszem) -
hencs #2646 én úgy tudom,hogy rendőr v. nyomozó lesz. -
Balázs 17 #2645 kösz -
Kanál #2644 kifejezetten szpojler, szal csak akkor ha tenyleg kivancsi vagy :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem, nem hal meg, volt is rola egy video, kiscsaj teljesen be volt zsongva hogy latja t-baget kamerat ragadtak es filmeztek magat a filmefelvetelt,t-bag kabatba bujtatta a kezet, baseball sapkaban, farmerben bujkal egy haz elott, majd lopozva bemegy oda, nem nagy jelenet de annyit elarul hogy nem hal meg -
Balázs 17 #2643 nemtom, fogja magát és elteker a mexikói határig :DD
de azt nemtudom, lehet majd felbukkan egy egy rész erejéig, de ahogy itt néztem, és jól láttam akkor az invasion-os hapek is benne lesz, milyen szerepe lesz nemtudjátok? -
#2642 Én erre az ökörre vagyok kíváncsi hogy mire jut. :D
SPOILER KÉP !!! -> http://www.prisonbreak-online.com/gallery/albums/episodes/1x22/screencaps/831.JPG -
hencs #2641 PB 2 új előzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=g5BGpIJsrds -
winnie #2640 bazz, én is ezeket szedtem össze:) na, mindegy. -
Balázs 17 #2639 az egész második évad vadászatról fog szólni? remélem t-bag nem hal meg:DD, felmarkolják a lóvét, azt elhúznak mexikó, kiscsávóval meg nemtom milesz, biztos ellesz ott magában, és a lovakkal xdLOL -
#2638 Yeah. Maybe. -
#2637 akkor meg magyarul beszeltünk. Utana valtottunk angolra.
Azert nem szol bele azota a csavo, mert nem erti mit beszelünk.
Neki csak összefüggestelen szavak egyvelegenek tünik a beszedünk. -
és mi van azzal a "nyílás"-al? :P -
#2635 azert nem vetted eszre, hogy angolul folyik a tarsalgas, mert anyanyelvi szinten beszeled.
Valszeg az alienek athangoltak az agyunkat es azt hisszük, meg mindig magyarul beszelünk, pedig nem is. -
#2634 Nevetséges. :D
Prison break oldalak angolul alatt van az sg? Angolok vagyunk. :D -
#2633 megneztem még kettőt :] -
#2632 a prisonbreak.hu linkje nem müködik, mert egy "!" jelet benne hagytak a linkben...
Nagyon keveset fizethetnek a webmasternek, ha az ennyire ganyol a munkaban... -
#2631 kamu :D
meghackelted!
van saját fórumuk miért reklámozzák az sg-t? -
#2630 bazmek ez mar fizikai fajdalmat okoz -
#2629 LÁÁL
ITT nézzétek a lap alján a "Prison Break oldalak angolul"-t,ezek tényleg ennyire idióták!?
Amúgy nagy királyság,remélem ezeket a hszeket is olvassák és javítgatnak -
#2628 nah ezek már durvák... -
#2627 "Bankrablás közben tetten érik, és mivel megbánást nem mutat, a Fox River fegyházba zárják."
"A legkeményebb arcok a csapatban: John Abruzzi, Charles Westmoreland, ÉS az aljas gépeltérítő D.B.Cooper."
Most az egyszer megpróbálom nem szidni ezt a mocskos csatornát és remélem hogy csak spoiler mentesek akarnak lenni
viszont: "A rangidős igazgató Bellick (!!!!!!!!), aki szemét az új elítélten tartja, és Warden Pope, aki szoros, szinte már apa-fia kapcsolatot épít ki az új elítélttel."
Hátőőő,idióta,szánalmas b.zi rtl?Igen! -
#2626 végülis szembenéz a törvénnyel, de ez így tényleg nem túl jó fogalmazás :) -
#2625 az rtl klubnak mindig sikerül mosolyt csalni az arcomra
"Michael Scofield befutott építészmérnök, mégis úgy dönt, hogy a bűnözni kezd... " -
#2624 Szerintem jo lesz a banner, ha lecserelitek a legutolso valtozatra. -
#2623 most neztem meg az első 5 részt :ð
(igen 5 órája itt ülök a gép előtt :S XD)
am rulzor egy soreee
sorozat buzályok foeva