23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • NeoMaN
    Jó-jó ez a PB, de azért a 24 mérföldekkel jobb. :)

Pláne, hogy ez a sorozat most "kinyíródott", ugyanis jön az üldözéses sztori, amiből már egymilló variációt láthattunk különböző filmekben. Így látatlanban azt mondom elveszett a sorozat varázsa azzal, hogy kijutottak...
    De ne legyen igazam, és üssön továbra is!
    :P
  • Vercetty
    én magyar hangokba Nicolas Cage magyar hangját nagyon csípem..én sztem az pl nagyon ott van..az egy jellegzetes hang, azt bárhol fel lehet ismerni..
  • Sanyix
    Én a 24-et pb előtt végignéztem, minden évadot, és hát ultrabrutálbrutáljó, mindent üt, izgalmas, függővé lehet válni tőle. De a PB nagyon ottvan sztem a 24 közelében(színvonalban), mert ez is nagyon izgalmas, és ettől is függővé lehet válni(alig várom már a 2. évadot, meg persze a következő 24 évadot is).
  • j0nNyKa
    en is mindet lattam, de ha azt mondod, hogy barmi koze van a 2 sorozatnak egymashoz, nagyon kirohoglek
    mellesleg a 24et en is jobban elveztem, de attol a pb a sajat kategoriajaban kiraly, es pont.
  • Hunnenkoenig
    Na megneznem en azt a magyar Chris Tuckert...

Mondjuk kivetelek erösitik a szabalyt.

A nemet hangjat biztos nem mulja felül a magyar. A nemet Eddy Murphy es CT hangja ugyanaz, es olyat meg senki nem produkalt

Tudom elfogult vagyok, de hat joggal.
  • Bandee1987
    Korábban hangoztattam, hogy milyen jó a Prison Break, meg hogy a legjobb, stb. Most, amióta nézem a 24-et (3. évadnál járok) azóta gyökeresen megváltozott az álláspontom. Jó a pb is, de a 24-et nem üti meg...
  • Balázs 17
    te sem vagy tisztában a sorozattal látom
    24 az kőkemény akció sorozat, és a kategóriájában a legjobb sorozat
    évadról, évadra jobb lesz
    csak ezt tudom mondani, mert én mindet láttam
    szvsz
  • Balázs 17
    Magyarok ilyesmire nem kepesek. Ott minden fahangon van szinkronizalva, szoval ne is varjal egyeniseget barmelyik szinesz hangjaban...
    pl: chris tucker szinkronhangja jobb mint az erdeti
  • tnm #2734
    sztem, ha eddig nem tetszett meg, akkor már ezután se fog.. sejtésem szerint egy nagyon szűk csoport tagja leszel, de pont erről szól, hogy izlések és pofonok
  • dienesoft
    higgyétek el, nézni fogom
    és ha teccik, elkezdem a 2.évadot még a nyáron :)
  • Magoo
    Sztem az is egy olyan sorozat amit nem szabad kihagnyi :) én is nem rég kezdtem el de már a 2. évad közepén járok! :D
    Na jó nem nyomatom a 24-et :) A Prison Break is zseniális ;)
  • Vercetty
    24-et én is töltöm egy ideje, de még nem tudtam rávenni magam, hogy elkezdjem..még 1 részt sem láttam, szal nemtok véleményt mondani:D...
  • Magoo
    Sztem két totál különböző kategória a kettő, kár összehasonlítani. A maga nemében mindkettő elragadó és QRVA JÓ :DDD
  • j0nNyKa
    a 24 drama, ez nem
    ezzel a hozzaallassal soha semmit nem fogsz vegignezni :]
  • dienesoft
    amúgy a 6.résznél járok, lehet hogy még várok egy kicsit, de ha nem lesz izgalmasabb, valószínű abbahagyom...
  • dienesoft
    Még csak most kezdtem el az első évadot...háát, igazándiból csak azért kezdtem el nézni ezt a sorozatot, mert végeztem a 24-el...sajnos a kettő összehasonlíthatatlan...itt is próbáltak meglepetésekkel, bár korántsem ütnek olyat, mint a 24-ben...és nem voltam elfogult :D
  • Trisztin
    thx Amse ... az életbe nem jöttem volna rá... :) Viszont akkor most elkezdem hiányolni az örültet :)) már csak ő hiányzik a képről 8))
  • Amse
    Ő a mi kis besúgónk, csak levágatta a haját.
  • Trisztin
    Na jó... most lehet ,hogy hülyeségeket kérdezek...de most tünt csak fel...

ki az a képen a J. Abruzzi mögött???
  • Munch
    Én tudom utánozni... tényleg, nem kell valakinek egy jó szinkronhang?!
  • Owned
    Hát én is félek a szinkrontól mert Lincoln,Sucre meg C-Note szinkronját nem könnyü elcsezni de pl. májköl,tíbeg meg ábruzzi hangját,hangjátékát biztos vagyok benne hogy nem fogják tudni utánozni és ez sokat levon az élvezeti értékből....
  • tnm #2721
    azt még hozzátenném (vitán kívül) hogy régen híresen jók voltak a magyar szinkronhangok (mellesleg a fordítók is műfordítok voltak főleg, és nem akárki, aki rokona valakinek és van egy középfokú nyelvvizsgája, és kicsit tud fogalmazni magyarul), merthogy akkoriban színészek adták a hangjukat a karaktereknek, és ők tudnak a hangjukkal játszani (pl. Culombo, csak hogy ellenőrizhesd az állításomat).
    De ma már futószalagon készül a honosítás a sok sorozat meg film miatt
    és az lehet szinkron"színész", aki akar, ha (van valaki, akit ismer és) tud érthetően beszélni (még olyan is van, hogy ez sem jön össze)
    Tisztelet persze a jó szinkronhangnak, de ritka, mint a fehér Zorro.
  • Serpa
    lehet tudni kik lesznek a szinkronhagok?
  • Hunnenkoenig
    "Robert Knepper nagyon sokat játszik a hangjával.. sokat el fog(vagy el tud) venni ebből egy (rossz) szinkron.."

Magyarok ilyesmire nem kepesek. Ott minden fahangon van szinkronizalva, szoval ne is varjal egyeniseget barmelyik szinesz hangjaban...

Amennyire en eddig tapasztaltam, magyarok meg az akcentusokat is full magyarra szinkronizaljak.
    En legalabbis nem hallottam meg, hogy magyar szinkronban barmelyik mexikoi, kinai vagy barki mas is akcentussal beszelt volna.

LOST-ban Sun is valszeg full magyarul beszel. Nem lattam meg magyarul, szoval nem tudom.

Nemeteknel mar evek ota native speakereket keresnek ilyen szinkronokhoz es ez tök jo.
  • HoldMyPocket
    uhhum belehallgattam az eredeti hangokba, és főleg Underlay hangját találtam jó választásnak, mert így elsőre Fichtner-nek tök semleges hangja van.. de tényleg mindegy a vita, mert eredeti és szinkron csak ritkán hasonlítanak, de ettől még van, hogy jól sül el.. Igaz ez sem tart vissza attól sem, hogy aggódjak T-Bag szinkronja miatt pl.. Robert Knepper nagyon sokat játszik a hangjával.. sokat el fog(vagy el tud) venni ebből egy (rossz) szinkron..
  • HoldMyPocket
    Invasion-t én csak magyarul néztem, és szerintem az jó volt (kívéve a kiscsaj hangját mert attól a falra másztam.. igaz a legtöbb gyerek szinkronos hangjától a falra mászok..) Vagy a fordításra gondolsz?
  • winnie
    szernted rossz volt. más szerint nem. nem tudom, hogy miért akarod bebeszélni másnak, de én pl. semmi kivetnivalót nem találtam a szinkronban. sőt, lálid artúr underlay-nek még merész választás is volt.

igazából nem is értem a parttalam szinkronvitát. mindenki úgyis köpködni fog, mivel láttuk az angol. szerintem. tudom, vesszőparipa. de ilyenkor tényleg kéne egy javaslat, hogy ha nem xy, akkor ki legyen a szinkronhang?

szerintem dominic purcell meg fogja kapni a john doe-beli hangját. wentworth miller-nek tök mindegy, bármelyik fiatal hang jól állnak neki. stormare megannyi ember szinkronizálta már, nála sem lehet nagyot hibázni, stb.
  • Balázs 17
    hát ja, ha az invasionból indulunk ki akkor, ami igencsak röhej egy szinkron volt, akkor elgondolkozik az ember.....
  • tnm #2714
    nah: mostanra sikerült úgy-ahogy rendbe rakniuk az rtl-nek a saját oldalát /persze sg.hu kimaradt a linkekből.../
    gondolom sokan írtak, hogy rengeteg a f*szság abban, ami t eddig közöltek, szal úgy néz ki, hogy azt látták legjobbnak, hogy a necces részeket kihagyták.
    a tetkó spoilere bent maradt, de mind1 is
    esetleg kéne kérni, hogy a szinkronszövegeket is előbb a neten osszák meg, mielőtt felvennék őket a képre, hátha így még jó is lesz :D
  • tnm #2713
    uezt mondtam... tehát igazad van :D
  • precision
    ja, mindenki igy lesz vele szerintem :)
  • Vercetty
    mondjuk én akkor már a második évadot fogom nézegetni, de sztem ugyse tm megállni h ne nézzem a tv-ben is:D:p
  • precision
    amitől félek az a szinkron, tuti elkurják...és itt nem elsősorban a hangokra gondolok, mert azt általában jól eltalálják, néha a szinkronhang még jobb mint az eredeti...hanem a fordításra...eszméletlen nagy baromságokat tudnak néha összehozni a fordítók :D
  • Vercetty
    én is nagyon félek, h az RTL elfogja baxni a dolgokat...
  • Sil3nt
    ma a 4-es 6-os villamoson felplakatolva lattam A Szokest mely szeptembertol indul...jot nevettem magamba :D
  • Amse
    nálam a szerda az igazi kórházas nap :) ( [H]ouse )
  • jAsOn VoOrHeEs
    Sorozatos bűncselekmények az RTL Klubnál!

[...]

A kedd már régóta a kórház-sorozatoké, a szerdát pedig a bűncselekmények napjává alakítja az RTL a következő sorozatokkal:
    - augusztus 23-án indul a Szökés (Prison Break) és a Gyilkos elmék (Criminal minds)
    - a The Closer pedig szeptember 20-án, a Doktor Vegas végeztével startol.

[...]

A Barátok köztöt közvetlenül a Szökés követi majd szerdán, ezután jön a Gyilkos elmék, a The Closer pedig csak később csatlakozik.

[...]
  • quack
    voltam camponában, arrafele már voltak plakátok rendesen
  • Amse
    Persze, hogy nem akarnak negatív reklámot, bár lehet ők azzal is megelégednek :)
    Szerintem rájöttek(nem maguktól), hogy a saját fórumukat linkelik majd és nem reklámoznak egy másikat.
  • tnm #2703
    vagy azért húztak ki mert fikáztuk az rtl-t, és tudják, hogy ezután is ha elb*sznak vmit, mi itt leszünk, hogy fikázzunk :D...
    Ez nem jó reklám nekik... Mind1: az okosok biztos idetalálnak (sajnos nem csak azok).